• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benim tüp bebek tedavisiyle oldu şükür.kan sinucum yuksekti amadaha Dr a gitmeden kanamam oldu.6 . haftaydi.o korkuyla hastanede tek kese dendi ertesi gün kendi Dr da aldım müjdeyi:) ben tedavi ile olan gebeliklerde daha sik yasandiginivduydum.ama herkeste olabiliyor.ark.im 19. Haftasında 2 haftadır evde dinleniyor.

Kahverengi lekede pembe lekede kesinlikle istenen bi duru m değil.ama Rabbimin mucizesi.rahminde bi kan toplanmıştı.kendi kendine emdi rahim onu.tekrarlamadi şükürler olsun.o korkuları yaşamak öyle zor ki..
Offffff cok zor cok bi dusugumdd var onhn icin daha cok korkuyorummmm..

Kizlar ben 15gunde 1 doktora gidiyorum yani ayda 2kere.bugun kendimi sorguladim cok mu diye.hamilelik baslangicindan beri 7. Dr ziyaretim..bu cuma 8.ziyaret olacak.ustelik daha 14.haftadayim.herkeste mi durum
ayni.

Benim doktorum her hafta cagiriyor beni ben o yuzden haftada bir gidiyorum.

Merhaba ikiz anneleri, size.bir.sorum olacak, icinizde perinatoliga yonlendirilen var mi, bana drum her sey normal gorunuyor ama yine de perinatolaga gonderiyorum ikiz gebeleri ben dedi. Muglada yasiyorum, Izmire sevk edecekmis.

Merhaba ikiz anneleri, size.bir.sorum olacak, icinizde perinatoliga yonlendirilen var mi, bana drum her sey normal gorunuyor ama yine de perinatolaga gonderiyorum ikiz gebeleri ben dedi. Muglada yasiyorum, Izmire sevk edecekmis.
canım ikizlerin hayırlı olsun:KK68: ben İstanbulda yaşıyorum ALLAH C.C bebiklerime ömür verirse 24.haftada detaylı ultrason için perinatolaga gideceğim :KK66:

Tatlim perinatologa bende detayli ultrason icin gitmek istiyorum.bence doktorun cok iyi yapmis.senden ricam izmirde yonlendirecegi dr.paylasir misin?bende karar verip vakti doldugunda gitmek istiyorum

Kizlar ben 15gunde 1 doktora gidiyorum yani ayda 2kere.bugun kendimi sorguladim cok mu diye.hamilelik baslangicindan beri 7. Dr ziyaretim..bu cuma 8.ziyaret olacak.ustelik daha 14.haftadayim.herkeste mi durum
ayni.[/QUOTE hahahaaaa.sen yine iyisin.ben haftada bir gidiyorum.2 dr.belirlemek istedim.birinde karar ve4dim.digerinde kararsizim.bulundugum sehirdeki kadin dogumcularin bircoguna gittim.arayislarim devam etmekte:-):-)cocugun kalp atisinin dinlenmesi esnasinda zarar verebilecek dalgalar yayinlaniyormus.bu nedenle dr.a kalp atisi dinlemek istemiyorum.gormem yeterli diyorum.:KK36:

Kanaması olan arkadaslara onerim. Hemen prolutondepot igne olun ve tuvalet hariç kalkmadan yatın.
Benimde pazar aniden kanamam oldu hemde kipkirmizi ve cok ....doktorum hemen baktı ve iki tane kese gördü. Gecen hafta gittiğimizde bir tane görünmüştü.
Hemen igne oldum ve bugüne kadar yattım hiç kalkmadan.
Bir tanesi 5+4 digeri 5+6 dedidoktorum. Buyuk olanın kalp hareketi başlamış dedi.
Çarşamba tekrar gideceğiz cok cok heyecanlı bir bekleyiş. Allah hepimize yardım etsinkorusun inşallah..

Kanaması olan arkadaslara onerim. Hemen prolutondepot igne olun ve tuvalet hariç kalkmadan yatın.
Benimde pazar aniden kanamam oldu hemde kipkirmizi ve cok ....doktorum hemen baktı ve iki tane kese gördü. Gecen hafta gittiğimizde bir tane görünmüştü.
Hemen igne oldum ve bugüne kadar yattım hiç kalkmadan.
Bir tanesi 5+4 digeri 5+6 dedidoktorum. Buyuk olanın kalp hareketi başlamış dedi.
Çarşamba tekrar gideceğiz cok cok heyecanlı bir bekleyiş. Allah hepimize yardım etsinkorusun inşallah..

Canim nasil oldun kanaman durdumu cok merak ettim.

Bugun doktor kontrolum vardi doktor son adet tarihimi 1 hafta geriye atti.yani 5 ekimdi son adetim 12 ekim olmus dedi.ultrasondaki bebislerin boyutuna gore soyledi.hic duymamistim boyle birsey.sat bundan donra hep 12 ekim mi olacak yani cok garip geldi.

Birazdan dr gidecegim.azcik ayakta kalfigimda gogus kafesimin altinda tam orta yerde bir gerilme oluyor sanki iki yandan cekilip yirtilcak gibi.ve o durumda yan yattigimda karincalanma oluyor karinca ordusu yuruyuse cikmis gibi.ben cpcuklari yuttum heralde.dr bu sorunu nasil anlatacaginida bilmiyorum izahi yok yani.ve yuruyemiyorum o durumda daha da geriliyor.dinlenince geciyor ;)bana ne olup duruuu:)

Bugun doktor kontrolum vardi doktor son adet tarihimi 1 hafta geriye atti.yani 5 ekimdi son adetim 12 ekim olmus dedi.ultrasondaki bebislerin boyutuna gore soyledi.hic duymamistim boyle birsey.sat bundan donra hep 12 ekim mi olacak yani cok garip geldi.

Devrim hemen o gun gecti kırmızı kanama gece boyu icimde pihtilasan kan kahverengi sekilde her sildiğimde tuvalet kağıdına biraz geldi ama ertesi gun cok sukur gecti.
Cok yorgunum ve cok iştahsızim zorla yiyorum ama yedikten sonra cok rahatsız oluyorum kusmuyorum ama igreniyorum hersey kokuyor. Uc gun hep yattım ayaklarım bı donuyor bı yaniyor
Seninle aynınız biz sende ne gibi belirtiler var. Bebekler ne kadar neler gördün ultrasonda.

Birazdan dr gidecegim.azcik ayakta kalfigimda gogus kafesimin altinda tam orta yerde bir gerilme oluyor sanki iki yandan cekilip yirtilcak gibi.ve o durumda yan yattigimda karincalanma oluyor karinca ordusu yuruyuse cikmis gibi.ben cpcuklari yuttum heralde.dr bu sorunu nasil anlatacaginida bilmiyorum izahi yok yani.ve yuruyemiyorum o durumda daha da geriliyor.dinlenince geciyor :KK66:bana ne olup duruuu:)

Karnın büyüdü mü cok kilo aldın mı o gerginlikten mı acaba. Yan yatinca benimde elim uyuşuyor nedense.

merhabalar
biz de şişli memorialde başlayan tüp tedavimizi geçen hafta neticelendirdik. En son Ayşe hanıma gittik ve ultrasonda bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..
Bundan sonrası için kendimize gebelik takibi için anadolu yakasında bir hastane bulalım dedik ve Medipolde karar kıldık.Randevumuzu da 6 Aralıka aldık.İnşallah o gün ilk kontrolümüzü yaptıracağız ve doktordan memnun kalırsak oraya devam edeceğiz.(Memorialde usg muayeneye 260 lira ödedik,çok geldi..Medipol sgk anlaşmalı ve ücret 75 tl..) Medipol için doğum hastanesi falan diyorlar..Bakalım hayırlısı.
Yalnız arkadaşlar ben de aşırı yorgunluk var.İştahım kapandı,yemek yapamıyorum, yemek yaparken koku alınca midem bulanıyor, yaptığım yemeği yiyemiyorum.Annem ve kız kardeşim gelip yemeğimi yapıyor.Bu arada çalışıyorum da..

Karnın büyüdü mü cok kilo aldın mı o gerginlikten mı acaba. Yan yatinca benimde elim uyuşuyor nedense.
Karbim buyumus grcen gun yataga dumduz yattim basinin altina yastik koymadan bebislerim sisirmisler bulunduklari yeri o zaman farkettim.ama birsey yiyince 6aylik tekiz hamile gibi oluyorum.istahim.cok yok o yuzden kilo aldim diyemem.belki 1,2 kilo ya da hic.durumum bu anlayamadim.

merhabalar
biz de şişli memorialde başlayan tüp tedavimizi geçen hafta neticelendirdik. En son Ayşe hanıma gittik ve ultrasonda bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..
Bundan sonrası için kendimize gebelik takibi için anadolu yakasında bir hastane bulalım dedik ve Medipolde karar kıldık.Randevumuzu da 6 Aralıka aldık.İnşallah o gün ilk kontrolümüzü yaptıracağız ve doktordan memnun kalırsak oraya devam edeceğiz.(Memorialde usg muayeneye 260 lira ödedik,çok geldi..Medipol sgk anlaşmalı ve ücret 75 tl..) Medipol için doğum hastanesi falan diyorlar..Bakalım hayırlısı.
Yalnız arkadaşlar ben de aşırı yorgunluk var.İştahım kapandı,yemek yapamıyorum, yemek yaparken koku alınca midem bulanıyor, yaptığım yemeği yiyemiyorum.Annem ve kız kardeşim gelip yemeğimi yapıyor.Bu arada çalışıyorum da..

Belirtilerin aynısını yasıyorum.hersey kokuyor kitaplar koltuklar yemekler parfümler hersey pis kokuyor bana.

Devrim hemen o gun gecti kırmızı kanama gece boyu icimde pihtilasan kan kahverengi sekilde her sildiğimde tuvalet kağıdına biraz geldi ama ertesi gun cok sukur gecti.
Cok yorgunum ve cok iştahsızim zorla yiyorum ama yedikten sonra cok rahatsız oluyorum kusmuyorum ama igreniyorum hersey kokuyor. Uc gun hep yattım ayaklarım bı donuyor bı yaniyor
Seninle aynınız biz sende ne gibi belirtiler var. Bebekler ne kadar neler gördün ultrasonda.

Canim daha bugun gittim mesela doktora biri bastan popoya 7 digeri 8 mm mis.bende pek belirti yok.vucudumda ates var.dedigin gibi biran usuyorum bir an sicak basiyor.cok uykum geliyor.bugun zzicik disari ciktim ki genelde yatiyorum hemen yoruldum.adetime gore bir haftaya yakin daha kucuk bebeklet.ama gercek dollenme zamanindan da bir hafta buyuk o yuzden kac haftalik oldugumla ilgili kararsizligim var.mide bulsntisi falan yok.istshim bayaa acik ama karnimdaki sislikten (ohss)oturu pek birsey yiyemiyorum.yine de iteleye iteleye yemem gerrkenleri yiyiyorum.

merhabalar
Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla bebislerimiz e kavuşmayı nasip etsin...yorgunluk ve uyku normal mis. Yapanlar var ne güzel,yiyebiliyorsan hic sorun yok:)

Aynen öyle hem de çok heycanlı bi ikiz oldugunu öğrendğimde bide cümsiyet öğrendğimdeki mutluluğum heyecanım tarifsiz
evet bugün cinsiyetleri öğrendik.birine zaten iki hafta önce erkek olabilir demişti şimdi ikisi de erkek.küçüğü kız diye tahmin ediyorduk ikisi de oğluş çıktı :) oğlan anası oluyorum :)

canım 2 boyutlu benim ultrason.dr büyük bebiş 12+4 günlükken tahmin yaptı.bir sonraki gidişim iki hafta sonra bizim ziyaretler iki haftada bir.yani 14+4 günlük biri digeride 13+4 günlükken gidecez bakalım o zaman ne der.doktorun bebeğin pozisyonu uygunsa gösteriyorsa bir şeyler söyler sanırım.ama yanılma payı da olabilir.
iki bilinmeyen nasılsın ?

6 haftalıkken kalp atışlarını duymuştuk birinin.Ben onun erkek olduğunu hissettim hemen.Erkek bebekler çabuk dölleniyor beklemiyor.Diğerinin kalbi 2 gün sonra attı buda kız dedim.Kızlar geç dölleniyor bekliyor diye biliyorum.Bu benim fikrim bende ilk baştan beri bir kız bir erkek hissettim öylede oldu.Allah gönlüne göre versin.Kız bebekler daha küçük olur demişti doktorumuzda.
ekin benimkiler iki oğluş çıktı bugün.Bu saatten sonra değişme ya da dr un yanılma payı var mı bilmiyorum.iki pipi gördü ama :)

Back