• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

hayır internetten almadım.cam aldım daha sağlıklı diye.tanesi 27 tl ye geldi.gittiğim çocuk mağazasında %20 indirim vardı.kullanmadan bilemeyeceğim ama zaten anne memesine en yakın olarak ve gazyapmayan iki üründen bahsediliyor hep. dr brown ve avent.fiyatlarıda nerdeyse aynı.ben taıdıklar tavsiye ettiği için dr brown tercih ettim.

Kizlar ben 15gunde 1 doktora gidiyorum yani ayda 2kere.bugun kendimi sorguladim cok mu diye.hamilelik baslangicindan beri 7. Dr ziyaretim..bu cuma 8.ziyaret olacak.ustelik daha 14.haftadayim.herkeste mi durum
ayni.

canm bn 30. haftama kadar ayda bi gittim doktora.simdi ise her hafta gidiyorz .bnce cok deil cunku her yigidin bi yogurt yiyisi wardr :) onmli olan senin kendini iiii hissetmen we doktoruna guwenmen :)

Kızlar nasilsiniz? Bugün kuzularimi gördüm onlar hareketlendi kçe agladim..Rabbim cumlemize sağlık versin..

Bisi sorucam 48 kg ile hamile kaldım.2 hafta da 400 gr almışken 3 hafta geçti 4 kg 100 g almisim.Dr birşey demedi ama biraz fazlami gidiyorum acaba? Seker 0.hamur isleri pirinç falan hic yok.protein bebislerimiz besler diye kendimi mi bekliyorum yoksa:):) toplamda kaç kilo alınmalı ki? Kendi mde kilo kalsın istemiyorum mm..

canım merhaba,ben 1,5 falan aldım 10.haftada ama zayıfsan çok takma bence sonra yavaşlar ayda 1 ila 2 kilo normal bence her yerde okuduğum kadarıyla
inan bende çok korkuyorum yani onlar sağlıklı olsun yeter ama kilo hayatı her anlamda olumsuz etkileyen birşey yani benim hedefim en fazla 10 du tek olsaydı ama şuan ikiz bebişlerimiz var ve çok korkuyorum hiç iştahım yok mide bulantımda yok ama hareketsizlik = kilo alımı :(((

canm bn 30. haftama kadar ayda bi gittim doktora.simdi ise her hafta gidiyorz .bnce cok deil cunku her yigidin bi yogurt yiyisi wardr :) onmli olan senin kendini iiii hissetmen we doktoruna guwenmen :)
Onlari ayda bir gormekte cok uzun gelir bana sanirim halimden memnun olsam da sagliklarini etkilemekten korkuyorum.dr da iki hafta sonra tekrar gel diyor hep yoksa dayanacam.insallah saglikli olsunlarda hareketlerini hissedince belki daha az giderim ;)

Kizlar ben 15gunde 1 doktora gidiyorum yani ayda 2kere.bugun kendimi sorguladim cok mu diye.hamilelik baslangicindan beri 7. Dr ziyaretim..bu cuma 8.ziyaret olacak.ustelik daha 14.haftadayim.herkeste mi durum
ayni.
Canım tedavi ile hamile kaldım bende 15 te bir gidiyorum. Sıkıntı edilecek bi durum değil sanirim

canım merhaba,ben 1,5 falan aldım 10.haftada ama zayıfsan çok takma bence sonra yavaşlar ayda 1 ila 2 kilo normal bence her yerde okuduğum kadarıyla
inan bende çok korkuyorum yani onlar sağlıklı olsun yeter ama kilo hayatı her anlamda olumsuz etkileyen birşey yani benim hedefim en fazla 10 du tek olsaydı ama şuan ikiz bebişlerimiz var ve çok korkuyorum hiç iştahım yok mide bulantımda yok ama hareketsizlik = kilo alımı :KK43:((
Ben çok yiyorum sanırım:)4.5 kilo büyüktür 1.5 tan:( yusyuvarlak birşey olmaktan korkuyorum. Rabbim yavrularimiza sagluk versin ins..
İlk 3 ay tüp bebek dikkat et dediler diye yurumedim ama hergun yarim saat yürümek istiyorum.ark.in biri hava çok soğuk diye apartmanda merdiven inip çıkıyordu.. Hareketsiz kalmamaliyiz..

Ben çok yiyorum sanırım:)4.5 kilo büyüktür 1.5 tan:KK43: yusyuvarlak birşey olmaktan korkuyorum. Rabbim yavrularimiza sagluk versin ins..
İlk 3 ay tüp bebek dikkat et dediler diye yurumedim ama hergun yarim saat yürümek istiyorum.ark.in biri hava çok soğuk diye apartmanda merdiven inip çıkıyordu.. Hareketsiz kalmamaliyiz..

canım yemeni kesme bence sadece ekmek yeme sıvı çok tüket ben yemediğim halde 1,5 aldım inan bak seninkide normaldir takma kafana
dediğin gibi hava güzel olsa akşam yüriycem ama merdivenler tehlikeli bence evde küçük hareketler yap
benim doktorumda plates var sanırım ama çalışınca pek bişeye vakit olmuyor:(

canım yemeni kesme bence sadece ekmek yeme sıvı çok tüket ben yemediğim halde 1,5 aldım inan bak seninkide normaldir takma kafana
dediğin gibi hava güzel olsa akşam yüriycem ama merdivenler tehlikeli bence evde küçük hareketler yap
benim doktorumda plates var sanırım ama çalışınca pek bişeye vakit olmuyor:KK43:
Ekmeği de buğday kepek yiyorum..istahim yerinde olsun da bırakmam kilo alıyorum diye.bi şekilde zayiflarim.30 da anne olucam kismetse kilo da neymiş:)
Çalışınca zor.ben daha rahat im şükür.öğlen gelip Dinleniyorum.

Aradim da dusuk riski olabir yarin kontrole cagirdu cok korkuyorummmmm:KK43:
Canım benim kırmızı kanama şeklinde gelmişti. Bi iğne vurun demedi sanırım Dr un? Lavabo harici kalkmamistim ben.bi de ayaklarını biraz yukarıda tut.

Zor ama içinde ferah tutmaya çalış.. Bebislerimiz Rabbime emanet..

Canım benim kırmızı kanama şeklinde gelmişti. Bi iğne vurun demedi sanırım Dr un? Lavabo harici kalkmamistim ben.bi de ayaklarını biraz yukarıda tut.

Zor ama içinde ferah tutmaya çalış.. Bebislerimiz Rabbime emanet..
Yaaa bugun cok yoruldum galiba misafirlerim vardi ondan olanilir..bide doktor progestan hap ic dedii..

Yaaa bugun cok yoruldum galiba misafirlerim vardi ondan olanilir..bide doktor progestan hap ic dedii..
Dikkat etmeliyiz kendimize..ben misafir kabul etmiyorum.senin normal bi ikiz gebelik sanırım.protestan i ben hergun kullanıyorum..dusuk tehlikesi anlamına geliyor leke kanama.ama benimki gibi kıpkırmızı değilmiş. İçini ferah tut. Vajinalda alınıyor.ama iç dediyse öyle yap sen

Dikkat etmeliyiz kendimize..ben misafir kabul etmiyorum.senin normal bi ikiz gebelik sanırım.protestan i ben hergun kullanıyorum..dusuk tehlikesi anlamına geliyor leke kanama.ama benimki gibi kıpkırmızı değilmiş. İçini ferah tut. Vajinalda alınıyor.ama iç dediyse öyle yap sen
Yaaa bn aslinda tam daha ikiz olup olmadigini bilmiyorum doktor sanki ikuze benziyo dedi ama belli degil dedi bi daha geldihinde belli olur deddi.de ben simdiden hevslendimm bu ayy da klomen kullsnmistim olabilr diye dusunmusttumm bakalim hayirlisi.. ikiz gebelik te kahverengi akinti normal olaraj mi karsilaniyo canim genelde ikiz annelleri kahverengi akinti yasiyomus ssnki oyle duydumm.. sen kac haftalikken kanama gecirdinn canimm..

Benim tüp bebek tedavisiyle oldu şükür.kan sinucum yuksekti amadaha Dr a gitmeden kanamam oldu.6 . haftaydi.o korkuyla hastanede tek kese dendi ertesi gün kendi Dr da aldım müjdeyi:) ben tedavi ile olan gebeliklerde daha sik yasandiginivduydum.ama herkeste olabiliyor.ark.im 19. Haftasında 2 haftadır evde dinleniyor.

Kahverengi lekede pembe lekede kesinlikle istenen bi duru m değil.ama Rabbimin mucizesi.rahminde bi kan toplanmıştı.kendi kendine emdi rahim onu.tekrarlamadi şükürler olsun.o korkuları yaşamak öyle zor ki..

Back