2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canım ya ikiz hamilelik çok zor gerçekten Allah'ım yardımcın olsun inş rahim alınması gibi bi durum olmaz Allah korusun.bebişlerini sağlıkla alırsın kucağına.benimde enzimlerim yüksekmişti ilaç kullandım düştü ama şimdi yarın tekrar kan vericem inş normaldir ellerim kaşınıyo arada korkuyorum. Benimde Bebeğin birinin eşi aşağıda plesanta previa demedi doktorlar ama bakalım hayırlısıyla atlatırız inş bu Süreci kasılmalarım oluyo korkuyorum. Benimde önümüzdeki haftalar o kadar gözümde büyüyo ki hemen geçsin istiyorum. Şimdiden hayırlı olsun bebişlerin en güzel günleriniz başlasın inş :)

Kızlar bugun gittigim yeni dr.um alttan muayene etti ve ne ciksin? Taa 17.haftada kullanmayi kesmis oldugum Crinone jelin topaklari...oyle hale gelmis ki sert plastik gibi.. dr. onlari cikardi ve iyi ki enfeksyon kaptirmamis dedi...nolur nolmaz antiseptik fitil verdi...sizde kullandiysaniz buna dikkat edin..
Ondan oncede alttan ultrasyonla bakarken cok aci cekmistim..meersem o topaklardanmis ...

Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.rabbim senin de yardimcin olsun 36.37. Haftalari gor insallah.Kasinti sadece elindeyse Korkma bence sonucun iyi cikacak benim el ayak tum vucut hatta inanirmisin kulagimin icine kadar kasiniyor bir basladim mi durmuyor

Merhabalar bende 20. haftadayım. allah nasip ederse bir kız bir erkek bebeğimiz olacak. Şuanda gelişimleri çok iyi. inşallah ilk hedef 34. sonraki hedef 36. hafta.

Slm kizlar benimde kismetse bi kiz bi oglum olcak benim ara ara kasilmalarim oluyo erken olcaklar diye cok korkuyorum 37.haftalarda olan arkadaslar insallah sizler gibi bizlerde o haftalari goruruz

Iyy Crimino jel kabus gibi canım bende tedavideyken kullanmıştım içerde iğrenç bi hal alıyo

Kızlar biraz sonra kontrole giricem inş iyi Şeyler duyarım dualarınızı esirgemeyin her zamanki gibi korkuyorum

Kızlar biraz sonra kontrole giricem inş iyi Şeyler duyarım dualarınızı esirgemeyin her zamanki gibi korkuyorum
Sonucunu bize yaz.Tabiki dualarim hepimiz ile.Bende hastaneye yattim yarin sezeryan ameliyatim var sizler de benim ve yavrularim icin dua edin lütfen.

Sonucunu bize yaz.Tabiki dualarim hepimiz ile.Bende hastaneye yattim yarin sezeryan ameliyatim var sizler de benim ve yavrularim icin dua edin lütfen.
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Herşey yolunda gidecek için rahat olsun. Rabbim seni ve bebislerini aksiliklerden korusun, 3 nuzde iyi olacaksiniz, dualarim sizinle..
Yazabildigin zaman bize yaz, merak ederim seni

Sağlıkla gelsinler inşallah herşey yolunda gider yarın yavruların koynunda olacak darısı vaktinde bize insallah

Iyy Crimino jel kabus gibi canım bende tedavideyken kullanmıştım içerde iğrenç bi hal alıyo
Jelden sonra bide ben protestan hapini fitil gibi oraya kullaniyorum, tansiyonumu çok dusurunce bu şekilde kullanma mi söyledi Drm . Böyle yan etkisi daha az. Sadece alltan yapildigi için zor ama napalim ogluslar iyi olsun da..

Pazar gunu erken dogumla ikiz kizlarimi kaybettim..
Acimin tarifi yok dua edin ne olur(

Ben 20. Haftaya kadar kullanmistim cok sukur oyle bir sorun yasamadim
Biranda suyum geldi rahim acildi normal
dogum yaptim.
Başın sagolsun canim,melek olarak kaldi yavrucaklar acini dindiremeyiz rabbim sana bol bol sabir versin insallah

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Herşey yolunda gidecek için rahat olsun. Rabbim seni ve bebislerini aksiliklerden korusun, 3 nuzde iyi olacaksiniz, dualarim sizinle..
Yazabildigin zaman bize yaz, merak ederim seni
Sağlıkla gelsinler inşallah herşey yolunda gider yarın yavruların koynunda olacak darısı vaktinde bize insallah
Allah razi olsun sizlerden,insallah musait oldugumda mutlaka yazmaya çalışacağım.Insallah sizler de saglikla 36-.37.haftalari gorursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…