• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benim ilk doğumum epiduralsiz normal doğumdu. Epidural konusunda çok fikrim yok ama bu sefer de normal doğum yapabilirsem alabilirim. Normal doğumda alıp da çok memnun kalan arkadaşlar var.
Maşallah...bende nedense o göz yok...canım çok tatlı galiba :KK45:...epidural ile yine düşünürüm de...

Canim doktorumun tavsiyesi. Boooool su öncelikle. Sonra ilerleyen saatlerde süt, yogurt özelliklede kefirin kabizliga iyi geldigini söyledi. Bilmem bir faydasi olur mu. Bende demir hapi aliyorum sabahlar kahvaltidan yarim saat önce portakal suyuyla birlikte ( portakal suyu demirin emilimini kolaylastiriyormus). :KK66:
ya ben dayanamadım...gidip duhpalac şurubunu alıp geldim...napim :KK23:...yine de yiyeceklerle ayarlamaya çalışacağım çok sıkışırsam alırım artık şurubu.... tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

Bilmem ki normal sabah kahvaltısı o gün ne yaptıysam yumurta.patataes kizartmasi.felan..sonra gün içinde şu küçük kutu sütle var pipetli ondan 2 tane kesin içiyorum bazen 4 tane de oluyo..şeftali erik çok yiyorum. .akşam da yemekte ne varsa salata karpuz normal gündelik şeyler. .şu içiyorum bol..bugün kontrolüm vardı. .27+6 olmaları gerekiyodu ama gelişimleri 28+6 dedi doktor. .biri 1374 diğeri 1346 gr.dedi..fazla göremedim ikisi de sırtını dönmüştü resim de alamadım o yüzden. ..1 ay sonra tekrar gel dedi..16 kilo almisim yaaaa
hmmm... senin yediklerinden bol miktarda şeftali ve erik eksikmiş benim yediklerimde...şeftali günde 1 tane ama erik ara sıra...:KK64:

Bilmem ki normal sabah kahvaltısı o gün ne yaptıysam yumurta.patataes kizartmasi.felan..sonra gün içinde şu küçük kutu sütle var pipetli ondan 2 tane kesin içiyorum bazen 4 tane de oluyo..şeftali erik çok yiyorum. .akşam da yemekte ne varsa salata karpuz normal gündelik şeyler. .şu içiyorum bol..bugün kontrolüm vardı. .27+6 olmaları gerekiyodu ama gelişimleri 28+6 dedi doktor. .biri 1374 diğeri 1346 gr.dedi..fazla göremedim ikisi de sırtını dönmüştü resim de alamadım o yüzden. ..1 ay sonra tekrar gel dedi..16 kilo almisim yaaaa

Ay maşallah bebeklerine ne güzel büyümüşler. Hep böyle gitsinler inşallah.

Kızlar ben birden çok ağırlaştım. Çok şiddetli bel ağrısı yaşıyorum. Çalışıyorum ama işe zor gidip geliyorum daha şimdiden. 30. Haftaya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum ? Sizler nasılsınız? Karnımın altında da ağrı oluyor, yürümek bile kolay değil.

Kızlar ben birden çok ağırlaştım. Çok şiddetli bel ağrısı yaşıyorum. Çalışıyorum ama işe zor gidip geliyorum daha şimdiden. 30. Haftaya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum ? Sizler nasılsınız? Karnımın altında da ağrı oluyor, yürümek bile kolay değil.
Cok zorlanıyorsan doktorun ile konuş sana 1 aylık heyet raporu versin riskli gebelik calisamaz raporu 4 hafta ordan kazancin olur benim doktorum bana vermisti.

merhaba kızlar..
2 gündür baş ağrısı var bende.. sıcaklardan mı hamileliğin verdiği birşey mi anlamadım..

Daha hazırlıklara vakit var ama gögüs pompası almayı düşünüyor musunuz? Hangi marka? Alıp kullanıp memnun kalan ikiz anneleri de görür belki. Ben bakıyorum ama ikili mi almalı tekli mi almalı bilmiyorum. Üç markanın arasında kaldım Avent, Lansinoh ve Medela. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Göğüs pompası çalışan yada ikiz anneleri için şart ben avent aldım tekli elektrikli memnunum, manuel tavsiye etmem

Göğüs pompası çalışan yada ikiz anneleri için şart ben avent aldım tekli elektrikli memnunum, manuel tavsiye etmem

Çok teşekkürler. Manuel ilk hamileliğimde kullandım ve hiç memnun kalmadım. Bu sefer elektirikli düşünüyorum ben de.

Benimde karnimin altinda agri oluyor fakat ikisininde kafalari asagida doktor o yuzden agri olur dedi. Özellikle egilip kalkarken daha cok hissediyorum.

Benimde sormak istedigim birséy var özellikle haftalari bana yakin ya da buyukler cevap verirse cok memnun olurum. 3 günden beridir, yürürken veya ayaktayken bacak aramda- rahmimde bebeklerimin hareketlerini hissediyorum. Öyle hafif degil, belirgin ani hareketler bunlar... Istem disi ellerimi bacak arama koyuyorum ya da refleks olarak bebekleri tutmaya calisiyor gibiyim. Sanki kayip cikacaklar gibi gelio. Cok korkutuyor bu beni. Böyle birseyler yasayaniniz var mi???????

Benimde sormak istedigim birséy var özellikle haftalari bana yakin ya da buyukler cevap verirse cok memnun olurum. 3 günden beridir, yürürken veya ayaktayken bacak aramda- rahmimde bebeklerimin hareketlerini hissediyorum. Öyle hafif degil, belirgin ani hareketler bunlar... Istem disi ellerimi bacak arama koyuyorum ya da refleks olarak bebekleri tutmaya calisiyor gibiyim. Sanki kayip cikacaklar gibi gelio. Cok korkutuyor bu beni. Böyle birseyler yasayaniniz var mi???????

Canım bende kasıklarımda hissediyorum ama çıkacak gibi hissetmedim. Doktoruna telle ulaşabilirsen sor istersen belki Ayakları aşağıdaysa bebişler tekme atıyodur Aşağıya doğru

Back