- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
merhaba,bu haftaya gelene kadar kac kere hastaneye yattim kanamalar , sancilar yasadim.Bebegin birinin esi rahimagzini kapatmis durumda (plasenta previa),Enzimlerim halen cok dusuk degil kasintilarim sicak hava ile iyice artti eskiden sadece gece olurdu simdi 24saat kasiniyorum.Ama cok sukur yarin hastaneye yatacagim ve carsamba gunu kismetse planli sezeryan olacagim doktor bebegin esini rahime yapistigi yerden ayiramazsak dogumunu yaptirip rahmini alabiliriz dedi sorun hic bitmiyor.Insallah sizlerde gorursunuz bu haftalari ama inanin ben artik dogurmak istiyorum dayanilmiyor artik.
Canım ya ikiz hamilelik çok zor gerçekten Allah'ım yardımcın olsun inş rahim alınması gibi bi durum olmaz Allah korusun.bebişlerini sağlıkla alırsın kucağına.benimde enzimlerim yüksekmişti ilaç kullandım düştü ama şimdi yarın tekrar kan vericem inş normaldir ellerim kaşınıyo arada korkuyorum. Benimde Bebeğin birinin eşi aşağıda plesanta previa demedi doktorlar ama bakalım hayırlısıyla atlatırız inş bu Süreci kasılmalarım oluyo korkuyorum. Benimde önümüzdeki haftalar o kadar gözümde büyüyo ki hemen geçsin istiyorum. Şimdiden hayırlı olsun bebişlerin en güzel günleriniz başlasın inş :)