• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

herkese meraba adet günü kan değerim 445 çıktı sizce ikiz şansım varmı. ???

Allah razi olsun sizlerden,insallah musait oldugumda mutlaka yazmaya çalışacağım.Insallah sizler de saglikla 36-.37.haftalari gorursunuz.

Cnm bebeklerinin kilosu nasil suanda bu arada burayi yeni takip ediyorum cinsiyetleri neydi bugune kadar herhangi bi sıkıntı yasadinmi ilk gebelikmi biraz cok soru sordum kusurabakma

byhn06 byhn06 herşey çok güzel olacak canım yarın kuzuların yanında olacak inş Rabbim sağlıkla en güzel şekilde kavuşmayı nasip etsin size.
Sonuçlarıma gelince kuzular 1,5 kilo yu aşmışlar çok şükür rahim ağzı 3.91 oda ok doktor iki hafta sonra çağırdı.
Yalnız hap kullanmama rağmen enzimlerim birazcık yükselmiş sayısını arttırdık bakalım doğuma kadar idare eder inş

Slm kizlar benimde kismetse bi kiz bi oglum olcak benim ara ara kasilmalarim oluyo erken olcaklar diye cok korkuyorum 37.haftalarda olan arkadaslar insallah sizler gibi bizlerde o haftalari goruruz

Allah bebeklerini saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin..

Son düzenleme:
Sagolun kizlar insaAllah rabbim tekrar en kisa zamanda nasip eder,5 gun once kontrolum vardi hersey cok iyi dedi doktor,benim bebeklerim 3 uzdu 11.hafta rediksiyon yapilmisti birine ama hic sikinti yasamadim 21 haftalik olmustum sabah kalktigimda hafif bir islaklik oldugunu gordum 1 saat sonra hmn hastaneye gittim suyumun geldigini ve 2 cm acilma var dedi kartal kadin dogum hastanedine sevk etti gittigimde 4 cm olmustu 3 gun hastanede yattim pazar gunu sabah 8.30 da tam acilma oldu 10 cm doguma alindim normal dogumla dogurdum bebeklerimi 21 haftalik oldugu icin kuvezede giremezmis,doktorlar tup bebek, cogul gebelik, fetal rediksiyonu sebep olarak solediler hala soktayim napicagimi bilemiyorum neden oldu boyle bisiy hersey cok ii giderken bilemiyorum kontrole gittigim doktor hersey mukemmel di demistide 4 gun sonra ne olduda bu basima geldi:((((

Cok gecmis olsun ,moralini bozma 29 lu haftalara gelmissin dr. 34 de olabilir demis ikizlerde 33.ve 34.haftada dogurup sorun yasamayan cok insan var.Ikiz hamilelik cok farkli cok meşakkatli, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Çok teşekkür ederim inşallah sizin haftaları sağlıkla görmeyi nasip etsin rabbim.
Sizlerde sağlıkla kucağıniza alın az zaman kalmış

Sagolun kizlar insaAllah rabbim tekrar en kisa zamanda nasip eder,5 gun once kontrolum vardi hersey cok iyi dedi doktor,benim bebeklerim 3 uzdu 11.hafta rediksiyon yapilmisti birine ama hic sikinti yasamadim 21 haftalik olmustum sabah kalktigimda hafif bir islaklik oldugunu gordum 1 saat sonra hmn hastaneye gittim suyumun geldigini ve 2 cm acilma var dedi kartal kadin dogum hastanedine sevk etti gittigimde 4 cm olmustu 3 gun hastanede yattim pazar gunu sabah 8.30 da tam acilma oldu 10 cm doguma alindim normal dogumla dogurdum bebeklerimi 21 haftalik oldugu icin kuvezede giremezmis,doktorlar tup bebek, cogul gebelik, fetal rediksiyonu sebep olarak solediler hala soktayim napicagimi bilemiyorum neden oldu boyle bisiy hersey cok ii giderken bilemiyorum kontrole gittigim doktor hersey mukemmel di demistide 4 gun sonra ne olduda bu basima geldi:KK43:(((

Allah sabır versin ama vardır herseyde bir hayır. İnşallah en kisa zamanda yeniden sağlıkla hamile kalıp bebeklerini almayi nasip eder

Sagolun kizlar insaAllah rabbim tekrar en kisa zamanda nasip eder,5 gun once kontrolum vardi hersey cok iyi dedi doktor,benim bebeklerim 3 uzdu 11.hafta rediksiyon yapilmisti birine ama hic sikinti yasamadim 21 haftalik olmustum sabah kalktigimda hafif bir islaklik oldugunu gordum 1 saat sonra hmn hastaneye gittim suyumun geldigini ve 2 cm acilma var dedi kartal kadin dogum hastanedine sevk etti gittigimde 4 cm olmustu 3 gun hastanede yattim pazar gunu sabah 8.30 da tam acilma oldu 10 cm doguma alindim normal dogumla dogurdum bebeklerimi 21 haftalik oldugu icin kuvezede giremezmis,doktorlar tup bebek, cogul gebelik, fetal rediksiyonu sebep olarak solediler hala soktayim napicagimi bilemiyorum neden oldu boyle bisiy hersey cok ii giderken bilemiyorum kontrole gittigim doktor hersey mukemmel di demistide 4 gun sonra ne olduda bu basima geldi:KK43:(((

Canım Allah'ım büyük SAbırlar versin inş en kısa zamanda yeniden nasip eder sana. Rahim ağzı uzunluğuna bakmışmıydı canım doktorun. Hiç sancın olmadımı açılma olurken?bende kartalda oturuyorum benim aklıma gelen enfeksiyon olabilir yada rahim ağzı yetmezliği bundan sonraki hamileliğinde peritinaloğa git canım hangi doktora gidiyordun

Kızlar kansızlık için Saraçoğlunun kürlerini uygulayan var mı... kereviz ve ıspanak - bunlar var mı şuan acaba mevsimimi? yoksa çekirdekli siyak veya mor üzüm, birde avokado..

Allah sabır versin. verende o alanda o... sukretmek ve Allaha dua etmek lazım. Allah sabrınızı artırsın insallah.

Back