• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

çantalar hazır mı kızlar:) ??
Bunun icin daha yeni cikacagiz carsiya diyoruz...internetten listeye bakip duruyorum.. gec mi kaldim bilmiyorum ama bugun birak yurumeyi ayakta durmakta zorlaniyorum..kasiklarima fena agri giriyo...bu gecici mi yoksa artik yatakta mi gecirecegim..Allah yardimcimiz olsun..benim haftada olanlarin hali nasil acaba..

Canım Allah'ım büyük SAbırlar versin inş en kısa zamanda yeniden nasip eder sana. Rahim ağzı uzunluğuna bakmışmıydı canım doktorun. Hiç sancın olmadımı açılma olurken?bende kartalda oturuyorum benim aklıma gelen enfeksiyon olabilir yada rahim ağzı yetmezliği bundan sonraki hamileliğinde peritinaloğa git canım hangi doktora gidiyordun
4 gun once kontrole gittigimde hersey yolunda dedi rahim uzunlugu sulari bebekler masallah dedi 4 gun sonra agri sizi olmadan suyum geldi sizarak damla damla pesinden acilma oldu,normal kadin doguma gidiyordum sanirim en buyuk hatam o oldu,yeterince ilgilennedi benle cok vijdan azabi cekiyorum:((

Bunun icin daha yeni cikacagiz carsiya diyoruz...internetten listeye bakip duruyorum.. gec mi kaldim bilmiyorum ama bugun birak yurumeyi ayakta durmakta zorlaniyorum..kasiklarima fena agri giriyo...bu gecici mi yoksa artik yatakta mi gecirecegim..Allah yardimcimiz olsun..benim haftada olanlarin hali nasil acaba..
Canim sanirim seninle ayni gun doguracagiz.benimde 22 ekim gorunuyor tabi tam zamaninda grlirlerse yavrular. Bende neredeyse yataga mahkum gibiyim. Heyet raporu verdi doktor bana sonrada 10 haftalik yasal izin basliyor. Doguma kadar evdeyim :) agrilarim ozellikle bel ve kasiklarda yogun ayakta durdugum zaman tabi.yatarsam birsey yok. Otururken bile oluyor.ayaklarim sisiyor eger yatmazsam. Nefes problemi var. Bebeisler kaburgami cok sevdiler bombalayip duruyorlar:) onun disinda cok sukur.yatarsam birsey yok kisacasi. Sicak cok bunaltiyor.

4 gun once kontrole gittigimde hersey yolunda dedi rahim uzunlugu sulari bebekler masallah dedi 4 gun sonra agri sizi olmadan suyum geldi sizarak damla damla pesinden acilma oldu,normal kadin doguma gidiyordum sanirim en buyuk hatam o oldu,yeterince ilgilennedi benle cok vijdan azabi cekiyorum:KK43:(

Sakına vicdan azabı Çekme canım onun ömrünü biçen Rabbim peritinaloğa bile gitsen olacağı varsa oluyor.benim 30. Hafta bitiyor hala o kadar tedirginimki bir kaybım var kalp atışı durmuştu insanın duadan başka elinden bişey gelmiyor inş Allah'ım meleğinin ömrünü gelecek kardeşlerine verir.

Sakına vicdan azabı Çekme canım onun ömrünü biçen Rabbim peritinaloğa bile gitsen olacağı varsa oluyor.benim 30. Hafta bitiyor hala o kadar tedirginimki bir kaybım var kalp atışı durmuştu insanın duadan başka elinden bişey gelmiyor inş Allah'ım meleğinin ömrünü gelecek kardeşlerine verir.
Sagol canim insaAllahhhh...

Canim sanirim seninle ayni gun doguracagiz.benimde 22 ekim gorunuyor tabi tam zamakalkmgrlirlerse yavrular. Bende neredeyse yataga mahkum gibiyim. Heyet raporu verdi doktor bana sonrada 10 haftalik yasal izin basliyor. Doguma kadar evdeyim :) agrilarim ozellikle bel ve kasiklarda yogun ayakta durdugum zaman tabi.yatarsam birsey yok. Otururken bile oluyor.ayaklarim sisiyor eger yatmazsam. Nefes problemi var. Bebeisler kaburgami cok sevdiler bombalayip duruyorlar:) onun disinda cok sukur.yatarsam birsey yok kisacasi. Sicak cok bunaltiyor.
Evet ayni gidiyomusuz..benim 9 ay 22 Ekimd fakat dr.um Eylul 21 dedi..o da dayanabilirsen dedi..senle agrilarimiz ayniymiş...oturup kalkinca cok zorlaniyorum..

Evet ayni gidiyomusuz..benim 9 ay 22 Ekimd fakat dr.um Eylul 21 dedi..o da dayanabilirsen dedi..senle agrilarimiz ayniymiş...oturup kalkinca cok zorlaniyorum..
Doktor sana neden eylul 21 dedi? ben normal dogum istiyorum insallah dayanabilirim:) olmazsa hayırlısı diyelim:) sen nerdesin? hangi doktora gidiyorsun?

@kriziantem86 canım benim basın sağolsun bebeklerin melek oldu veren Allah sabrını da versin kuzum inşallah vicdan azabı duyma Rabbim hayırlı olandan tekrar nasip etsin inşallah

B burcu2311 benim bavulum bir aydır hazır bebeklerin ki de aynı şekilde ne olur ne olmaz ;)

Dun itibariyle kontrole gittim...bebislerimizin ikisi de 1400 gr masallah:)) sizin bebislerin durumu nedir? 29+1 bugun...hersey de cok normal gidiyormus cok sukur tek bebek gibi...

Maşallah hep böyle devam etsinler. Benim de kontrolüm yarın. Bakalım kızlar nasıllar? Beni çok zorluyorlar ama onlar iyi olsun yeter ki :)

Kizlar merhaba bende 19 haftalik ikiz kizlara hamileyim.detayli ultrasonu kacinci haftalarda yaptirdiniz.pazartesi kontrolum var gerci ama sizinkileride merak ettim.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

Kizlar merhaba bende 19 haftalik ikiz kizlara hamileyim.detayli ultrasonu kacinci haftalarda yaptirdiniz.pazartesi kontrolum var gerci ama sizinkileride merak ettim.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Merhaba cnm .bende detaylıya 20+ 0 da gidicem.20. Haftayı doldurunca gidicem yani.

Back