Allah razi olsun sizlerden,insallah musait oldugumda mutlaka yazmaya çalışacağım.Insallah sizler de saglikla 36-.37.haftalari gorursunuz.
Cnm basın sagolsun.Allah sabır versin.doktor sebebi için birsey dedi mi,çok üzüldümPazar gunu erken dogumla ikiz kizlarimi kaybettim..
Acimin tarifi yok dua edin ne olur(
Allah razi olsun sizlerden,insallah musait oldugumda mutlaka yazmaya çalışacağım.Insallah sizler de saglikla 36-.37.haftalari gorursunuz.
@kriziantem86 ne diyeceğimi bilemiyorumPazar gunu erken dogumla ikiz kizlarimi kaybettim..
Basin sagolsun cnm Allah sabir versinPazar gunu erken dogumla ikiz kizlarimi kaybettim..
Basın sağolsun canimm...Biranda suyum geldi rahim acildi normal
dogum yaptim.
Pazar gunu erken dogumla ikiz kizlarimi kaybettim..
Slm kizlar benimde kismetse bi kiz bi oglum olcak benim ara ara kasilmalarim oluyo erken olcaklar diye cok korkuyorum 37.haftalarda olan arkadaslar insallah sizler gibi bizlerde o haftalari goruruz
Allah sabir versin canim başın sağolsun...uzulme lutfen... Rabbim yine nasip eder inşallah..Pazar gunu erken dogumla ikiz kizlarimi kaybettim..
Allah bebeklerini saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin..
Cok gecmis olsun ,moralini bozma 29 lu haftalara gelmissin dr. 34 de olabilir demis ikizlerde 33.ve 34.haftada dogurup sorun yasamayan cok insan var.Ikiz hamilelik cok farkli cok meşakkatli, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Sagolun kizlar insaAllah rabbim tekrar en kisa zamanda nasip eder,5 gun once kontrolum vardi hersey cok iyi dedi doktor,benim bebeklerim 3 uzdu 11.hafta rediksiyon yapilmisti birine ama hic sikinti yasamadim 21 haftalik olmustum sabah kalktigimda hafif bir islaklik oldugunu gordum 1 saat sonra hmn hastaneye gittim suyumun geldigini ve 2 cm acilma var dedi kartal kadin dogum hastanedine sevk etti gittigimde 4 cm olmustu 3 gun hastanede yattim pazar gunu sabah 8.30 da tam acilma oldu 10 cm doguma alindim normal dogumla dogurdum bebeklerimi 21 haftalik oldugu icin kuvezede giremezmis,doktorlar tup bebek, cogul gebelik, fetal rediksiyonu sebep olarak solediler hala soktayim napicagimi bilemiyorum neden oldu boyle bisiy hersey cok ii giderken bilemiyorum kontrole gittigim doktor hersey mukemmel di demistide 4 gun sonra ne olduda bu basima geldi(((
Sagolun kizlar insaAllah rabbim tekrar en kisa zamanda nasip eder,5 gun once kontrolum vardi hersey cok iyi dedi doktor,benim bebeklerim 3 uzdu 11.hafta rediksiyon yapilmisti birine ama hic sikinti yasamadim 21 haftalik olmustum sabah kalktigimda hafif bir islaklik oldugunu gordum 1 saat sonra hmn hastaneye gittim suyumun geldigini ve 2 cm acilma var dedi kartal kadin dogum hastanedine sevk etti gittigimde 4 cm olmustu 3 gun hastanede yattim pazar gunu sabah 8.30 da tam acilma oldu 10 cm doguma alindim normal dogumla dogurdum bebeklerimi 21 haftalik oldugu icin kuvezede giremezmis,doktorlar tup bebek, cogul gebelik, fetal rediksiyonu sebep olarak solediler hala soktayim napicagimi bilemiyorum neden oldu boyle bisiy hersey cok ii giderken bilemiyorum kontrole gittigim doktor hersey mukemmel di demistide 4 gun sonra ne olduda bu basima geldi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?