• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben eve ultrason cihazı almaya karar vermiştim çok şükür hissediyorum ya artık korkum kalmadı benim doktor sırt üstü yatmaktan hiçbir şey olmaz anne nasıl mutlu bebekler de o derece mutlu diyor

Bende bunu doktoruma sorucam yarın 27+3 olucaz kızlar kilolar nasıl çıkar acaba yakında doktora giden var mı

Samsunda tayfun alper alper var sorunlu gebeliklere bakan bi doktor perinatolog tup bebek de yapior

Hangi hastane ? Araştırdım fakultede varmış perinatolog aradım sordum konuştum orayla daha çok erken dediler zaten kendi doktorun kontrolünde bir anormallik görürse rapor yazıyor öyle geliyosun buraya dediler bi 10 gün sonra kontrolum var bakalım 3 ay olcak ne olacak

Canim ilk ne zaman hissettin benim ilk hamileligim ve biraz da kilom var o yüzden mi hissedemiyorum acaba. Arkadaşlar siz ne kadar kilo aldiniz hamilelik boyunca. Ben iki tedavide 4 bucuk kilo almistim. Simdi de 2 kilo aldim biseyler ters mi gidiyor acaba

Canım kaç haftalik hamilesin bende kiloluyum ama daha 11 haftam bitti daha cook var hissetmeme:(

Hangi hastane ? Araştırdım fakultede varmış perinatolog aradım sordum konuştum orayla daha çok erken dediler zaten kendi doktorun kontrolünde bir anormallik görürse rapor yazıyor öyle geliyosun buraya dediler bi 10 gün sonra kontrolum var bakalım 3 ay olcak ne olacak
Kız senin için daha çok erken 2 li testi yaptirdinmi önce o var

Kız senin için daha çok erken 2 li testi yaptirdinmi önce o var

Evet daha çok erken oyüzden normal kendi doktoruma kontrolum var bi 10 gün sonra ozaman 3 ayımız dolmuş olcak işte heralde ozmaan yapılır testde 1 ay olcak gitmeyeli 1 ay sonra gel demişti doktor

Canim
Canım kaç haftalik hamilesin bende kiloluyum ama daha 11 haftam bitti daha cook var hissetmeme:KK43:

ben 18 haftalik hamileyim cok minik pit pitlari hissediyorum ama henüz bebekler mi degil mi emin olamıyorum. Eğer onlarsa artik hissediyorum ama nabiz atışı da olabilir. Evet senin biraz daha var tatlim

Canim

ben 18 haftalik hamileyim cok minik pit pitlari hissediyorum ama henüz bebekler mi degil mi emin olamıyorum. Eğer onlarsa artik hissediyorum ama nabiz atışı da olabilir. Evet senin biraz daha var tatlim

Hissettigin onlardır canm oyleymis o haftalarda balık gibi felan hissediliyomus AAay ne güzel yerim ben o baliklarii :)) cinsiyetleri ne peki ve nezaman kesinlesti meraktan catlicam ben yaa

27 haftalik anne adayları bebeklerimin hareketleri eskisi gibi degil yerleri mj daralıyor acaba...dün korkudan doktora gittim.acilde bi sorun çıkmadı kadın doğum doktoru varmış ultrasonla baktı kalp atışı ve suları iyi dedi

arkadaşlar istanbulda olup şirket aracılığı ile bakıcı ayarlamayı düşünen yada ayarlayan var mı?hangi şirket güvenilir acaba

Hissettigin onlardır canm oyleymis o haftalarda balık gibi felan hissediliyomus AAay ne güzel yerim ben o baliklarii :)) cinsiyetleri ne peki ve nezaman kesinlesti meraktan catlicam ben yaa

Canim ben en son istanbulda kendi doktoruma 27 haziranda 15 haftalik iken gittim bir kiz bir erkek olma ihtimali var demisti ama kesin konuşmadı Daha küçükler yaniltici olabilir demisti. Ondan sonra 2 kez devlet hastanelerine gittim ama onlar cinsiyetlerini söylemedi daha küçükler ayrıntılı ultrason icin gittigimde gorucem artik kesin halini

izmirinsani izmirinsani canim nerelerdesin sana bisey sormak istiyorum ama göremiyorum seni sayfada umarım hersey yolundadır

Canim watsapta konusiyoruz ya arkadaslar o yuzden buraya pek girmiyorum. Sor cnm istedigini. Watsap grubumuza.katilmak.istersen de ozelden bana cep telini gonder ekleyelim.snei de

Canim ben en son istanbulda kendi doktoruma 27 haziranda 15 haftalik iken gittim bir kiz bir erkek olma ihtimali var demisti ama kesin konuşmadı Daha küçükler yaniltici olabilir demisti. Ondan sonra 2 kez devlet hastanelerine gittim ama onlar cinsiyetlerini söylemedi daha küçükler ayrıntılı ultrason icin gittigimde gorucem artik kesin halini

Anladım canm inşallah kısa zamanda belli olur seninkide benimkide:)

Benim anlimda felaket sivilceler tup b.b tedavisine basladigimdan beri eksik olmadi..hala var..bunun icin cilt dr.na gittim tup b.b. tedaviden dedi bi merhem verdiydi ama gecmedi bende biraktim..
Benim sivilcelenmem çok, özellikle sirtimda ve boynunda daha çok. Dus alirken dove sabun kullanmaya basladim, azalmaya basladilar sende bi dene..

Kızlar bende 26 haftalik ikiz gebeyim ama bi sorunum var idrarimdan sürekli kan geliyor sebebini bulamiyorlar idrar tahlilde çok az veya hiç gözükmüyor kan ama benden sürekli geliyor bir kaç tane farklı dktra gittim ama sebeb yok hamile olduğum için çok kapsamlı araştırma yapmıyorlar böyle olaniniz veya bileniniz var mı kafam çok karışık birde buraya danışmak istedim

Kızlar bende 26 haftalik ikiz gebeyim ama bi sorunum var idrarimdan sürekli kan geliyor sebebini bulamiyorlar idrar tahlilde çok az veya hiç gözükmüyor kan ama benden sürekli geliyor bir kaç tane farklı dktra gittim ama sebeb yok hamile olduğum için çok kapsamlı araştırma yapmıyorlar böyle olaniniz veya bileniniz var mı kafam çok karışık birde buraya danışmak istedim
Geçmiş olsun canim,dr.larin bulamamasi da ayrica ilgincmis

Hamilelik ten çok önce benimde olmuştu. İdrar kanli geliyordu. İdrar testi yaptilar. Böbrek kanamasi geçirmiştim. hamileyken olmussun bişey diyemem seni yaniltmak istemem, dr testte yapmis..

Çok geçmiş olsun

Back