• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Doktora sordugumda normal.kizim ikiz tasiyorsun dedi ilerki evrelerde dahada artacakmis hatta yurumek bile cok zor olacakmis Allahtan az kaldi yine dayanacagiz hersey bebisler için senin cifmi tekmi ? benim tek yumurta ikizi erkek

Aa benimde tek yumurta ikizi ama daha 11. Haftanın içindeyim cinsiyetleri nezaman belli oldu??

Günaydın güzel annelerr:KK200::KK200:
Çook ıştahsızım canım hiç bişey istemiyo. Bulantılarım geçti şükür. Çok nadir bişekilde kusma oluyo ama ben hala yemek yiyemiyorum. Hemen doyuyorum iki parça bişeyle. Bebekler gelişmez diye korkuyorum :KK17:

Aynı sorun bendede var ama kusma yok yemek yiyorum yedigime bin pişman oluyorum ne yesem midem cayır cayır yanıyor kolayda geçmiyor artık yemek yemekten korkar oldum geceleri bazen uyayamiyorum mide ağrısı ve yanmasindan bikere kuşum sadece ondada afedersin ben gidip lavaboya kustum yoksa ölecek gibiydim rahatladım sonra yani midem hicbiseyi kabul etmiyor et yiyeyim dedim oda maafetti daha yemicem baklagil denicem bakalım

Günaydın canımmm bende 27 deyim. Karnım var baya ilerki haftaları bende çok merak ediyorum vajinamda bende bugün Ağrı hissettim tam vajina değilde afedersin çişimi yaptığım yerde ani Ağrı oldu bir kaç kez. Normal demekki sende de olduğuna göre
Normal canım ben de oyleyimmm

Canim 16.haftaya girmek uzereydim belli oldu çok heyecanliyim acaba nasillar diye :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Anladım ya neguzel bende meraktan catlicam kizlar mi erkeklermi bebeklerim her gün takvime bakıyorum daha 2 hafta var kontrole ve görmeyeli 1 ay olcak ozmaan nasıl buyumuslerdir yaa bide tek yumurta ikizi diye tehlikeli hamilelik surecindesin dedi doktorum hiç bir sıkıntı yasadinmi sende Allah korusun

Kızlar bugün kasigima aniden bir ağrı girdi sanki oraya biri bişey fırlattı gibi sizde de oluyor mu
Bende de oluyor canim. Bu haftalarda olabilirmis korkma, benim dun ebem geldi, tanistik. Dogumdan iki ay sonra ya kadar beraberiz artik. Nefes darligi fln normal dedi. Dogumda yanimda olacak. Yanimda bir destekcim olmadigi icin, bir ebenin yardimi cok isime yarayacak.

Bu arada dediki ikiz bebekleri ayri yataklarda yatirmayin, birbirinden ayirmayin, beraber yatmalari onlari sakinlestirir dedi. Yatak odama bir bebek yatagi alicam ikisinide 6-8 aylik olana kadar beraber yatiricami soyledim. Onay verdi. Gayet yerinde olur dedi.

Kuzum 596dan basladim okumaya anca geldim bu sayfaya, yeni gordum bitanem. Eve gelen ebeye sordum dis konusunu, trombosit ignesi kullaniyor suan cok dikkatli olmali doktorun dedi, aksi taktirde kanamayi durduramazlar dedi. Bugun dis randevum vardi durumu anlattik dogumdan 2 ay sonra gel dedi. Hepsi bu. hamilesin birsey yapamam dedi.

Anladım ya neguzel bende meraktan catlicam kizlar mi erkeklermi bebeklerim her gün takvime bakıyorum daha 2 hafta var kontrole ve görmeyeli 1 ay olcak ozmaan nasıl buyumuslerdir yaa bide tek yumurta ikizi diye tehlikeli hamilelik surecindesin dedi doktorum hiç bir sıkıntı yasadinmi sende Allah korusun
Yok canm çok şükur bu ana kadar sıkintim olmadi ama artk agarlastim nefes darligi oluyo zaman zaman mide yanmalari tabiki sirt ve bel agrilari ama bunlar olagan seyler sabredecegiz

Kizlar guzel mi?

Eklentiler

• Screenshots_2015-07-15-14-36-35.png
    Screenshots_2015-07-15-14-36-35.png
    547,4 KB · Görüntüleme: 75
Yok canm çok şükur bu ana kadar sıkintim olmadi ama artk agarlastim nefes darligi oluyo zaman zaman mide yanmalari tabiki sirt ve bel agrilari ama bunlar olagan seyler sabredecegiz

Maşallah ne güzel inşallah benimkilerdede bir sorun çıkmaz Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Belli de olabilir benjm 11+5 te belli oldu

Maşallah ne
güzel inşallah benimkilerdede bir sorun çıkmaz Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canim insallah hic bir problemle karsilasmazsin benimkiler tek plesantadan besleniyorlar ama keseleri ayri tek plasentadan beslenen bebekler biraz risk tasiyo biri daha az beslenebiliyormus ama çok şükur bizimkiler kilolari hep ayni gidiyo insallah simdiden sonrada oyle gider

Back