Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzel annelerr
Çook ıştahsızım canım hiç bişey istemiyo. Bulantılarım geçti şükür. Çok nadir bişekilde kusma oluyo ama ben hala yemek yiyemiyorum. Hemen doyuyorum iki parça bişeyle. Bebekler gelişmez diye korkuyorum
İste protein olarak da bişey tüketemiyorum et yumurta balık bunları hiç yiyemiyorumGelisirler meraketme ama azicik birsyle doyuyorsan da protein agirlikli besinler olsun onlar da. Et balik yumurta gibi. Baklagil gibi. Ben 18 haftaya kadar mide bulantisi ve istifra yasadigimdan ayni korkuyu yasamistim ama dr bana mera etme depolarindan kullaniyor onlar. Depolarini tuketoyorlar yani. Ac kalirsan onlara birsey olmaz olan sana olur o yuzfrn protein agirlikli beslen demisti.
Gunaydin cnmGünaydınnn kizlarr
İste protein olarak da bişey tüketemiyorum et yumurta balık bunları hiç yiyemiyorum
Ben iki dozuda yaptirdim hic bisey olmuyor korkma bunu yaptirman sart kadinin biri yaptirmamis ve dogumhanede enfeksiyon kapmis 10 gun yogun bakimda kalmis cok pisman oldugunu yazmis nete kesinlikle yaptirin.Sagolun kizlar k.k bi yazi okudum korktum,asi olmadan once bebegi cok saglikliymis asidan sonra bebegini kaybedmis bir bayan okuyunca korktum,bebege zarari olurmuki diye bende doktoruma sorup ona gore yaptiricam.
Canim ben doktoruma sordum kesinlikle yaptir dedi ve yaptirdim. .asidan sonra bebeğe zarar gelmesini bendeokumustum onu da sordum zaten bebek sağlıklı değildir yaptirmasanda olacağı varsa oluyor dedi bilmuyorum..2 dozu da vurundum bi sıkıntı olmadı çok sukurSagolun kizlar k.k bi yazi okudum korktum,asi olmadan once bebegi cok saglikliymis asidan sonra bebegini kaybedmis bir bayan okuyunca korktum,bebege zarari olurmuki diye bende doktoruma sorup ona gore yaptiricam.
:) biz artk senle disari zor çikarizz :))Günaydın kızlar. ..ben de 27.haftadayim ve cok zorlaniyorum beşik felan daha almadim keşke daha önce alsaydimmm
Sagol canım inşaallah geçsin artk tamamen. Doktora geçen gün söyledim biraz daha bekleyelim hala yiyemezsen ek vitamin veririm dedi. Ilaç kullanmak istemiyorummmdr.un belki istahini acacak biseyler verir. Ben de yiyemiyordum. Ahh ne gunlerdi. Sukurler olsun gecti... seninki de gcecek. Dr. ile gorus hic bisey yiyemedigini
Peynir yoğurt tarzı şeyler yeİste protein olarak da bişey tüketemiyorum et yumurta balık bunları hiç yiyemiyorum
Evet onlardan biraz yiyorum canım ama et çok önemliymiş inşallah yiyebilirim artkPeynir yoğurt tarzı şeyler ye
Canm bnm bende yiyemiodum senin haftalarında genellikle meyve ağırlıklı vede dışarıda faln veya annemde kaliodum akara makara yiyodum eve gelince tek başıma ona bakiodm buna bakiodum canm istemiodu sonra kardesimide yanıma çağırdım soyle yapalim şundan yapalım derken başladım ama senin haftanda normal şimdi sen kendini halsiz bitkinde hissedersin ama bnm haftalara gel bn anca kendime geldim evimin işini yemeğimi çamaşırımi hepsini yapmaya başladım ve daha yeni 1kilo aldım bu zamana kadr hep verdiydim bebekleriminde gelişimi kilosu yerinde allaha çok şükür hicc dert etme içini ferah tuttSagol canım inşaallah geçsin artk tamamen. Doktora geçen gün söyledim biraz daha bekleyelim hala yiyemezsen ek vitamin veririm dedi. Ilaç kullanmak istemiyorummm
Hepinize gunaydin karniniz nasil buyumeye baslamistir benim suanda okadar büyukki gorenler dogum yakinmi diyor halbuki kurban bayraminda insallah 37.haftam doluyor daha ne kadar buyuycek merak icindeyim :)
artk egilemiyorum agrilarim artti ozellikle vajina bolgemde ve yanlarda cok agri oluyo sanirim baskidan dolayi size tavsiyem 27 ye gelmeden alisverisinizi tamamlayin yoksa cikamazsiniz Allah insallah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Canim ben doktoruma sordum kesinlikle yaptir dedi ve yaptirdim. .asidan sonra bebeğe zarar gelmesini bendeokumustum onu da sordum zaten bebek sağlıklı değildir yaptirmasanda olacağı varsa oluyor dedi bilmuyorum..2 dozu da vurundum bi sıkıntı olmadı çok sukur
Doktora sordugumda normal.kizim ikiz tasiyorsun dedi ilerki evrelerde dahada artacakmis hatta yurumek bile cok zor olacakmis Allahtan az kaldi yine dayanacagiz hersey bebisler için senin cifmi tekmi ? benim tek yumurta ikizi erkekGünaydın canımmm bende 27 deyim. Karnım var baya ilerki haftaları bende çok merak ediyorum vajinamda bende bugün Ağrı hissettim tam vajina değilde afedersin çişimi yaptığım yerde ani Ağrı oldu bir kaç kez. Normal demekki sende de olduğuna göre