• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

mrb kizlar bugun kontrolum vaedi kizlarim iyi sukur biri 678 digeri 654 doktor gayet iyi dedi bugun 24+4 olmusuz sizce nasil kilolari

Kizlar 18.haftamdayim karnim bayaga buyudu ve gerginlesti resmen patliycak gibi duruyo,gerginlesti hic bisiy surmuyorum varmi kullandiginiz rahatlatici bi losyon yada yag falan?heryerim kurdan gibi karnim kocaman oldu daha sumdiden son aylarda ne olur karnim cok merak ediyorum:)

Kizlar 18.haftamdayim karnim bayaga buyudu ve gerginlesti resmen patliycak gibi duruyo,gerginlesti hic bisiy surmuyorum varmi kullandiginiz rahatlatici bi losyon yada yag falan?heryerim kurdan gibi karnim kocaman oldu daha sumdiden son aylarda ne olur karnim cok merak ediyorum:)
Aynen canm benide gören son aylar iyice ağırlaşmışsin diyordu bu hafta daha iyiyim ama gerginlik olarakta ben dove un nemlendiricisini kullanıyorum

Badem yağı ve vazelin çok iyi geliyo yumuşatiyo bilgine

Badem yağı bebek yağı neutrogena yoğun bakım kremi exicipial kidsnemlendirici losyon aloe vera aldım koparıp çıkan ozutu sürüyorum ne sursem fayda etmiyor ama çatlak oluşumları başladı :(

Birde fito krem diye bişey yazdı doktor devlet ödüyor yapış yapış bali gibi garip heryere yapışıp kalıyor çamaşır atlet :(

Kizlar birde tetenoz asisi olan varmi aranizda saglik ocagindan aradilar,yaptiranda var yaptirmayanlarda sizler yaptirdinizmi yan etkisini gordunuzmu?

Kaçıncı haftada yapılıyor acaba bu aşı ?

Benim 21 deydi sanirim canim... senin var daha haber verirler merak etme..

Canim benim arkadasim eczaci. Badem yagi tuylenme yapar karninin uzerinde gobek cevrendeki tuyler kararir uzar dedi. Ben bio oil kullaniyorum.. dr.um da cok iyi onu kullan dedi..

Kizlar birde tetenoz asisi olan varmi aranizda saglik ocagindan aradilar,yaptiranda var yaptirmayanlarda sizler yaptirdinizmi yan etkisini gordunuzmu?

Ben dr.ma sordum. Yaptirabilirsin zarari yok dedi. Aile hekimim de aile dostumuz oldugundan yakindan ilgileniyor sagolsun. Yapalim kizim yararli bir aşı dedi. Yaptirdik.

20.hafta birtane 24.hafta ikinciyi oldum doktor sağlık bakanlığı öneriyor yaptir dedi sezaryeno lacagi içinde gerekebilir dedi ;) kolda sancı yapıyor özellikle ilk te onun dışında ben yan etki görmedim

Sagolun kizlar k.k bi yazi okudum korktum,asi olmadan once bebegi cok saglikliymis asidan sonra bebegini kaybedmis bir bayan okuyunca korktum,bebege zarari olurmuki diye bende doktoruma sorup ona gore yaptiricam.

Back