- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
Ayyy :))) kendime çok güldümmm vallahi unuttumm kusura bakma canm yaaa :)))Kizz sen benim nicki unuttun heralde vatsaptan yazisiyoz yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy :))) kendime çok güldümmm vallahi unuttumm kusura bakma canm yaaa :)))Kizz sen benim nicki unuttun heralde vatsaptan yazisiyoz yaa
Birkac gune geciyor cnm. Tetenoz asisi oyle iste. O kolunla is yapmamaya calism ben de solumdan oldum. Gercekten acimisti ama gecio ve bebekleimiz icin deger
Kızlar bugün kasigima aniden bir ağrı girdi sanki oraya biri bişey fırlattı gibi sizde de oluyor mu
Ben 19.haftaya girince yapıldı sağlık ocağına kaydını yaptir aşı kartı veriyorlar canmKaçıncı haftada yapılıyor acaba bu aşı ?
Ben 19.haftaya girince yapıldı sağlık ocağına kaydını yaptir aşı kartı veriyorlar canm
Aynen canm benide gören son aylar iyice ağırlaşmışsin diyordu bu hafta daha iyiyim ama gerginlik olarakta ben dove un nemlendiricisini kullanıyorumKizlar 18.haftamdayim karnim bayaga buyudu ve gerginlesti resmen patliycak gibi duruyo,gerginlesti hic bisiy surmuyorum varmi kullandiginiz rahatlatici bi losyon yada yag falan?heryerim kurdan gibi karnim kocaman oldu daha sumdiden son aylarda ne olur karnim cok merak ediyorum:)
mrb kizlar bugun kontrolum vaedi kizlarim iyi sukur biri 678 digeri 654 doktor gayet iyi dedi bugun 24+4 olmusuz sizce nasil kilolari
Badem yağı ve vazelin çok iyi geliyo yumuşatiyo bilgineKizlar 18.haftamdayim karnim bayaga buyudu ve gerginlesti resmen patliycak gibi duruyo,gerginlesti hic bisiy surmuyorum varmi kullandiginiz rahatlatici bi losyon yada yag falan?heryerim kurdan gibi karnim kocaman oldu daha sumdiden son aylarda ne olur karnim cok merak ediyorum:)
Kizlar 18.haftamdayim karnim bayaga buyudu ve gerginlesti resmen patliycak gibi duruyo,gerginlesti hic bisiy surmuyorum varmi kullandiginiz rahatlatici bi losyon yada yag falan?heryerim kurdan gibi karnim kocaman oldu daha sumdiden son aylarda ne olur karnim cok merak ediyorum:)
Kaçıncı haftada yapılıyor acaba bu aşı ?
Kizlar 18.haftamdayim karnim bayaga buyudu ve gerginlesti resmen patliycak gibi duruyo,gerginlesti hic bisiy surmuyorum varmi kullandiginiz rahatlatici bi losyon yada yag falan?heryerim kurdan gibi karnim kocaman oldu daha sumdiden son aylarda ne olur karnim cok merak ediyorum:)
Kizlar birde tetenoz asisi olan varmi aranizda saglik ocagindan aradilar,yaptiranda var yaptirmayanlarda sizler yaptirdinizmi yan etkisini gordunuzmu?
20.hafta birtane 24.hafta ikinciyi oldum doktor sağlık bakanlığı öneriyor yaptir dedi sezaryeno lacagi içinde gerekebilir dedi kolda sancı yapıyor özellikle ilk te onun dışında ben yan etki görmedimKizlar birde tetenoz asisi olan varmi aranizda saglik ocagindan aradilar,yaptiranda var yaptirmayanlarda sizler yaptirdinizmi yan etkisini gordunuzmu?