• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben de en son gittigimde sordum daha önce hiç konusu geçmemişti bilmiyodum bakıyomu bakmıyo mu diye. Sorunca baktım ben kapalı dedi zaten acık olsa hemen alttan bakarım ölçmek için dedi. Yani göbekten de anlaşılıyo demek ki
Evet bence de benim ayrıntılı daki perinatolog da kapalı demisti..ama açık olduğu zaman kaç cm diye alttan bakiliyo benim anladigim...

bırsey sorabılırmıyım?? sızın rahım boyunuzu doktor hep ustten mı kontrol ettı? benım daha cok yenı ama doktor ıkız olduğu ıcın her muayenede rahım boyuna da bakacaz bu yüzden alttan muayene olmaya alış dedı.. muayene olmak zor degılde bebeklere zararı olmasın

Benim hep üstten kontrol ediyorlar ama ben de vajinal daha net görünür diye okumuştum. Yine de üstten bakınca belirli bir boyun üstünde ölçüyorlarsa sorun yoktur diye üstünde durmadım çok.

Dr rapor da vermedi yya ne yapsam bilmiyorum kızlar bi gidip denesemmi diyorum çalışmayı kafamda deli sorular :confused:dr bi sıkıntı olmaz diyo yaa çıldırıcam illa kanamammi olması lazım offffff

Canım ben hiç izin kullanmadım. Hamileliğimin başından bu yana hep çalışıyorum çok şükür sıkıntı olmadı. Doktorun problem yok diyorsa çalışabilirsin sıkıntı olmaz. Sadece dikkat etmen gerekiyor biraz, belirli sürelerde kalkıp yürümen, suyunu bol içmen, ayaklarının altına tabure gibi bir şey koyup yüksekte dinlendirmen gibi... ben çok memnunum işe gidebildiğime, evde olsa vakit geçmez, böylece kafaya takmıyorum bari.

Herkese günaydın arkadaslar. Iki gün önce izmire geldim. Yolda cok şükür bi sıkıntı yasamadim. Daha sonra da bol su icmeye ve yürümeye dikkat ediyorum. Aralarda da bolca dinleniyorum. Moral olarak bile iyi geldi. İnşallah sorun yasamadan da dönerim. Ama uzun süre burdayım galiba :))

Kizlar size bir tavsiyede bulunayim bende hamileligimin basindan itibaren ozel hastaneye gidiyordum ve en basindan sormustum yeni dogan uniteniz var mi diye onlar var dedikleri icin o hastaneyi tercih ettim.Doktorum iyi bir dr du aslinda bircok seyi anlayacağım sekilde anlatiyordu ve 28 li 29 lu haftalarda gebelik ilerledikce sorunlar basladi 18.haftada gebelik kolestazi baslamisti ilacla onu kestiler ama bebekler buyudu ve 28. Haftada kolestaz tekrar basladi ,gebelik sekeri cikti ve en son alttan muayenemde plasenta previa yani bebegin birinin esi rahim agzina inmisti ondeydi acilmam yoktu dr.bunun cok ciddi oldugunu soyledi dikkat et kanaman olabilir ve heran suyun patlayabilir dedi beni gonderdi.29.haftamda bir gece yatmak icin yerimden kalktim ve wc gittim ne agrim ne sizim vardi gayet normaldi hersey ama kanamam basladi dr.u aradik ve gecenin yarisi sok bir cevap sizi universite hastanesinde bir doktora yonlendirecem hemen o hastanenin acil servisine gidin bizim hastanemiz ve yeni dogan unitemiz sizin icin yeterli degil.Zaten soktayim en zor anim da yuzustu birakilmisim belki doguracagim ve hic bilmedigim bir hastanede hic bilmedigim bir dr tarafindan cok sarsilmistim.Universite hastanesine gittik ve cok ilgilendiler hemen yatis verdiler kanamayi durdurdular sancim cikmisti ben hissetmiyordum ama nst de vardi sancimi kestiler erken dogum olabilir diye ciger gelistirici yaptilar ve sekerimi duzen altina aldilar 1 hafta yattim sonra ciktim su anda 32+4gunluk hamileyim ve 29. Haftamdan itibaren tam tesekkullu universite hastanesine gidiyorum. Elinizden geldigi kadar kadin dogum hastanelerine ve universite hastanelerine gidin ozeller otelcilik hizmetinde cok iyi olabilirler ama diger hastanelerde bebekleriniz ve siz daha guvende olursunuz benden nacizade bir uyari. Saglikli gebelikler gecirin ve hayirli doğumlar yapin insallah.

Bende fakülteye gitcektim maddiyattan dolayı ama istediğin doktoru secemiyormussun her gittiğimde farklı doktor olabilirmiş hangisi denk gelirse oyüzden gitmiyorum bende oraya ama doğumu orda düşünüyorum

Herkese günaydın arkadaslar. Iki gün önce izmire geldim. Yolda cok şükür bi sıkıntı yasamadim. Daha sonra da bol su icmeye ve yürümeye dikkat ediyorum. Aralarda da bolca dinleniyorum. Moral olarak bile iyi geldi. İnşallah sorun yasamadan da dönerim. Ama uzun süre burdayım galiba :))

Ay ne güzel keşke bende yolculuk yapabilsem :( keyfini çıkar gerçekten bir yere gitmek gezmek çok iyi geliyor insana :)

Canım ben hiç izin kullanmadım. Hamileliğimin başından bu yana hep çalışıyorum çok şükür sıkıntı olmadı. Doktorun problem yok diyorsa çalışabilirsin sıkıntı olmaz. Sadece dikkat etmen gerekiyor biraz, belirli sürelerde kalkıp yürümen, suyunu bol içmen, ayaklarının altına tabure gibi bir şey koyup yüksekte dinlendirmen gibi... ben çok memnunum işe gidebildiğime, evde olsa vakit geçmez, böylece kafaya takmıyorum bari.
Canm sekizsaat ayakta nasıl kalayım iki saat sonra baş dönmesi başlıyor bilmiyorum zaten 8hafta birsey kaldı sonra yıllık iznimide alınca dogum iznine çıkarım

Hosgeldin izmirimize canim... neden cok uzun sure kalacaksin? nerelerdesin nerde kaliyorsun semt olarak yani?
:)

Canm sekizsaat ayakta nasıl kalayım iki saat sonra baş dönmesi başlıyor bilmiyorum zaten 8hafta birsey kaldı sonra yıllık iznimide alınca dogum iznine çıkarım

canim ben de oturarak calisiyordum gercekten cok zor geldi bana ve ben ayrildim isten. Patronum iyi biri oldugu icicn tazminatlarimi falan odedi hep kendim ciktigim halde. Dogumdan so ra bebekleri buyutuncede ne zaman istersen gel dedi geri basla isine dedi... ama surekli oturmakta mahvediyor insani gercekten..

Gunaydin kizlar...
bugun kont. var... brbislerimi gorcem insaAllah :)
Babalari iste gelemiycek o yuzden morali bozuk gitti işe... saat 4 de randevumuz :) kizlar her gittiginizde alttan da muayene oluyormusunizz? Yoksa sadece usttenmi?

Gunaydin kizlar...
bugun kont. var... brbislerimi gorcem insaAllah :)
Babalari iste gelemiycek o yuzden morali bozuk gitti işe... saat 4 de randevumuz :) kizlar her gittiginizde alttan da muayene oluyormusunizz? Yoksa sadece usttenmi?
Ben hamile kaldigimdan beri hep göbekten muayne oluyorum canm insallah hayırlı haberlerle dön canm

Kızlar kolum agriyo yaa sola vurdurdum sol tarafa yatamiorum baya agriyo sırtüstü hiç duramiom göbeğim aciyo offf kolum ne zamn gecerki

Kızlar kolum agriyo yaa sola vurdurdum sol tarafa yatamiorum baya agriyo sırtüstü hiç duramiom göbeğim aciyo offf kolum ne zamn gecerki
Birkac gune geciyor cnm. Tetenoz asisi oyle iste. O kolunla is yapmamaya calism ben de solumdan oldum. Gercekten acimisti ama gecio ve bebekleimiz icin deger ;)

Evet bence de benim ayrıntılı daki perinatolog da kapalı demisti..ama açık olduğu zaman kaç cm diye alttan bakiliyo benim anladigim...

Seninle ayniyiz canm benimde erkek ikiside nasil agarlastinmi? Ben aksamlari nefes darligi yasiyorum birde agrilarim oluyo sanirim baski yaptiklari icin hazirliklari bende tamamladim ne olur ne olmaz diye

Hosgeldin izmirimize canim... neden cok uzun sure kalacaksin? nerelerdesin nerde kaliyorsun semt olarak yani?

canim ben de oturarak calisiyordum gercekten cok zor geldi bana ve ben ayrildim isten. Patronum iyi biri oldugu icicn tazminatlarimi falan odedi hep kendim ciktigim halde. Dogumdan so ra bebekleri buyutuncede ne zaman istersen gel dedi geri basla isine dedi... ama surekli oturmakta mahvediyor insani gercekten..

Canim ay sonunda düğün var ustelik bir yıldır gelemedim bunaldim artik istanbulda daha sonra da esimin yıllık izn başlıyor dönüşte onunla dönecem. Ben yalnız olarak otobüsle geldim. Ben ilcedeyim canim dönüşte eşim arabayla gelmiş olacak daha rahat olacak insallah.

Canim ay sonunda düğün var ustelik bir yıldır gelemedim bunaldim artik istanbulda daha sonra da esimin yıllık izn başlıyor dönüşte onunla dönecem. Ben yalnız olarak otobüsle geldim. Ben ilcedeyim canim dönüşte eşim arabayla gelmiş olacak daha rahat olacak insallah.

Anladim cnm ne guzel iste keyfini cikar izmirimizin..

Kızlar bugün kasigima aniden bir ağrı girdi sanki oraya biri bişey fırlattı gibi sizde de oluyor mu

Seninle ayniyiz canm benimde erkek ikiside nasil agarlastinmi? Ben aksamlari nefes darligi yasiyorum birde agrilarim oluyo sanirim baski yaptiklari icin hazirliklari bende tamamladim ne olur ne olmaz diye
Kizz sen benim nicki unuttun heralde vatsaptan yazisiyoz yaa

Back