- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
Beyazkure evet canım puset onu alacagiz inşallah ped var evet cantamda :) doğru acıbademde 3000 tllik paket vardı bizde yok öyle olunca süsleme için gerekli bende eve gelecek kişilere vereceğim buzdolabi süsü nu hastaneye ikram çikolata alacağız sadece hosgeldin bebekler diye eve dolap süsü yani sıra kutu yaptım içine çikolata lokum badem şekeri vb koyacağım kutular üzerine isim yapisacak. Çikolata kutusu..altın yastığı dolap süsü terlik taç pijama krem renk takımım kapı susumuz
Hepsi çok güzel canom.ben de eklerim.bi ara...izmirinsani sağol canım Allah inşallah sağlıkla alalım kucagimiza Rabbim su mübarek günlerde kimsenin kucağını boş bırakmasın ben çıkamam diye korkup herşeyi hazırladım çok şükürbir iki eksik var ama o da olur elbet genel olarak hazırım elhamdülillah bugün biraz çarşıda gezdim hemen yoruldum artık zorlaşıyor...
Başla bi an once çünkü bitmiyo..benim.bi sürü eksik var hala..Ne kadar da guzel. MasaAllah.
Rabbime hamdolsun ki bizlere bebeklerimizi veriyor da boyle guzel hazirliklar yapabiliyoruz...
Bizim gibi isteyenlere de versin insaAllah...
Ayrica hepsi cok guzel hazirladiklarinin. Ben de acaba erken mi diyordum ama iyisi mi bu ayrintilara ben de baslayayim. :)
Çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkTerlik taç ve altın yastığı bana ait ben yaptım
Günaydınnn Canlarimm dua edin de cinsiyetlerini ogreneyim
Kızlar bende şeker yüklemesi yaptırıyorum dua edin çıkmasın şeker
Hadi inşallah canım Allah gönlüne göre versin sağlıkla...
İnşallah çıkmaz canım bana tokluk ölçümü yaptılar detaylı yuklemesiz düşük çıktı öyle
Olunca doktor gerek y ok dedi
İyi maşallah canım aradaki fark önemli miymiş bişey dedi mi doktor birde doğum ne zaman 'olacak belli miAy ne güzel darısı Başıma bakalım ne çıkacak. Bebişimin biri 1027 kg olmus kızlar biri 881 çıktı. Bugün 26+2 yiz.
Günaydınnn Canlarimm dua edin de cinsiyetlerini ogreneyim
Kızlar bende şeker yüklemesi yaptırıyorum dua edin çıkmasın şeker
Ay ne güzel darısı Başıma bakalım ne çıkacak. Bebişimin biri 1027 kg olmus kızlar biri 881 çıktı. Bugün 26+2 yiz.
izmirinsani çok geçmiş olsun. Arkadaşların hepsi yazmışlar zaten ama kahverengi ve o kadar az ise gönlünü ferah tut. İnşallah tekrarlamaz yine de.
Ben de Cumartesi gidip gördüm kızlarımı biri 460 diğeri 440 gr. Haftaları ile tam uyumlu gidiyorlarmış. İkisinin de kafası yukarıda ve tam anlamıyla yan yana duruyorlar :) Çok şükür şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Doktorumuz her iki saatte bir dinlenmek şartıyla 5 saatlik yola çıkmamıza da izin verdi.
Bu ay çok kilo almışım gibi 5 haftada neredeyse 4 kilo toplamda 5.5 kilo oldu. Doktorum şimdilik iyi gidiyoruz dedi ama son ay aldığım kilo bana abartı geldi. Ramazan benim de yeme düzenimi çok etkiledi. Tatilde çok almam inşallah :)
Şimdi sağlık ocağından geliyorum aşı oldum dus almamak lazımdı mecbur dr a da gidicem dusumu aldım sağlık ocağında kalp atışlarını dinledik pitirciklarimi çok ozlediydim yaaa biri 130 digeri 140 atiyodu kizlarr yaaaaa tam bir ay sonraaa ayyyyy yerim onları bennnnn
İyi maşallah canım aradaki fark önemli miymiş bişey dedi mi doktor birde doğum ne zaman 'olacak belli mi
Kızlar bişey soracam. Evlenirken çocuk odası takımını almıştiķ. Ilk evimiz genişti bi sıkıntı olmaz diye düsündük çocuk olunca. aldıgımız evin insaatı bitti 9 ay önce taşındık ama ev bayaaa kücük inşaat bitince şok oldum. Cocuk odasını görseniz çok küçük. Banyom bile ondan büyük. Şimdi takım var odada bi de sandık var küçuk olanlardan. Sandigi anneme göndericem oraya bi tane beşik sıgar. 2 tane alamam beşik mümkün degil çünkü sıgmaz. Nasıl edicem bilmiyorum. Birini büyük beşige yatırsam digerini de alacam beşige yatırsam olur mu acaba. Büyük beşik sallanıyo ama duvara sıfırladıgımz için sallayamayız. Sallanmadan da yatarlar mı bebekler bilmiyorum.
Evet canım bebişlerin gönlüne kalmış o işSallanmadan yatacaklarini ben pek dusunmuyorum. Ama bide alistirmaya gorede degisir o durum diye de dusunuyorum...kucaginda uyutur yatagina koyarsin belkide cnm. Bebekler karar verio o duruma))
O yer sıkıntısı bende de var... iki tane park yatak mi alsak yoksa normal besik mi bilemiyorum..
Sağlık ocağında stetrskop gibi birşeyle sadece kalp atışını dinlediler ikiside gayet iyi dedi ultrason olmadığı için bide aşımı oldum iste o kdr 3bucukta randevuyu bekliomGozun aydin cnm... peki ya cinsiyetleri?
Canm çocuk odasına koyup ta onları yalnız birakamicanki bnm çocuk odasida küçük geliyo gözüme bn besikleri oturma odama koymayı dusunuom zaten sık sık emzircem gece gündüz yanımdan ayiramicagim için ben öyle yapmayı düşünüyorum bende henüz kararsızım acikcasiKızlar bişey soracam. Evlenirken çocuk odası takımını almıştiķ. Ilk evimiz genişti bi sıkıntı olmaz diye düsündük çocuk olunca. aldıgımız evin insaatı bitti 9 ay önce taşındık ama ev bayaaa kücük inşaat bitince şok oldum. Cocuk odasını görseniz çok küçük. Banyom bile ondan büyük. Şimdi takım var odada bi de sandık var küçuk olanlardan. Sandigi anneme göndericem oraya bi tane beşik sıgar. 2 tane alamam beşik mümkün degil çünkü sıgmaz. Nasıl edicem bilmiyorum. Birini büyük beşige yatırsam digerini de alacam beşige yatırsam olur mu acaba. Büyük beşik sallanıyo ama duvara sıfırladıgımz için sallayamayız. Sallanmadan da yatarlar mı bebekler bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?