• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Amin canim sagolasin. Ama ben psikopata bagladim. Ha bire camasirima bakiorum. Azicik kucuk suyum gelse wc gidiyorum... normal akintimi gorunce seffaf veya beyaz rahatliyorum. Siz hamis arkadaslarimin dualari benim icin cok onemli. Duanizi eksik etmeyin. Tam psikopat oldum...

Gönlünü ferah tut canim dualarimiz seninle. Gelmis gecmis olsun Allahim bir daha yasatmasin böyle korkulari

Kızlar Önemli değildir büyük ihtimal ama kaşıntılarınızı doktorunuza söyleyin mutlaka

Bende koleZtas çıktı içiniz rahat eder

Gönlünü ferah tut canim dualarimiz seninle. Gelmis gecmis olsun Allahim bir daha yasatmasin böyle korkulari

Amin canim sagolasin..

izmirinsani izmirinsani gecmis olsun canim. Allahtan devami gelmemis. Fakat neden olmus olabilir, Doktorun birsey dedi mi?

Cnm yorulmus olabilirsin dedi.yorma kendini dedi uzan yat dedi ki dun aksam disari ciktik yoruldum biraz gercekten.

Hic bir sebep yokken de olabiluyor dedi.
Bir sebebi de rahim buyudugu icin rahim baglarinin esnemesinden kaynaklaniyor olabilir dedi.

Canım senin sat neydi ben bugün 25+1e girdim sanki ayniyiz gibi hatırladım...17ocak benim ki kaşıntı benim yuzum ve karnimda akşam çok kasintim oldu benim de
Canim.benim 19 ocak..yaa ben doktora gittiğimde 23+6 olmasi gerekiyordu doktor 24+4 dedi ben de ona göre hesapldim ondan olabilir

Benimde öyle iki gundur elim ayagim kasiniyor. Sicaklardanda olabilir.
Bu arada ben cuma gunu dis doktoruna gitmek zorunda kaldim. Disim kirildi, kemikten. Doktor parayi cikarmayi icin anestezi yapicam dedi ve yapti. Sordum bir zarari olmasin sakin diye, cok taraftari degilim ama parcayi cikarmak icin mecbur yapicam dedi. Haftayada randevu verdi kirilan yere dolgu yapacak. Röntgen istiyor ve yine lokal anestezi yapacakmis. Moralim cok bozuluyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yani cok riskli birsey degil mi?
Cuma disciden ciktiktan sonra 1 saat yürüdüm üzüntüden 2 lt. su ictim vucutdan hemen atabileyim diye. Eve geldim hareketlerim cok zayif hissettim agladim. Yani dis olayi cok fena haftaya elim mahkum gidicem moralim cok bozuk.
Kadin doktorumu aradim anlattim durumu. Discin hangi Tür anestezik maddeyi kullanmis? Doktorunla konussaydin, eger bir zarari olsa zaten yapmazdi, bir suru hamile hastamiz var disciye giden vs vs dedi.

Valla benimd e disim kırıldı 20lik sadece kökü kaldı içerisinde ağrı yapmıyor çok şükür dişçi doğumd an sonra görüşelim dedi gittiğimde canım doktor öyle dediyse güvenmek lazım..

Canim.benim 19 ocak..yaa ben doktora gittiğimde 23+6 olmasi gerekiyordu doktor 24+4 dedi ben de ona göre hesapldim ondan olabilir

Himm evet benimde öyle önden gidiyoruz 6 gün çok şükür bende normal ini söylüyorum ki bir müddet sonra normal e iniyor dedi doktor aklında olsun ;)benim de 17 ocak çünkü..
Kızlar güçlendi baya karnimda dalgalanmalar arttı bugün hareket var çok şükür..
izmirinsani izmirinsani Canım inşallah bir daha ne sen ne de biz yasamayalim böyle birşey bir daha..psikopat olman normal bizim bebekler kıymetli hepimiz oyleyiz :anneadayı:
:KK200::nazar:

Kizlqr kasiklariniz veya karninizin altinda agriniz var mi? Dr. dun telefonda rahimin buyudugu icin baglarin esniyordur dedi demistimya size... sanirim dedigi dogru kasiklarimda ve karnimin altina dogru agri var. Sizde de var mi?

hanimlar herkese merhaba, ikiz anneleri olarak sizlerebisey danismk istiyorum. benim 4 hafta 6 gunluk ltrasonum, degisik geldi gozumesanki buyuk kesenin yaninda bitisik ufak bi kese daha mi var acaba?
20150710_185640.jpg

hanimlar herkese merhaba, ikiz anneleri olarak sizlerebisey danismk istiyorum. benim 4 hafta 6 gunluk ltrasonum, degisik geldi gozumesanki buyuk kesenin yaninda bitisik ufak bi kese daha mi var acaba? Eki Görüntüle 1580933

Valla bu konuda uzman görüşü tabi ki daha önemli ama bilmiyorum yinede olabilir.sat 17ocak tüp bebek transfer tarihi 1 şubat bu da benim 4 mart tarihli ultrason görüntüm biraz daha sabredersen ilerleyen zamanda görünüyor bak 6hafta 4 günlük çift kese görüntüm

Eklentiler

• IMAG2044.jpg
    IMAG2044.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 86
Valla bu konuda uzman görüşü tabi ki daha önemli ama bilmiyorum yinede olabilir.sat 17ocak tüp bebek transfer tarihi 1 şubat bu da benim 4 mart tarihli ultrason görüntüm biraz daha sabredersen ilerleyen zamanda görünüyor bak 6hafta 4 günlük çift kese görüntüm
canim hayrli olsun. bitisik gibi gorunce bende meraklandim, dedigin gibi sabredicem artik

Hayırlısı inşallah sağlıkla alalım kucagimiza senin gebeliginde hayırlı olsun canım haberdar edersen sevinirim :KK66:
Canim çantayi ne zaman hazırlamayı dusunuyorsun neler aldinn bi de..ben hastane cikisi aldim 10 lu birer tane..birer tane 5 li birer tane 3 lu takim aldim..kendime boydan mavi gecelik aldim..alt üst pijama takımı da bir tane beyaz süslü bişe bi tane.de mor gibi normal aldim..bebek bezi biberon emzik citcitli body birer tane..kendime terlik aldim bi mavi bi kırmızı taci da öyle yapcamm mavi geceligi mavi tac..Beyaz da kırmızı tac alcamm..Simdilik. Bunlar ama daha eksik var gibi geliyor

Canım ben hazırladım hazırım diyebiliriz
Bebeklere
İki tane onlu hastane çıkışı krem renk
Extra
2 iç zibiN
2 alttan citcitli badi
2tane ikili takim
2battaniye hava soğuk olursa
Biberon
Emzik
Bez
Ağız silme mendilleri
Yenidogan ıslak mendil
Kendime
1takim pijama krem renk pembe çiçekli
1tane krem sabahlik
1tane gecelik pembe
1tane pembe sabahlik
Krem pembe havlu terlik süslü aynisindantaç kendim yaptım :)
Göğüs pedi süt çok olursa diye
3takim alt üst çamaşır emzirme sütyeni
Havlu
Kağıt havlu
ped
Tarak makyaj malzemesi
Kapı süsü :)
Aklıma gelenler bunlar bavul evde annemde kalıyorum şimdi eşimin işi nedeniyle gidince bakarım yine aklıma bişey gelirse ;)

Bebeklere
Extra
2 iç zibiN
2 alttan citcitli badi
2tane ikili takim
Biberon
Emzik
Bez
Ağız silme mendilleri
Yenidogan ıslak mendil
Kendime
1tane krem sabahlik
1tane gecelik pembe
1tane pembe sabahlik
Havlu
Kağıt havlu
ped
Tarak makyaj malzemesi
Aklıma gelenler bunlar bavul evde annemde kalıyorum şimdi eşimin işi nedeniyle gidince bakarım yine aklıma bişey gelirse :KK66:
Evet bende burdan eksikleri mi tamamlayım ağız Mendili ıslak mendil emzirme sutyeni bende aldim onları da koyayım bari..kapı susu almiycam benim oda suslemesi içinde paket halinde olduğu için. .bebek sekerini hastaneye götürmeyi dusunmuyorum il dışı olduğu için Pek gelen olmaz sanirimmm...battaniye evet unutmusum. .canimm hastaneden çıkarken çocuklar için puset te al ..

Bebeklere
Extra
2 iç zibiN
2 alttan citcitli badi
2tane ikili takim
Biberon
Emzik
Bez
Ağız silme mendilleri
Yenidogan ıslak mendil
Kendime
1tane krem sabahlik
1tane gecelik pembe
1tane pembe sabahlik
Havlu
Kağıt havlu
ped
Tarak makyaj malzemesi
Aklıma gelenler bunlar bavul evde annemde kalıyorum şimdi eşimin işi nedeniyle gidince bakarım yine aklıma bişey gelirse :KK66:
Canim bi de orkid al yanına bende 7 aydır adet olmayınca şimdi aklıma geldi

Anaa simdiden almissiniz hepsini. Gerci bu sayilanlarin cogu bende de var ama dogum cantasi halinde degil...

Beyazkure Beyazkure evet canım puset onu alacagiz inşallah ped var evet cantamda :) doğru acıbademde 3000 tllik paket vardı bizde yok öyle olunca süsleme için gerekli ;) bende eve gelecek kişilere vereceğim buzdolabi süsü nu hastaneye ikram çikolata alacağız sadece hosgeldin bebekler diye ;) eve dolap süsü yani sıra kutu yaptım içine çikolata lokum badem şekeri vb koyacağım kutular üzerine isim yapisacak. Çikolata kutusu..altın yastığı dolap süsü terlik taç pijama krem renk takımım kapı susumuz ;)

Eklentiler

• IMAG2146.jpg
    IMAG2146.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMAG2140.jpg
    IMAG2140.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMAG2112.jpg
    IMAG2112.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMAG2127.jpg
    IMAG2127.jpg