- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Amin canim sagolasin. Ama ben psikopata bagladim. Ha bire camasirima bakiorum. Azicik kucuk suyum gelse wc gidiyorum... normal akintimi gorunce seffaf veya beyaz rahatliyorum. Siz hamis arkadaslarimin dualari benim icin cok onemli. Duanizi eksik etmeyin. Tam psikopat oldum...
Gönlünü ferah tut canim dualarimiz seninle. Gelmis gecmis olsun Allahim bir daha yasatmasin böyle korkulari
izmirinsani gecmis olsun canim. Allahtan devami gelmemis. Fakat neden olmus olabilir, Doktorun birsey dedi mi?
Canim.benim 19 ocak..yaa ben doktora gittiğimde 23+6 olmasi gerekiyordu doktor 24+4 dedi ben de ona göre hesapldim ondan olabilirCanım senin sat neydi ben bugün 25+1e girdim sanki ayniyiz gibi hatırladım...17ocak benim ki kaşıntı benim yuzum ve karnimda akşam çok kasintim oldu benim de
Benimde öyle iki gundur elim ayagim kasiniyor. Sicaklardanda olabilir.
Bu arada ben cuma gunu dis doktoruna gitmek zorunda kaldim. Disim kirildi, kemikten. Doktor parayi cikarmayi icin anestezi yapicam dedi ve yapti. Sordum bir zarari olmasin sakin diye, cok taraftari degilim ama parcayi cikarmak icin mecbur yapicam dedi. Haftayada randevu verdi kirilan yere dolgu yapacak. Röntgen istiyor ve yine lokal anestezi yapacakmis. Moralim cok bozuluyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yani cok riskli birsey degil mi?
Cuma disciden ciktiktan sonra 1 saat yürüdüm üzüntüden 2 lt. su ictim vucutdan hemen atabileyim diye. Eve geldim hareketlerim cok zayif hissettim agladim. Yani dis olayi cok fena haftaya elim mahkum gidicem moralim cok bozuk.
Kadin doktorumu aradim anlattim durumu. Discin hangi Tür anestezik maddeyi kullanmis? Doktorunla konussaydin, eger bir zarari olsa zaten yapmazdi, bir suru hamile hastamiz var disciye giden vs vs dedi.
Canim.benim 19 ocak..yaa ben doktora gittiğimde 23+6 olmasi gerekiyordu doktor 24+4 dedi ben de ona göre hesapldim ondan olabilir
hanimlar herkese merhaba, ikiz anneleri olarak sizlerebisey danismk istiyorum. benim 4 hafta 6 gunluk ltrasonum, degisik geldi gozumesanki buyuk kesenin yaninda bitisik ufak bi kese daha mi var acaba? Eki Görüntüle 1580933
canim hayrli olsun. bitisik gibi gorunce bende meraklandim, dedigin gibi sabredicem artikValla bu konuda uzman görüşü tabi ki daha önemli ama bilmiyorum yinede olabilir.sat 17ocak tüp bebek transfer tarihi 1 şubat bu da benim 4 mart tarihli ultrason görüntüm biraz daha sabredersen ilerleyen zamanda görünüyor bak 6hafta 4 günlük çift kese görüntüm
canim hayrli olsun. bitisik gibi gorunce bende meraklandim, dedigin gibi sabredicem artik
Geçmiş olsun canimAmin canim sagolasin..
Cnm yorulmus olabilirsin dedi.yorma kendini dedi uzan yat dedi ki dun aksam disari ciktik yoruldum biraz gercekten.
Hic bir sebep yokken de olabiluyor dedi.
Bir sebebi de rahim buyudugu icin rahim baglarinin esnemesinden kaynaklaniyor olabilir dedi.
Canim çantayi ne zaman hazırlamayı dusunuyorsun neler aldinn bi de..ben hastane cikisi aldim 10 lu birer tane..birer tane 5 li birer tane 3 lu takim aldim..kendime boydan mavi gecelik aldim..alt üst pijama takımı da bir tane beyaz süslü bişe bi tane.de mor gibi normal aldim..bebek bezi biberon emzik citcitli body birer tane..kendime terlik aldim bi mavi bi kırmızı taci da öyle yapcamm mavi geceligi mavi tac..Beyaz da kırmızı tac alcamm..Simdilik. Bunlar ama daha eksik var gibi geliyorHayırlısı inşallah sağlıkla alalım kucagimiza senin gebeliginde hayırlı olsun canım haberdar edersen sevinirim
carsamba gunu kontrol var belli olur olmaz haberdar ederim canim tesekkur ederim ilgilendigin icinHayırlısı inşallah sağlıkla alalım kucagimiza senin gebeliginde hayırlı olsun canım haberdar edersen sevinirim
Evet bende burdan eksikleri mi tamamlayım ağız Mendili ıslak mendil emzirme sutyeni bende aldim onları da koyayım bari..kapı susu almiycam benim oda suslemesi içinde paket halinde olduğu için. .bebek sekerini hastaneye götürmeyi dusunmuyorum il dışı olduğu için Pek gelen olmaz sanirimmm...battaniye evet unutmusum. .canimm hastaneden çıkarken çocuklar için puset te al ..Canım ben hazırladım hazırım diyebiliriz
Bebeklere
İki tane onlu hastane çıkışı krem renk
Extra
2 iç zibiN
2 alttan citcitli badi
2tane ikili takim
2battaniye hava soğuk olursa
Biberon
Emzik
Bez
Ağız silme mendilleri
Yenidogan ıslak mendil
Kendime
1takim pijama krem renk pembe çiçekli
1tane krem sabahlik
1tane gecelik pembe
1tane pembe sabahlik
Krem pembe havlu terlik süslü aynisindantaç kendim yaptım :)
Göğüs pedi süt çok olursa diye
3takim alt üst çamaşır emzirme sütyeni
Havlu
Kağıt havlu
ped
Tarak makyaj malzemesi
Kapı süsü :)
Aklıma gelenler bunlar bavul evde annemde kalıyorum şimdi eşimin işi nedeniyle gidince bakarım yine aklıma bişey gelirse
Canim bi de orkid al yanına bende 7 aydır adet olmayınca şimdi aklıma geldiCanım ben hazırladım hazırım diyebiliriz
Bebeklere
İki tane onlu hastane çıkışı krem renk
Extra
2 iç zibiN
2 alttan citcitli badi
2tane ikili takim
2battaniye hava soğuk olursa
Biberon
Emzik
Bez
Ağız silme mendilleri
Yenidogan ıslak mendil
Kendime
1takim pijama krem renk pembe çiçekli
1tane krem sabahlik
1tane gecelik pembe
1tane pembe sabahlik
Krem pembe havlu terlik süslü aynisindantaç kendim yaptım :)
Göğüs pedi süt çok olursa diye
3takim alt üst çamaşır emzirme sütyeni
Havlu
Kağıt havlu
ped
Tarak makyaj malzemesi
Kapı süsü :)
Aklıma gelenler bunlar bavul evde annemde kalıyorum şimdi eşimin işi nedeniyle gidince bakarım yine aklıma bişey gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?