2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Yatak odam da büyük olsa oraya koymayı düsünüyodum aslında ama orası da küçük. Gündüz zaten oturma odasında olurlar ama yatarken odalarına yatırırım. Yatak odasıýla yan yana en azından

Desenize herkes evinin durumuna göre ayarliyor yataklarini.
Bende iki Besik alicam, birini yatak odama koyucam. Geceleri kalkip emzirmem gerekecek git-gel yapmak istemiyorum. Ikisinide bir besige koyucaz. Bir yasina kadar idare eder öyle. Gittik baktik begendik bi sparis etmesi kaldi yataklari. Bizimde evimiz cok buyuk degil. Allaha sukur bebeklerim geliyor böylece evden cikma ihtimalimizde dogdu. 3 sene daha idare etsem daha buyuk bir eve cikariz diye dusunuyorum insallah. Allah herkesin gönlüne göre versin canlar.

Merhaba kızlar Nasılsıniz. .beşik konusunu bende çok dusunuyorumm.sepet besikleri karar verdim 450 lira ama tanesi..2 tane alcam yatak odasına 8 aylığı kadar idare ederler..yazın da oda yapmayı düşünüyorum...bi tane de dolap alcam şimdilik iki kapılı ikea da var 250 liraymiss

Besigi ekleyemedim boyut sorunu oluyor..Beyaz türlü ahşap olanlardan..Insallah pişman olmam..yanıma alacağım icjn Odam küçük daha büyük beşik o yüzden alamıyorum. .dün magnetlerimizi siparis verdik bizde..uygun olanindan yaptırıyor nasilsa başkasına gidecek tanesi 1.20 lira ama güzel begendimm

Bende sallanan ana kucaklarında idare etmeyi düşünüyorum Beşik almıycam yılbaşı gibi kendim toparlanınca odalarını yaptırmayı planlıyorum. Şu anne gibi sallayan gazı olursa titreşen ana kucaklarından

Cinsiyetler belli oluyor artik ne guzel ben 4 agustosda ogrenecem 6 yasinda kizim var size tavsiyem dolap almayin basta cekmece daha kullanisli cekmece alin aski okadar kullanilmiyor baslarda

Yarım kalmış mesajım bugün öbür doktorum 3.55 karından genelde tutuyorlar birbirlerini
bırsey sorabılırmıyım?? sızın rahım boyunuzu doktor hep ustten mı kontrol ettı? benım daha cok yenı ama doktor ıkız olduğu ıcın her muayenede rahım boyuna da bakacaz bu yüzden alttan muayene olmaya alış dedı.. muayene olmak zor degılde bebeklere zararı olmasın

4 boyutlumuydu canım ultrason tecrübeli doktorlar çok yanılmıyor benim geçen hafta peritinalogum vajinal 3.88 ölçtü
Bilmiyorum ki canm ya araştırma hastanesi valla daha önce ozeldede sormuştum rahim ağzını yine göbekten bakmıştı bunun için hususi hazırlıklı gittim alttan bakar diye ama göbekten söyledi üç buçuk cm dedi valla bilmiyorum ki kacboyutludur

Canım ben peritinaloğa gidiyorum o hep alttan ölçüyo.aleti öyle boydan boya sokmuyo zaten azıcık sokup bakıyor. Bebeklere zararı olacağını sanmıyorum çünkü gittiğim çok ünlü bir peritinalog zararı olsa yapmaz. 30. Haftadan sonra bakmıyorlar zaten. Birde insanlar ilişkiye giriyo bu onun yanında devede kulak

Riskli bişey görse Alttan da bakmak isterdi canım gayet net görüp açıklama yapmış içini ferah tut. Bir daha gittiğinde vajinal bakmışlar Arkadaşlarıma fark olur mu diye çıtlatırsın bakalım ne yorum yapacak

Ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde rahim boyuna normal ultrasonla baktı. .ama geçen rahatsizlandigimda kendi doktorum alttan baktı. .bana kaç cm diye söylemedi Bi sorun yok dedi sadece

Ben de en son gittigimde sordum daha önce hiç konusu geçmemişti bilmiyodum bakıyomu bakmıyo mu diye. Sorunca baktım ben kapalı dedi zaten acık olsa hemen alttan bakarım ölçmek için dedi. Yani göbekten de anlaşılıyo demek ki

Dr rapor da vermedi yya ne yapsam bilmiyorum kızlar bi gidip denesemmi diyorum çalışmayı kafamda deli sorular dr bi sıkıntı olmaz diyo yaa çıldırıcam illa kanamammi olması lazım offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…