Yatak odam da büyük olsa oraya koymayı düsünüyodum aslında ama orası da küçük. Gündüz zaten oturma odasında olurlar ama yatarken odalarına yatırırım. Yatak odasıýla yan yana en azındanCanm çocuk odasına koyup ta onları yalnız birakamicanki bnm çocuk odasida küçük geliyo gözüme bn besikleri oturma odama koymayı dusunuom zaten sık sık emzircem gece gündüz yanımdan ayiramicagim için ben öyle yapmayı düşünüyorum bende henüz kararsızım acikcasi
Oyy çok guzell masallah benimde ikisi de erkek hafta ram olarak kaç seninKizlarrrrr ikiside erkek sağlıkları yerinde biri 270 digeri 275 grammis rahim 3,5cm gayet düz ve iyi dedi
18+4Oyy çok guzell masallah benimde ikisi de erkek hafta ram olarak kaç senin
Kızlar rahim ağzına alttan bakmadı dr ultrasonla göbekten baktı
bırsey sorabılırmıyım?? sızın rahım boyunuzu doktor hep ustten mı kontrol ettı? benım daha cok yenı ama doktor ıkız olduğu ıcın her muayenede rahım boyuna da bakacaz bu yüzden alttan muayene olmaya alış dedı.. muayene olmak zor degılde bebeklere zararı olmasınYarım kalmış mesajım bugün öbür doktorum 3.55 karından genelde tutuyorlar birbirlerini
Bilmiyorum ki canm ya araştırma hastanesi valla daha önce ozeldede sormuştum rahim ağzını yine göbekten bakmıştı bunun için hususi hazırlıklı gittim alttan bakar diye ama göbekten söyledi üç buçuk cm dedi valla bilmiyorum ki kacboyutludur4 boyutlumuydu canım ultrason tecrübeli doktorlar çok yanılmıyor benim geçen hafta peritinalogum vajinal 3.88 ölçtü
bırsey sorabılırmıyım?? sızın rahım boyunuzu doktor hep ustten mı kontrol ettı? benım daha cok yenı ama doktor ıkız olduğu ıcın her muayenede rahım boyuna da bakacaz bu yüzden alttan muayene olmaya alış dedı.. muayene olmak zor degılde bebeklere zararı olmasın
Bilmiyorum ki canm ya araştırma hastanesi valla daha önce ozeldede sormuştum rahim ağzını yine göbekten bakmıştı bunun için hususi hazırlıklı gittim alttan bakar diye ama göbekten söyledi üç buçuk cm dedi valla bilmiyorum ki kacboyutludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?