• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar yardımınıza ıhtıyacım var benım bugun ayrıntılı tarama testım vardı 17 haftalık hamileyım ıkı kızım olucak ınsaAllah kuzların ıkısıde saglıklı cok sukur yanlız kızın bırının sag bobregınde genısleme varmıs boyle bısıy basına gelen varmı doktor kontrol altında olsun dogunca ultrasonla bakılsın dedı o cok ustunde durmadı bazen dogumdan sonra kendınden duzeliyor dedı, ben korktum varmı basına bole bısıy gelen?
Benimde 20.haftada oglumun bobrek suzgeclerinde genisleme vardi 7 mm gecmedigi surece bisey olmaz dedi doguma kadar kendiliginden kapanir dedi dr.Her muayenemde kendi druma hatirlatiyorum ve hic ilerlemedi buyumedi yani son kontrolumde de cok sukur kapanmis dedi.

Kizllar disardan geldik esimle. Iki gundur oglumun hareketlerini az hisseidyorum acile gidelim dedim esime ve gititk. Bebeklerim iyi gorunuyorlardi kalp.etislari iyiydi. Cok sevindim. Eve geldik baktim akintim gelmis. Kahverengi akintim da gelmis biraz. Hemen dr. Aradim soyledim. Alttan mi muayene oldun dedi. Hayir dedim. Yat dinlen yorulmussundur . Devam ederse yarin sabah gel dedi. Cok korkuyorum. Neden oldu bi kahverengi lekelenme ya. Nolur dua edin kizlar..
Lekelenmen kirmizi olmadigi surece korkma

Kizllar disardan geldik esimle. Iki gundur oglumun hareketlerini az hisseidyorum acile gidelim dedim esime ve gititk. Bebeklerim iyi gorunuyorlardi kalp.etislari iyiydi. Cok sevindim. Eve geldik baktim akintim gelmis. Kahverengi akintim da gelmis biraz. Hemen dr. Aradim soyledim. Alttan mi muayene oldun dedi. Hayir dedim. Yat dinlen yorulmussundur . Devam ederse yarin sabah gel dedi. Cok korkuyorum. Neden oldu bi kahverengi lekelenme ya. Nolur dua edin kizlar..
Geçmiş olsun canim. Gelen kanun rengi acil kirmizi yani hani elin kesilirde akar ya aynen öyle kirmizi olmadigi surece sorun yok, hem bak allaha çok şükür az gelmiş..

Tecrübeli biri olarak söylüyorum güven bana, için rahat olsun. Dinlenme yarin, agir felanda kaldirma, tekrar geçmiş olsun canim, endiseni çok iyi anliyorum

Geçmiş olsun canim. Gelen kanun rengi acil kirmizi yani hani elin kesilirde akar ya aynen öyle kirmizi olmadigi surece sorun yok, hem bak allaha çok şükür az gelmiş..

Tecrübeli biri olarak söylüyorum güven bana, için rahat olsun. Dinlenme yarin, agir felanda kaldirma, tekrar geçmiş olsun canim, endiseni çok iyi anliyorum

Sagolasin cnm. Dua edin nolur...
senin de gelmismiydi cnm?

Canım bende bugün 27 ye girdim 5 kilo aldım bebeklerin kiloları nasıl senin benim geçen pazartesi 823 e 826 ydı. Bu arada kasılmaların başladı mi benim iki gündür ara ara karnım sertleşiyo düzenli değil ama korkuyorum
Canim ben en son 23+6 da doktora gittim çocuklar gelişime göre 24+4 gorunuyorlardi biri 680 diğeri 720 grdi şimdi bilmiyorumm..sertleşme ben de de oluyo çok yürürsem ya da çok yemek yersem bol su ic dinlen ben öyle yaoiyorummm

Canim ben en son 23+6 da doktora gittim çocuklar gelişime göre 24+4 gorunuyorlardi biri 680 diğeri 720 grdi şimdi bilmiyorumm..sertleşme ben de de oluyo çok yürürsem ya da çok yemek yersem bol su ic dinlen ben öyle yaoiyorummm

Oy maşşalah önden gidiyo bebişler zaten sürekli dinleniyorum cnaım artık dinlenmektenn yoruldum o derece havada çok sıcak pazArtsi yine gidicem doktora ben her hafta gidiyorum abartıyomuyum

Oy maşşalah önden gidiyo bebişler zaten sürekli dinleniyorum cnaım artık dinlenmektenn yoruldum o derece havada çok sıcak pazArtsi yine gidicem doktora ben her hafta gidiyorum abartıyomuyum
Neden her hafta gidiyosun canım yaa ben ayda bir gidiyorum aksi durum olmadiginda

Canım iki gündür bende az hissediyorum zaten çok aşırı hareketli değil di bebekler bugünk i vaziyete göre yarın doktora gideceğim yorgunluk olabilir hastanede dikkatli bakmist r heralde doktor yoksa söylerlerdi olursa tekrar ihmal etme iyi haberlerini bekliyoruz

Nasıl olsun devam ediyor mu lekelenme. .bol su ic ve dinlen...

Canım iki gündür bende az hissediyorum zaten çok aşırı hareketli değil di bebekler bugünk i vaziyete göre yarın doktora gideceğim yorgunluk olabilir hastanede dikkatli bakmist r heralde doktor yoksa söylerlerdi olursa tekrar ihmal etme iyi haberlerini bekliyoruz

Gunaydin kizlar.
Cok sukur minicik de olsa lekelenmem olmadi bir daha. Dr devam ederse sabah gel demisti ama olmadi. Sadece normal akintim oldu beyaz. O rutin zaten hep oluyor. InsaAllah olmaz. Dua edin nolur.

Günaydın kızlar, mutlu pazarlar hepimize :) kasılmalarla ilgili birşey merak ediyorum, benim oğlum alt tarafta kızım üst tarafta, kızım hareketlendiğinde çok da anormal birşey hissetmiyorum, ancak oğlumun hemen her hareketi canımı acıtıyor, kasılma gibi de ama değil gibi de, acıyı sırtımda, hatta arka tarafımda bile duyuyorum.son dönem bu durum dahada arttı korkmaya başladım açıkçası, bu tarz bir durum yaşayan var mı?

Neden her hafta gidiyosun canım yaa ben ayda bir gidiyorum aksi durum olmadiginda

Psikopatlıktan canım yoksa peritinalogum 15 de çağırıyor diğer doktorum da 15 de ben birbirlerinden habersiz her hafta birine gidiyorum işte

daha önceden bir kaybım var cnaım bunda da çok problemler çıkıyo ondan başka türlü içim rahat etmiyor

Kızlar bugün 26+1 oldum ve su saat oldu hala uyuyamadim kaşıntı başladı el ve ayaklarimdaa
Benimde öyle iki gundur elim ayagim kasiniyor. Sicaklardanda olabilir.
Bu arada ben cuma gunu dis doktoruna gitmek zorunda kaldim. Disim kirildi, kemikten. Doktor parayi cikarmayi icin anestezi yapicam dedi ve yapti. Sordum bir zarari olmasin sakin diye, cok taraftari degilim ama parcayi cikarmak icin mecbur yapicam dedi. Haftayada randevu verdi kirilan yere dolgu yapacak. Röntgen istiyor ve yine lokal anestezi yapacakmis. Moralim cok bozuluyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yani cok riskli birsey degil mi?
Cuma disciden ciktiktan sonra 1 saat yürüdüm üzüntüden 2 lt. su ictim vucutdan hemen atabileyim diye. Eve geldim hareketlerim cok zayif hissettim agladim. Yani dis olayi cok fena haftaya elim mahkum gidicem moralim cok bozuk.
Kadin doktorumu aradim anlattim durumu. Discin hangi Tür anestezik maddeyi kullanmis? Doktorunla konussaydin, eger bir zarari olsa zaten yapmazdi, bir suru hamile hastamiz var disciye giden vs vs dedi.

Kızlar bugün 26+1 oldum ve su saat oldu hala uyuyamadim kaşıntı başladı el ve ayaklarimdaa

Canım senin sat neydi ben bugün 25+1e girdim sanki ayniyiz gibi hatırladım...17ocak benim ki kaşıntı benim yuzum ve karnimda akşam çok kasintim oldu benim de

Günaydın kizlarr izmirinsani izmirinsani canm çok sevindim bi daha göstermesin allah

Amin canim sagolasin. Ama ben psikopata bagladim. Ha bire camasirima bakiorum. Azicik kucuk suyum gelse wc gidiyorum... normal akintimi gorunce seffaf veya beyaz rahatliyorum. Siz hamis arkadaslarimin dualari benim icin cok onemli. Duanizi eksik etmeyin. Tam psikopat oldum...

Back