2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ayy maşallah cadılara çok tatlılar
Çok sevindim herşeyin iyi gitmesine. Ben de çok özledim minnoşlarımı yarın görücem inşallah.bakalım gösterecekler mi cinsiyetlerini

Ay üçünüze de maşallah :) Nasıl da güzel görünüyorlar :)

Kızlar ne kadar da bir doktora gidiyorsunuz? Ben en son 27 haziranda gittim. Bu haftasonuna bulamadım randevu. Ta 27 Temmuz müsaitmiş doktor, beklesem mi başka doktor mu bulsam bilemiyorum

Kızlar ne kadar da bir doktora gidiyorsunuz? Ben en son 27 haziranda gittim. Bu haftasonuna bulamadım randevu. Ta 27 Temmuz müsaitmiş doktor, beklesem mi başka doktor mu bulsam bilemiyorum
Ben kendi doktoruma ayda bir gidiyorum. Başka bi doktor daha buldum çok iyi bi doktor ilgilenmesi bilgi vermesi falan çok begendim. Mesela 23 haziranda kendi doktoruma gittim 15 gün sonraya denk gelecek şekilde diger doktora gidecem. 15 gün sonra da kendi doktorumun randevusu denk geliyo zaten. O şekilde ayarladım yani 15 günde bir gidiyorum biraz abarttıyomuyum bilmiyorum ama benim doktorum fazla bilgi vermiyo konuşmuyo çok en azından digerinden bilgi alıyorum

Maşallah subhanallah nazar değmesin darısı başıma

o bel ağrısı bende de başladı korkunç bişey... saldım artık işi gücü. nnem de geliyor zaten cuma günü falan :)

Kızlar tekmeleri hissetmeye kaçıncı haftada başladınız

18 hafta sonunda başladı benimkiler cnm

kızlar bende yavruşlarımı gördüm geldim. görmekten ziyade bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. 1 saatten fazla sürdü belim falan çok ağrıdı sırt üstü yatmaktan... tansiyonmda düştü tuzlu ayran içirdiler. sonra yine devam ettik....ama çok şükür Allahıma hiç bir sıkıntımız çıkmadı.
maşallah diyin benim de kuzularıma :)))

Selam kızlar bir sorum olacak, bebişlerinizin tek yumurtamı çift yumurtamı olduklarını ne zaman öğrendiniz

Maşallah canm bnde sabırsızlıkla bekliyorum

Maşallah canım Allah bağışlasın yavrularim izi sağlıkla alalım kucagimiza..

Selam kızlar bir sorum olacak, bebişlerinizin tek yumurtamı çift yumurtamı olduklarını ne zaman öğrendiniz

Canım çift yumurta olunca iki kese görünüyor ultrason da tek yumurta bir kesede iki bebekler oluyor

Masallah 41 kere. Cok sevindim. Insallah herkes hayirli haberlere döner evlerine hep böyle. Cok mutlu oldum senin adina.
Bu arada rahmime sanki bicak saplaniyor..cok tuhaf bir sanci.

Maşallah canım Allah bağışlasın yavrularim izi sağlıkla alalım kucagimiza..

Canım çift yumurta olunca iki kese görünüyor ultrason da tek yumurta bir kesede iki bebekler oluyor
İki kese olup da tek yumurta olan da olabiliyormus o yuzden merak ettim ne zaman bu tek yada cift diye kesin soylendigini

LCWde indirim başlamış, öyle çok süper şeyler yok ama kırık beyaz gömlekler var. Benim çok hoşuma gitti.
Baktim canim. Ben elbise istiyorum, karnima birşey dokunmasin, çok rahatsiz oluyom, havalar sicak diye herhalde, hamile pantolonlarinin belinden çok rahatsizim, evde gecelik tarz kiyafetler takiliyom,

Masallah 41 kere. Cok sevindim. Insallah herkes hayirli haberlere döner evlerine hep böyle. Cok mutlu oldum senin adina.
Bu arada rahmime sanki bicak saplaniyor..cok tuhaf bir sanci.

amin canım cumlemizin inşallah sağlıkla alalım kucagimizaradab ana da oluyor canım el ayak yanması içi n doktor bol sivi ev yapımı limonata portakal suyu icmelisin dedi bel ağrısı normal dedi aklınızda bulunsun

Maslh yavrucaklara ikinizinde kuzulariniza mslh

Kese gorundugunde belli olurki iki kese varsa çift yumurta tek kese içinde iki bebek varsa tek yumurta diye biliyorum ama yanlış ta olabiluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…