• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Öylemiii çekiyorum mecbur zatende acaba benimki anormal bir ağrımı diye düşünmeye başladım çünkü bazen cidden rahatsız ediyor yatarken uykuya dalana kadar aglicak gibi oluyorum uyuyunca rahat uyaninca tekrar başlıyor ama hiç durmayan değil ara ara yokluyor ama sürekli kadarda sık sık maalesef çekerim yeterki bişey olmasın da bebeklerime çekerim

Benim agri ve bazen de bicak batmasi gibi okuyordu.ilac da yok dedi dr. Ama ben kusmalarimdan o agriyu umutmustum. Hafif.geliordu. cunku ben su bile.icemiordum. onu da cikariyordum. Ayy kusura bakma tel.den yaziyorum noktalama isqretleri ic ice girdi :)

Kizlar 2+1 evim var. Ama oyle ic ice degildir esyalar falan ferahtir... odalarim 3+1e gore genistir de. Ay supuremiyorum ya. Elektrikli supurgeyi aciorum . Bir Oda supurup en az 15 dk soluklaniyorum...cok yoruluyorum. Daha tozlar alincak vs. Annem de memlekete gitti Denizliye. Kocacigim yardimci.oluyor evdeyken ama supurge tutmaktan nefret ediyor...
sizde cabuk yoruluyirmusunuz temizlik yapabiluormusunuz?

hamileliğimi 3+5 te kan testiyle öğrendim..11 haziranda beta hcg 56,70 çıktı... 2gün sonra tekrar gittiğimde 13 haziranda hcg 164,5 çıkmıştı... doktor kesenin hcg 2000i geçtiğinde görüneceğini söylemişti..
19 haziranda ( 4+6) hcgye güvenerek yine gittim doktor keseyi göremedi... bana dediki hcg 2000e ulaşmamıştır daha dedi... ben de sinirlendim yine hcg ölçtürdüm ve 2854 çıktı... aynı gün doktora gösterdim 2000i geçmiştirm çoktan, şaşırdı yüksek çıkıyor ikiz olabilir dedi... 4 gün sonra gene gittim(23 haziran) keseyi zor bela gördü.. tek kese dedi.. ama sonradan ikiz olur mu bilemem dedi... nasıl olur ben de çok merak ediyoruım... yorum yapacak olan var mı rica etsemmm

hamileliğimi 3+5 te kan testiyle öğrendim..11 haziranda beta hcg 56,70 çıktı... 2gün sonra tekrar gittiğimde 13 haziranda hcg 164,5 çıkmıştı... doktor kesenin hcg 2000i geçtiğinde görüneceğini söylemişti..
19 haziranda ( 4+6) hcgye güvenerek yine gittim doktor keseyi göremedi... bana dediki hcg 2000e ulaşmamıştır daha dedi... ben de sinirlendim yine hcg ölçtürdüm ve 2854 çıktı... aynı gün doktora gösterdim 2000i geçmiştirm çoktan, şaşırdı yüksek çıkıyor ikiz olabilir dedi... 4 gün sonra gene gittim(23 haziran) keseyi zor bela gördü.. tek kese dedi.. ama sonradan ikiz olur mu bilemem dedi... nasıl olur ben de çok merak ediyoruım... yorum yapacak olan var mı rica etsemmm

Benimde 6. Haftamda sadece kese gözüktü bir tane ve alttanda bir tane bebek gözüktü 8. Haftamda yani gecen hafta tek yumurta ikizlerim anca gözüktü olabilir yani benim alttan bile bir tane gözükmustu nasıl oluyor dediğimde o haftalarda belli olmuyor genelde dedi doktorum

Hayırlı olsun canım hamileligin sağlıkla devam etsin inşallah. Ikiz oldugunda ikinci kese biraz geç görülebiliyo. Benimki tüp bebekti. 5 haftalıkken keseyi görmeye gittigimde doktor bir kese var dedi hatta ben ikiz oldugunu düsünüyodum. Belki de gördü emin olmak için söylemedi bilemiyorum. 2 hafta sonra kalp atısı için çagırmıstı onda ögrendik ikiz oldugunu 7+4 haftalıktı gittigimizde.

Benim agri ve bazen de bicak batmasi gibi okuyordu.ilac da yok dedi dr. Ama ben kusmalarimdan o agriyu umutmustum. Hafif.geliordu. cunku ben su bile.icemiordum. onu da cikariyordum. Ayy kusura bakma tel.den yaziyorum noktalama isqretleri ic ice girdi :)

Aynen aynen benimde şuanda öyle ama daha fazla ağrı böyle tuhaf bir ağrı ne adet sancısı ne başka bişey ama rahatsız ediyor onu biliyorum geçen hafta çok kötü mide bulantısı çektim yemeği yarıda birakiyodum mideme bişey gittiği anda kabul etmiyodu veya bi yemeğin görüntüsünden kokusundan ama şimdi hafifledi pek yok sadece öksürdüğümde midemdekiler direk yukarı çıkıyor çok tuhaf ima gidiyor zor geliyorum kendime ama şuanda en önde kasik ağrım gidiyor:)

ben de yarın gideceğim kalp atışı yani 7+3 oluyorum ... umarım belli olur.. teşekkür ederm

Olur kesinlikle benimkini ilk görüntüde değil kalp atışını dinleyince anladı doktorum iki kalp atışı var ikiz olabilir dedi bende cok sasirdim dikkatli bakınca uzun süre ikisinide gördük hem karından hem alttan daha net hatta inşallah istediginiz ve hayırlısi olur sizin için burayada yazı sonucu merak ettim acaba benimki gibi mi olcak tek yumurta ikiz imi ciftmi:)

Kizlar 2+1 evim var. Ama oyle ic ice degildir esyalar falan ferahtir... odalarim 3+1e gore genistir de. Ay supuremiyorum ya. Elektrikli supurgeyi aciorum . Bir Oda supurup en az 15 dk soluklaniyorum...cok yoruluyorum. Daha tozlar alincak vs. Annem de memlekete gitti Denizliye. Kocacigim yardimci.oluyor evdeyken ama supurge tutmaktan nefret ediyor...

Ben hiçbirşey yapamıyorum yemek ve mutfağı toplamak dışında doktor hiçbişey yapma çok dikkat et dedi bende düşük tehlikem oldugu icin cok korkuyorum zaten makinayi bile oturarak bosaltiyorum başka temizlik yatak toplama hiç yapmıyorum yakinlarimda biliyor tehlikeli hamilelik gecirdigimi gelmiyorlar cagarmiyorum da kimseyi yatıp dinleniyorum babamlar geliyor sadece onlarda yat dinlen bişey yapma diyorlar anlayışlı çevremdekiler ve eşim çok şükür

ben de yarın gideceğim kalp atışı yani 7+3 oluyorum ... umarım belli olur.. teşekkür ederm

Hakkında hayırlısı olsun canım hamilelik sana güzel günler getirsin inşallah..benim doktor da ilk baktığında tek kese gibi dedi üç gün sonra iki kese var biri küçük belli olmaz düşebilir dedi benim yavrum tutundu inatla..Yarın doktor kontrolu var çok heyecanlıyim kızlar çok özledim yavrularimi :KK76:

Hakkında hayırlısı olsun canım hamilelik sana güzel günler getirsin inşallah..benim doktor da ilk baktığında tek kese gibi dedi üç gün sonra iki kese var biri küçük belli olmaz düşebilir dedi benim yavrum tutundu inatla..Yarın doktor kontrolu var çok heyecanlıyim kızlar çok özledim yavrularimi :KK76:

Bende geçen hafta görmüştüm ilk şimdi taa 3 hafta var kontrole hergün takvime bakıyorum özlemde var ama daha çok tedirginlik ve korku var hersey iyi cikcakmi bi sorun cikarmi İnşalllah perinatologa gitmeme gerek kalmaz öyle bir sorun çıkmaz inşallah hep bunu düşünüyorum maalesef dusunmemeye calissamda çıkmıyor aklımdan

Ben hiçbirşey yapamıyorum yemek ve mutfağı toplamak dışında doktor hiçbişey yapma çok dikkat et dedi bende düşük tehlikem oldugu icin cok korkuyorum zaten makinayi bile oturarak bosaltiyorum başka temizlik yatak toplama hiç yapmıyorum yakinlarimda biliyor tehlikeli hamilelik gecirdigimi gelmiyorlar cagarmiyorum da kimseyi yatıp dinleniyorum babamlar geliyor sadece onlarda yat dinlen bişey yapma diyorlar anlayışlı çevremdekiler ve eşim çok şükür

Ay ben de yapamıcam. 2 oda supurdum bittim. kızım tekmelemeye başladı. kokrktumu acaba kuzum sesınden makınanın.
oğlum blender sesınden korkuyor ama onu biliyorum. blenderi actımmı yavrum tepınıyo. onu da acmıorum artık.
eşime soyledım kızımız korktu galiba tepinio dedim. kapat makınayı ben yyapıom ya dedi :)

Ben de dinlene dinlene yormadan iş yapıyorum, ağrım olmazsa kendimi unutup saatlerce ayakta kaldığımda oluyor ama sonunda ağrı bana dinlen diyor. Özellikle eğilmemeye uzanmamaya çalışıyorum. Öyle işleri eşimden rica ediyorum. Çok çabuk yorulma bende de var :(

yarın benimde kontrolüm var cnm :)

Ay ben de yapamıcam. 2 oda supurdum bittim. kızım tekmelemeye başladı. kokrktumu acaba kuzum sesınden makınanın.
oğlum blender sesınden korkuyor ama onu biliyorum. blenderi actımmı yavrum tepınıyo. onu da acmıorum artık.
eşime soyledım kızımız korktu galiba tepinio dedim. kapat makınayı ben yyapıom ya dedi :)

Sansliyiz o konuda ozaman benimkide ilk zamanlar daha 2 3ay once is yaptiramiyodum şimdi sen yapma ben yaparım diye kızıyor Allah razı olsun sadece lafta değil çok şükür

Ayy buarada ne güzel bir kız bir oğlan Allah bagislasin nasıl anliyosun hangisinin tekmeledigini acaba ilerde bende böyle olcakmiyım Aayy ya çabuk geçsin zamaaaaan:)))

Yanlışlıkla yüzüstü yatmaktan bile korkuyorum bişey olcak diye yahu:) azsonra saglik ocagina gitcem b12 ignesi icin yuzustu nasil yatcam diye dusunuyorum benim gibi çok pikpirikli olan varmiiii?

Sansliyiz o konuda ozaman benimkide ilk zamanlar daha 2 3ay once is yaptiramiyodum şimdi sen yapma ben yaparım diye kızıyor Allah razı olsun sadece lafta değil çok şükür

evet cnm kesinlikle sanslıyız. cok şükürler olsun. Allah razı olsun kocalarımızdn. bazen öküzlüğü tutsa da ıyıdır özünde :))))

amin cnm hepimizinkini Allah bağışlasın inşallah. maşallah benim bebeklerim en başta altlı ustluyduler. simdi sağlı sollular. dr değişme bu sağlı sollu kalırlar dedı. ordan biliırum kızım oğlum diye ayırt edebiliyorum.

sen de hissedeceksin inşallah büyüdüklerinde. saglklı olsunlarda hıc farketmez kız erkek :)

Cnm incelikle gecmis olsun takduti ilahi..30 haftan bitince izme ayrilabilirsin...ben 26 haftada heyet aldimm srbde oyle yap.

Arkadaşım heyet raporunu kendi gittiğim kadın doğumcummu vericek. valla benim 30'dan sonraya dayanmaya gücüm yok. bi de en çok ne kadar rapor veriliyo heyet raporunda?

Çarşamba kontrolum var inşallah cinsiyetlerini söyler artık. Öncelikle sağlıklı hayırlı olsunlar sonra cinsiyet geliyo ama ben kızım olmasını çok istiyorumm. Inşallah diyorum bi kız bi erkek olur ya da iki kız olur :KK68: aslında erkek çocuklarını da çok severim ama erkek annesi olmaktan mı çekiniyorum bilemedim. Eşimin annesinden dolayı sanırım:KK48::KK48::KK70: ama tabiki önce sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları.

Back