Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm kesinlikle sanslıyız. cok şükürler olsun. Allah razı olsun kocalarımızdn. bazen öküzlüğü tutsa da ıyıdır özünde :))))
amin cnm hepimizinkini Allah bağışlasın inşallah. maşallah benim bebeklerim en başta altlı ustluyduler. simdi sağlı sollular. dr değişme bu sağlı sollu kalırlar dedı. ordan biliırum kızım oğlum diye ayırt edebiliyorum.
sen de hissedeceksin inşallah büyüdüklerinde. saglklı olsunlarda hıc farketmez kız erkek :)
Sirin ve Narinkizlar isim ne dusunuyosunuz ben bi turlu bulamiyorum:)
Allah sabır versin arkadaşım demekki nasibi o kadarmış melek oldu bak diğer bebeğini allah kucağına almayı nasip etsinBende şok oldum iki gün kendime gelemedim resmen. bugün işe başlayınca biraz kafam dağıldı en azından, yaşayan bebeğimin her tekmesinde kalbim pır pır atıyo resmen anne ben burdayım der gibi.. 3 hafta önce durmuş bide kalbi hiç bişey anlamadım. diğerinin tekmelerini karnımın her yerinde hissettiğim için ben ikisinin de tekmelerini hissediyorum zannetmişim. Evet çift yumurta ikiziydiler bakalım hayırlısı Allah hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucamıza almayı nasip etsin arkadaşlar..
Benm esimde denizlili saolsun tozda alıp supuruyoda valla bnm canm o kdr darki ne çarşıda gezebiliom ne bir mağazanın içine girebiliom o kadar tahammülsüz oldum ki yeni yeni yemek yapıyorum ve geçen gün buzbolabini faln temizledim çok birşey yapamiorum belim ayrilio zatenKizlar 2+1 evim var. Ama oyle ic ice degildir esyalar falan ferahtir... odalarim 3+1e gore genistir de. Ay supuremiyorum ya. Elektrikli supurgeyi aciorum . Bir Oda supurup en az 15 dk soluklaniyorum...cok yoruluyorum. Daha tozlar alincak vs. Annem de memlekete gitti Denizliye. Kocacigim yardimci.oluyor evdeyken ama supurge tutmaktan nefret ediyor...
sizde cabuk yoruluyirmusunuz temizlik yapabiluormusunuz?
Canım 21.haftaya girdiğim zamannet hissettimKızlar tekmeleri hissetmeye kaçıncı haftada başladınız
kizlar isim ne dusunuyosunuz ben bi turlu bulamiyorum:)
Kizlar eve geldik progestan hap verdi doktor..bebekler iyi rahim boyu da iyi..sancilarim kuculdu deger olarak...cok zor bi geceydi kimseye yasatmasij temmuz ayini atlatayim rahatliycam valla desteginiz iicn tesekkurlsr...allah hepinizin evlatlaeini bagislasinnn
meraba kızlar. ikiz gebeliğimin 24. haftasındayım. cumartesi günü kontrolüm vardı. bebeklerden bir tanesinin kalbinin durduğunu öğrendim. 21.haftada kalbinin durduğunu söyledi doktor. zaten kalbi duran bu bebeğimde 12.haftada ense kalınlığı tespit edilmişti bir sürü doktor gezmiştim o zaman hemen hemen hepsi bu bebeğin gelişimini sonlandıralım, bu bebek yaşamaz, gelişmez dediler ama benim aklımın ucundan bile geçmedi. Rabbime bıraktım. Ve şimdi de hayırlısı böyleymiş Allah bilir diyorum. Diğer bebeğim çok iyi maşallah 742 gram olmuş. gelişimi her şeyi çok iyi dedi doktor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yani beni neler bekliyor bu bebeğim diğerinden etkilenir mi. doktor ayrı keselerde olduğu için etkilenmez kalbi duran bebeğin kesesi zamanla küçülüp sıkışıp kalıcak dedi... Ayrıca aranızda memur olan var mı. böyle bir durumda halen 30.haftada doğum iznim başlıycak mı?
kizlar isim ne dusunuyosunuz ben bi turlu bulamiyorum:)
Canım 22. Haftada başladım hissetmeye.Kızlar tekmeleri hissetmeye kaçıncı haftada başladınız
45 gun veriliyo cnm sibra bitince bi 45 daha alabiliyodun.ben 25 gun aldim yetti..sonra 30+0da annelik iznim baslafi.Arkadaşım heyet raporunu kendi gittiğim kadın doğumcummu vericek. valla benim 30'dan sonraya dayanmaya gücüm yok. bi de en çok ne kadar rapor veriliyo heyet raporunda?
Çınar ve Çağan dusunuyoruz bizkizlar isim ne dusunuyosunuz ben bi turlu bulamiyorum:)
Offf bende bulamadim içime sinen bi isim ogluslarimakizlar isim ne dusunuyosunuz ben bi turlu bulamiyorum:)
Simden sonra her an baslayabilirsinKızlar tekmeleri hissetmeye kaçıncı haftada başladınız
Bende çok cabuk yoruluyom, bi is yaparsam başka birşey yapamiyorum. Suprsem 2-3 gün sonra siliyom. Mutfak dolaplarim silinecek, hic cesaretim yok,
Bide bayram kiyafeti sorunun var, zaten doğru düzgün disari cikamiyorum, gecen gün, esimle bi tur artik, kendime hiçbirşey yakistramiyorum, ne giysem olmadi hic içime sinmedi. Net teki lerede guvenemedim giyince nasil olurum bilemedim