2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Aynen öyle herkes soruyor zaten kız mi erkekmi istiyosun diye hemen önce bi sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum diyorum sonra kız olabilir diyorum hep kız istemisimdir bende eşimde ama şuanda ilk beklentimiz bi sıkıntı çıkmaması en çok buna seviniriz Allah herkese bebeğini bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah sabır versin arkadaşım demekki nasibi o kadarmış melek oldu bak diğer bebeğini allah kucağına almayı nasip etsin

Benm esimde denizlili saolsun tozda alıp supuruyoda valla bnm canm o kdr darki ne çarşıda gezebiliom ne bir mağazanın içine girebiliom o kadar tahammülsüz oldum ki yeni yeni yemek yapıyorum ve geçen gün buzbolabini faln temizledim çok birşey yapamiorum belim ayrilio zaten

Ayy çok merak ediyorum yaa çocuklarımı off bir ay beklemek çok zormus ya bn tekmeleri de hissetmiyorum daha yüreğim ağzımda 6gun kaldı doktora şafak sayiyom resmen yaa

Cnm çok geçmiş olsun. Mesajlarını okurken çok üzüldüm. Allahım nolur iyi olsun dedim hep okurken. Çok şükür. Iyimişsiniz. Kocani kafana takma sakin. Hoş böyle biseyden sonra bir dediğini iki etmez zaten. Bol bol dinlen. Herşey Güzel olacak. Değil temmuz u eylül u görücez biz☺

Cnm çok üzüldüm. Rabbimin vardır bi bildiği. Demekki hakkında hayırlısı buymuş. Rabbim yavruna uzun ömürler versin inş.

kizlar isim ne dusunuyosunuz ben bi turlu bulamiyorum:)

melek ve akin canım. Aslında melek birkan (birkan rahmetli kayinvalidemin adi) ve Ahmet akin. (Ahmet eşimin 2 dedesinin adi) ama biz kısaca melek ve akin diyoruz☺

Kızlar tekmeleri hissetmeye kaçıncı haftada başladınız
Canım 22. Haftada başladım hissetmeye.

Merhaba kızlar bende monokoryonik diamniyotik ikiz kızlarıma hamileyim. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim tam zamanında kucağımıza alalım mucizelerimizi :)

Bende çok cabuk yoruluyom, bi is yaparsam başka birşey yapamiyorum. Suprsem 2-3 gün sonra siliyom. Mutfak dolaplarim silinecek, hic cesaretim yok,

Bide bayram kiyafeti sorunun var, zaten doğru düzgün disari cikamiyorum, gecen gün, esimle bi tur artik, kendime hiçbirşey yakistramiyorum, ne giysem olmadi hic içime sinmedi. Net teki lerede guvenemedim giyince nasil olurum bilemedim

Kızlar bebeklerimi gördüm de geldim ayyyyyyyyy çok şekerler 24+3teyiz 717gr 752gr olmuş lar cadılar 30cm 32cm de boyları doktor beni takdir etti çok istikrarlısin ben sen çok sisersin tansiyon problemi olur diye düşünüyordum tersi oldu kilo almadın bebekleri besliyorsun dedi 1.5kg bebekler 2kg suları 700gr kadar da eşleri var dedi 92.3 ile başladık 96.2olmusuz rahim boyu çok güzel dedi serviks dikisim vardı tatile bile gidebilirsin dedi 3haftaya kadar sana müsade dedi kızlarin biri yüzünü göstermedi yandan çekti elini kapatmış atıyorum resimleri maşallah deyin kizlarima

Eklentiler

• IMAG2179.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMAG2178.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
LCWde indirim başlamış, öyle çok süper şeyler yok ama kırık beyaz gömlekler var. Benim çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…