- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
Öylemiii çekiyorum mecbur zatende acaba benimki anormal bir ağrımı diye düşünmeye başladım çünkü bazen cidden rahatsız ediyor yatarken uykuya dalana kadar aglicak gibi oluyorum uyuyunca rahat uyaninca tekrar başlıyor ama hiç durmayan değil ara ara yokluyor ama sürekli kadarda sık sık maalesef çekerim yeterki bişey olmasın da bebeklerime çekerim
hamileliğimi 3+5 te kan testiyle öğrendim..11 haziranda beta hcg 56,70 çıktı... 2gün sonra tekrar gittiğimde 13 haziranda hcg 164,5 çıkmıştı... doktor kesenin hcg 2000i geçtiğinde görüneceğini söylemişti..
19 haziranda ( 4+6) hcgye güvenerek yine gittim doktor keseyi göremedi... bana dediki hcg 2000e ulaşmamıştır daha dedi... ben de sinirlendim yine hcg ölçtürdüm ve 2854 çıktı... aynı gün doktora gösterdim 2000i geçmiştirm çoktan, şaşırdı yüksek çıkıyor ikiz olabilir dedi... 4 gün sonra gene gittim(23 haziran) keseyi zor bela gördü.. tek kese dedi.. ama sonradan ikiz olur mu bilemem dedi... nasıl olur ben de çok merak ediyoruım... yorum yapacak olan var mı rica etsemmm
Hayırlı olsun canım hamileligin sağlıkla devam etsin inşallah. Ikiz oldugunda ikinci kese biraz geç görülebiliyo. Benimki tüp bebekti. 5 haftalıkken keseyi görmeye gittigimde doktor bir kese var dedi hatta ben ikiz oldugunu düsünüyodum. Belki de gördü emin olmak için söylemedi bilemiyorum. 2 hafta sonra kalp atısı için çagırmıstı onda ögrendik ikiz oldugunu 7+4 haftalıktı gittigimizde.hamileliğimi 3+5 te kan testiyle öğrendim..11 haziranda beta hcg 56,70 çıktı... 2gün sonra tekrar gittiğimde 13 haziranda hcg 164,5 çıkmıştı... doktor kesenin hcg 2000i geçtiğinde görüneceğini söylemişti..
19 haziranda ( 4+6) hcgye güvenerek yine gittim doktor keseyi göremedi... bana dediki hcg 2000e ulaşmamıştır daha dedi... ben de sinirlendim yine hcg ölçtürdüm ve 2854 çıktı... aynı gün doktora gösterdim 2000i geçmiştirm çoktan, şaşırdı yüksek çıkıyor ikiz olabilir dedi... 4 gün sonra gene gittim(23 haziran) keseyi zor bela gördü.. tek kese dedi.. ama sonradan ikiz olur mu bilemem dedi... nasıl olur ben de çok merak ediyoruım... yorum yapacak olan var mı rica etsemmm
Benim agri ve bazen de bicak batmasi gibi okuyordu.ilac da yok dedi dr. Ama ben kusmalarimdan o agriyu umutmustum. Hafif.geliordu. cunku ben su bile.icemiordum. onu da cikariyordum. Ayy kusura bakma tel.den yaziyorum noktalama isqretleri ic ice girdi :)
ben de yarın gideceğim kalp atışı yani 7+3 oluyorum ... umarım belli olur.. teşekkür ederm
Kizlar 2+1 evim var. Ama oyle ic ice degildir esyalar falan ferahtir... odalarim 3+1e gore genistir de. Ay supuremiyorum ya. Elektrikli supurgeyi aciorum . Bir Oda supurup en az 15 dk soluklaniyorum...cok yoruluyorum. Daha tozlar alincak vs. Annem de memlekete gitti Denizliye. Kocacigim yardimci.oluyor evdeyken ama supurge tutmaktan nefret ediyor...
sizde cabuk yoruluyirmusunuz temizlik yapabiluormusunuz?
ben de yarın gideceğim kalp atışı yani 7+3 oluyorum ... umarım belli olur.. teşekkür ederm
Hakkında hayırlısı olsun canım hamilelik sana güzel günler getirsin inşallah..benim doktor da ilk baktığında tek kese gibi dedi üç gün sonra iki kese var biri küçük belli olmaz düşebilir dedi benim yavrum tutundu inatla..Yarın doktor kontrolu var çok heyecanlıyim kızlar çok özledim yavrularimi
Ben hiçbirşey yapamıyorum yemek ve mutfağı toplamak dışında doktor hiçbişey yapma çok dikkat et dedi bende düşük tehlikem oldugu icin cok korkuyorum zaten makinayi bile oturarak bosaltiyorum başka temizlik yatak toplama hiç yapmıyorum yakinlarimda biliyor tehlikeli hamilelik gecirdigimi gelmiyorlar cagarmiyorum da kimseyi yatıp dinleniyorum babamlar geliyor sadece onlarda yat dinlen bişey yapma diyorlar anlayışlı çevremdekiler ve eşim çok şükür
Kizlar 2+1 evim var. Ama oyle ic ice degildir esyalar falan ferahtir... odalarim 3+1e gore genistir de. Ay supuremiyorum ya. Elektrikli supurgeyi aciorum . Bir Oda supurup en az 15 dk soluklaniyorum...cok yoruluyorum. Daha tozlar alincak vs. Annem de memlekete gitti Denizliye. Kocacigim yardimci.oluyor evdeyken ama supurge tutmaktan nefret ediyor...
sizde cabuk yoruluyirmusunuz temizlik yapabiluormusunuz?
Hakkında hayırlısı olsun canım hamilelik sana güzel günler getirsin inşallah..benim doktor da ilk baktığında tek kese gibi dedi üç gün sonra iki kese var biri küçük belli olmaz düşebilir dedi benim yavrum tutundu inatla..Yarın doktor kontrolu var çok heyecanlıyim kızlar çok özledim yavrularimi
Ay ben de yapamıcam. 2 oda supurdum bittim. kızım tekmelemeye başladı. kokrktumu acaba kuzum sesınden makınanın.
oğlum blender sesınden korkuyor ama onu biliyorum. blenderi actımmı yavrum tepınıyo. onu da acmıorum artık.
eşime soyledım kızımız korktu galiba tepinio dedim. kapat makınayı ben yyapıom ya dedi :)
Ay ben de yapamıcam. 2 oda supurdum bittim. kızım tekmelemeye başladı. kokrktumu acaba kuzum sesınden makınanın.
oğlum blender sesınden korkuyor ama onu biliyorum. blenderi actımmı yavrum tepınıyo. onu da acmıorum artık.
eşime soyledım kızımız korktu galiba tepinio dedim. kapat makınayı ben yyapıom ya dedi :)
Sansliyiz o konuda ozaman benimkide ilk zamanlar daha 2 3ay once is yaptiramiyodum şimdi sen yapma ben yaparım diye kızıyor Allah razı olsun sadece lafta değil çok şükür
Cnm incelikle gecmis olsun takduti ilahi..30 haftan bitince izme ayrilabilirsin...ben 26 haftada heyet aldimm srbde oyle yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?