- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
Kizlar eve geldik progestan hap verdi doktor..bebekler iyi rahim boyu da iyi..sancilarim kuculdu deger olarak...cok zor bi geceydi kimseye yasatmasij temmuz ayini atlatayim rahatliycam valla desteginiz iicn tesekkurlsr...allah hepinizin evlatlaeini bagislasinnn
Sağol canım. Insallah..ben stres yaptım sanırım. Eşimle tartisinca sakin yapmayın bi de corap siz felan geziyorum yaz günü ondan da olabilir bilemiyirummninanki oturdum seni düşünüyordum...
Allahım şükür... evlatlarını sana bağışlasın. hepımizin evladını bağışlasın Rabbim inşaAllah.
aslında 32. haftayı bı görsen biraz rahatlrsın cnm. hepimiz için durum aaynı. 32 yi görsek biraaz rahatlarız.
Sağol canım. Insallah..ben stres yaptım sanırım. Eşimle tartisinca sakin yapmayın bi de corap siz felan geziyorum yaz günü ondan da olabilir bilemiyirummn
Çok geçmiş olsun canim yaaa,, yazdiklarini çok tedirgin bi şekilde okudum. Simdi iyi olmaniza çok sevindim.. tekrar çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasin..Kizlar eve geldik progestan hap verdi doktor..bebekler iyi rahim boyu da iyi..sancilarim kuculdu deger olarak...cok zor bi geceydi kimseye yasatmasij temmuz ayini atlatayim rahatliycam valla desteginiz iicn tesekkurlsr...allah hepinizin evlatlaeini bagislasinnn
Yoo 12.haftada progestan i bnde bıraktım suan sadece coraspin ve oroferon demir hapı kullanıyorum başka da birşey kullanmıyorumBeyazkure canım tekrar geçmiş olsun çok şükür iyi iseniz problem yok .progestan kullanmıyor musunuz kızlar benim doktor hiç kesmedi ikiz gebelik erken doğum riski var dedi magnorm magnezyum desteği rahim için ve adalat da içiyorum normalde tansiyon ilacı ama rahim kasılma ve kaslari rahatlatıyor diye verdi ben hergün içiyorum..
Beyazkure canım tekrar geçmiş olsun çok şükür iyi iseniz problem yok .progestan kullanmıyor musunuz kızlar benim doktor hiç kesmedi ikiz gebelik erken doğum riski var dedi magnorm magnezyum desteği rahim için ve adalat da içiyorum normalde tansiyon ilacı ama rahim kasılma ve kaslari rahatlatıyor diye verdi ben hergün içiyorum..
Evt canm bnm ayaklarimda cayır cayır legene soğuk suya sokmak geliyo aklıma ama usuturum diye yapmiom gece de soğuk bi yere koymadan uyuyamiom eşim bile farketti ne kadr sıcak diyo yaniyolarbenimki de 12. Hhaftada kesti progestani.
sadece kan hapi ve midem icin de famodin iciyorum. Bide bazen bulanti ilaci premesis. Hala gevmedi tam olarak bulanti denen illet.
Ya kizlar benim ayaklar cayir cayir yaniyo. Valla yikamaktan ni hal oldum. Gecirmio yikamak falan. 1 dk icinde yanma yine baslio. Oyleki ayaklarimin atesi uyutmuyo geceleri.
Direkt legene sokasim var ayaklarimi.
sizde yasiyormusunuz?
Sağol canım. Insallah..ben stres yaptım sanırım. Eşimle tartisinca sakin yapmayın bi de corap siz felan geziyorum yaz günü ondan da olabilir bilemiyirummn
benimki de 12. Hhaftada kesti progestani.
sadece kan hapi ve midem icin de famodin iciyorum. Bide bazen bulanti ilaci premesis. Hala gevmedi tam olarak bulanti denen illet.
Ya kizlar benim ayaklar cayir cayir yaniyo. Valla yikamaktan ni hal oldum. Gecirmio yikamak falan. 1 dk icinde yanma yine baslio. Oyleki ayaklarimin atesi uyutmuyo geceleri.
Direkt legene sokasim var ayaklarimi.
sizde yasiyormusunuz?
meraba kızlar. ikiz gebeliğimin 24. haftasındayım. cumartesi günü kontrolüm vardı. bebeklerden bir tanesinin kalbinin durduğunu öğrendim. 21.haftada kalbinin durduğunu söyledi doktor. zaten kalbi duran bu bebeğimde 12.haftada ense kalınlığı tespit edilmişti bir sürü doktor gezmiştim o zaman hemen hemen hepsi bu bebeğin gelişimini sonlandıralım, bu bebek yaşamaz, gelişmez dediler ama benim aklımın ucundan bile geçmedi. Rabbime bıraktım. Ve şimdi de hayırlısı böyleymiş Allah bilir diyorum. Diğer bebeğim çok iyi maşallah 742 gram olmuş. gelişimi her şeyi çok iyi dedi doktor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yani beni neler bekliyor bu bebeğim diğerinden etkilenir mi. doktor ayrı keselerde olduğu için etkilenmez kalbi duran bebeğin kesesi zamanla küçülüp sıkışıp kalıcak dedi... Ayrıca aranızda memur olan var mı. böyle bir durumda halen 30.haftada doğum iznim başlıycak mı?
meraba kızlar. ikiz gebeliğimin 24. haftasındayım. cumartesi günü kontrolüm vardı. bebeklerden bir tanesinin kalbinin durduğunu öğrendim. 21.haftada kalbinin durduğunu söyledi doktor. zaten kalbi duran bu bebeğimde 12.haftada ense kalınlığı tespit edilmişti bir sürü doktor gezmiştim o zaman hemen hemen hepsi bu bebeğin gelişimini sonlandıralım, bu bebek yaşamaz, gelişmez dediler ama benim aklımın ucundan bile geçmedi. Rabbime bıraktım. Ve şimdi de hayırlısı böyleymiş Allah bilir diyorum. Diğer bebeğim çok iyi maşallah 742 gram olmuş. gelişimi her şeyi çok iyi dedi doktor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yani beni neler bekliyor bu bebeğim diğerinden etkilenir mi. doktor ayrı keselerde olduğu için etkilenmez kalbi duran bebeğin kesesi zamanla küçülüp sıkışıp kalıcak dedi... Ayrıca aranızda memur olan var mı. böyle bir durumda halen 30.haftada doğum iznim başlıycak mı?
Bende şok oldum iki gün kendime gelemedim resmen. bugün işe başlayınca biraz kafam dağıldı en azından, yaşayan bebeğimin her tekmesinde kalbim pır pır atıyo resmen anne ben burdayım der gibi.. 3 hafta önce durmuş bide kalbi hiç bişey anlamadım. diğerinin tekmelerini karnımın her yerinde hissettiğim için ben ikisinin de tekmelerini hissediyorum zannetmişim. Evet çift yumurta ikiziydiler bakalım hayırlısı Allah hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucamıza almayı nasip etsin arkadaşlar..
Ben 20. Haftaya kadar kullanmistim sonra dr biraktirmisti.30.haftada plasentanin rahim agzina yaklastigini alttan muayene ile gorunce gunde 1 tane agizdan icmemi soyleyerek tekrar baslatti.Ben acayip ilac iciyorum gunde 3 kere gebelik kolestazi icin ursofak,gunde 2 kere adalat,gunde 1 kere progestan,gunde 1 kere demir hapi iciyorum.Gunde 3 kere 3 doz novarpin insulin ,gunde 1 kere 6 doz levemir insulin ve gunde 1 kere cleaxane 0.4 kan sulandirici igne oluyorum.Bunlarin hepsini dogumdan sonra birakacagim insallahBeyazkure canım tekrar geçmiş olsun çok şükür iyi iseniz problem yok .progestan kullanmıyor musunuz kızlar benim doktor hiç kesmedi ikiz gebelik erken doğum riski var dedi magnorm magnezyum desteği rahim için ve adalat da içiyorum normalde tansiyon ilacı ama rahim kasılma ve kaslari rahatlatıyor diye verdi ben hergün içiyorum..
Evt canm bnm ayaklarimda cayır cayır legene soğuk suya sokmak geliyo aklıma ama usuturum diye yapmiom gece de soğuk bi yere koymadan uyuyamiom eşim bile farketti ne kadr sıcak diyo yaniyolar
Off kızlaaar bu kasik agrisi biktirdi beni yatarken ağrı kalkarken ağrı bütün gün ağrı sol kasigim sürekli ağrıyor tuhaf bir ağrı geçen hafta doktoruma gittiğimde normal dedi ama artık bazen aglicak gibi oluyorum başka hiç bir sıkıntım yok sadece sol kasigimda hafif bazen ağır ağrılar 9.haftadayim normalmi cektinizmi böyle ağrı??
Cnm incelikle gecmis olsun takduti ilahi..30 haftan bitince izme ayrilabilirsin...ben 26 haftada heyet aldimm srbde oyle yap.meraba kızlar. ikiz gebeliğimin 24. haftasındayım. cumartesi günü kontrolüm vardı. bebeklerden bir tanesinin kalbinin durduğunu öğrendim. 21.haftada kalbinin durduğunu söyledi doktor. zaten kalbi duran bu bebeğimde 12.haftada ense kalınlığı tespit edilmişti bir sürü doktor gezmiştim o zaman hemen hemen hepsi bu bebeğin gelişimini sonlandıralım, bu bebek yaşamaz, gelişmez dediler ama benim aklımın ucundan bile geçmedi. Rabbime bıraktım. Ve şimdi de hayırlısı böyleymiş Allah bilir diyorum. Diğer bebeğim çok iyi maşallah 742 gram olmuş. gelişimi her şeyi çok iyi dedi doktor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yani beni neler bekliyor bu bebeğim diğerinden etkilenir mi. doktor ayrı keselerde olduğu için etkilenmez kalbi duran bebeğin kesesi zamanla küçülüp sıkışıp kalıcak dedi... Ayrıca aranızda memur olan var mı. böyle bir durumda halen 30.haftada doğum iznim başlıycak mı?
Aynen cnm. Sanurim magnezyum eksikligindenmis. Oyle diyorlar. Yarin kontrolde sorcam dr.a bakalim. Sana da yazarim soyledigini doktorumun. Hic degilse bilgimiz olur...
Rahim baglarin esniyor cnm. Rahmin buyuyor. O yuzden o agrilar. Ilk 3 ay agri kesici ilac falan da yok. Mecbur cekeceksin. Sabirli ol kuzulari dusun...
Okudugum anda icim cızz etti. Krdesim dilerim Rabbim bebegine uzunnn saglikli ömür nasip etsin. Icini ferah tut... sukurler olsun ki o sapasaglam ve seninle. Hayirlu saglikli uzun omurlu olsun cnm evladin. Rabbimin vardir bildigi. O Neylerse guzel eyler. Izin konusunu bende bilemiorum inanki. Sisteme gectiyse hastanede eger bu bilgi erken cikamazsin diye dusunuyorum ama. Cunku dogum iz ini dr.un veriyor. Bu durumda erken verirmi onu bi sor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?