Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook gecmis olsun. Insallah kötü birseyin yoktur. Bende korktum simdi. Mutlaka haber ver durumunu! Insallah doktoruna göründün. Allah yardimcin olsunKixlar biraz önce lavaboya gittim peceteyle silmistim 3 4 damla kan geldi çok korkuyorumm bi daha gelirse doktora gitcem bana dua edin
cnm insallah birsey olmaz dua etKixlar biraz önce lavaboya gittim peceteyle silmistim 3 4 damla kan geldi çok korkuyorumm bi daha gelirse doktora gitcem bana dua edin
Şimdi yine oldi doktora gidiyoz inşallah erken gelmezler daha çok. KucuklerCook gecmis olsun. Insallah kötü birseyin yoktur. Bende korktum simdi. Mutlaka haber ver durumunu! Insallah doktoruna göründün. Allah yardimcin olsun
Evet bayaga buyuk benim karnim,28 mart transfer tarihim benim cnm.cinsiyetleride ikiside kiz gibi gozukuyo:)@kriziantem86 seninle haftalarimiz aynı sayilir senin sat kaç
Cnm umarim Hersey yoluna girer cok gecmis olsunKixlar bana dua edin burda acile gittim nst de sancim çıktı doktorum un olduğu yere gidiyorum 1 saat nolur erken gelmesinlerrr
Kixlar bana dua edin burda acile gittim nst de sancim çıktı doktorum un olduğu yere gidiyorum 1 saat nolur erken gelmesinlerrr
Onla alakasi olmasa bile bu durum bahane oldu. Insallah su kocalar karilari hamileyken birazcik cenelerini tutmayi ögrenirler. Yani hepimiz yasiyoruz bu sikintiyi sanirim. Islerine gelmeyince bebeklere birsey olursa..! Canim benim hastanede kalacaksin sanirim öyle degil mi sik sik yaz...Kixlar hala hastanedeyiz bebekler iyi kalp atislari felan doktor baktı açılma da yok ama sancı devam ediyor..serum veriyorlar..Ağır bişe kaldirmadim ama 2 gün önce eşimle tartismistik biraz onla alakalimi bilmiyorum
Cok gecmis olsun,insallah atlatirsin kanaman kesilmisse korkma canim bol bol yat dinlenKixlar hala hastanedeyiz bebekler iyi kalp atislari felan doktor baktı açılma da yok ama sancı devam ediyor..serum veriyorlar..Ağır bişe kaldirmadim ama 2 gün önce eşimle tartismistik biraz onla alakalimi bilmiyorum
Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda geçer canm durumundan haberdar et bizleri çok geçmiş olsunKixlar hala hastanedeyiz bebekler iyi kalp atislari felan doktor baktı açılma da yok ama sancı devam ediyor..serum veriyorlar..Ağır bişe kaldirmadim ama 2 gün önce eşimle tartismistik biraz onla alakalimi bilmiyorum
Kızlar ya çok sancim var Karnimda ama assagida deil yukarıda midemde gaz sancısı gibi yanlarima dagilio yemek yiyince böyle oldum ya normalmidir
Şimdi yine oldi doktora gidiyoz inşallah erken gelmezler daha çok. Kucukler