• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kixlar biraz önce lavaboya gittim peceteyle silmistim 3 4 damla kan geldi çok korkuyorumm bi daha gelirse doktora gitcem bana dua edin

Kızlar ya çok sancim var Karnimda ama assagida deil yukarıda midemde gaz sancısı gibi yanlarima dagilio yemek yiyince böyle oldum ya normalmidir

Kixlar biraz önce lavaboya gittim peceteyle silmistim 3 4 damla kan geldi çok korkuyorumm bi daha gelirse doktora gitcem bana dua edin
Cook gecmis olsun. Insallah kötü birseyin yoktur. Bende korktum simdi. Mutlaka haber ver durumunu! Insallah doktoruna göründün. Allah yardimcin olsun :(

Kixlar bana dua edin burda acile gittim nst de sancim çıktı doktorum un olduğu yere gidiyorum 1 saat nolur erken gelmesinlerrr

Kixlar bana dua edin burda acile gittim nst de sancim çıktı doktorum un olduğu yere gidiyorum 1 saat nolur erken gelmesinlerrr

Canım Allah şifa versin ne durumdasınız iyi mi bebekler sen iyi misin?kayseriye geliyorsun biildigim kadarıylabiseye ihtiyaç olursa elimden geleni yaparım özel mesaj at yeterli olur mu insallah bebisler sabırsız değildir..

Günaydın bende baya iyiyim midem bozulmuş ya bütün gece sancı çektim gaz gazz gazz offff

Beyazkure Beyazkure dualarim seninle. Insallah erken gelmezler. Daha cok kücükler. Allah yardimciniz olsun canim. Ben bile cok korktum suan. Seni düsünmek bile istemiyorum. Durumunu bildir. Neden böyle oldu agri birsey mi kaldirdin? Offff!!!

Kixlar hala hastanedeyiz bebekler iyi kalp atislari felan doktor baktı açılma da yok ama sancı devam ediyor..serum veriyorlar..Ağır bişe kaldirmadim ama 2 gün önce eşimle tartismistik biraz onla alakalimi bilmiyorum

allah yardimcin olsun cnm dua et dualarimiz seninle insallah birsey olmuck soyle kocanada tartisma falan yok sonuclarini goruyo sonra

allah yardimcin olsun cnm dua et dualarimiz seninle insallah birsey olmuck soyle kocanada tartisma falan yok sonuclarini goruyo sonra

Kixlar hala hastanedeyiz bebekler iyi kalp atislari felan doktor baktı açılma da yok ama sancı devam ediyor..serum veriyorlar..Ağır bişe kaldirmadim ama 2 gün önce eşimle tartismistik biraz onla alakalimi bilmiyorum
Onla alakasi olmasa bile bu durum bahane oldu. Insallah su kocalar karilari hamileyken birazcik cenelerini tutmayi ögrenirler. Yani hepimiz yasiyoruz bu sikintiyi sanirim. Islerine gelmeyince bebeklere birsey olursa..! Canim benim hastanede kalacaksin sanirim öyle degil mi :( sik sik yaz...

Cok gecmis olsun,insallah atlatirsin kanaman kesilmisse korkma canim bol bol yat dinlen

Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda geçer canm durumundan haberdar et bizleri çok geçmiş olsun

Kızlar ya çok sancim var Karnimda ama assagida deil yukarıda midemde gaz sancısı gibi yanlarima dagilio yemek yiyince böyle oldum ya normalmidir

ay o bana dün oldu. koorktum ama nasıl korktum...afedersin bir gazım varmış. Allahım çıkar çıkar bitmedi. sonra tabi wc :)

Şimdi yine oldi doktora gidiyoz inşallah erken gelmezler daha çok. Kucukler

Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm. korkma dua et. eşin elini karnına koyup 99 kez YA MÜBDİ çeksin. bu soylediğimi mutlaka yapın.

30. haftayı bir görsen rahatlarsın aslında.

Kizlar eve geldik progestan hap verdi doktor..bebekler iyi rahim boyu da iyi..sancilarim kuculdu deger olarak...cok zor bi geceydi kimseye yasatmasij temmuz ayini atlatayim rahatliycam valla desteginiz iicn tesekkurlsr...allah hepinizin evlatlaeini bagislasinnn

Back