• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Masa

masallah cnm benim ikiside kiz esimin umudu vardi insallah bi kiz bi erkek olur die ama ikiside kiz gerci ben kiz istiuodum etrafimdakiler keske biri erkek olsaymis diyolar sinir oluuom onlara ben bunlari 5 senede zor buldum zatrn sana iliski yasak mi doktor dikkatli oldugun surece yasak degil dedi bana
Sen etrafa bakma benim.de 2 erkek bana da keşke biri kız olsaydı diyolar onlar her zaman bişe derler

Masa

masallah cnm benim ikiside kiz esimin umudu vardi insallah bi kiz bi erkek olur die ama ikiside kiz gerci ben kiz istiuodum etrafimdakiler keske biri erkek olsaymis diyolar sinir oluuom onlara ben bunlari 5 senede zor buldum zatrn sana iliski yasak mi doktor dikkatli oldugun surece yasak degil dedi bana
Aman canim insanlarin kola yi yok. Her çeşit insan var. İlk zamanlar beni de çok uzuyorlardi. İkiz olduğunu soyledigimde dunyanin en kötü seyiymmis gibi davrananlarmi istersin, ikizler im benim mucizem dediğimde, mucizenmi ceza mi gorucez, diyenler oldu. Simdi herkese ikiz olduğunu soylememeye basladim.

Benimde tüp, kizimda tüp, Dr lar son adet tarihine göre hareket ediyor. Aile hekimliğini boşver, önemli olan senin Dr unun dediği, sonuçta doğumunu o yapicak..
Aile hekmligindekilere bende cins oluyom. Dünyadan bi haberler, herşeyi net ten bakiyom, google amcam herşeyi biliyo :-)

cprise cprise hayırla kurtul inşallah canım Allah anali babali büyütsün cumlemizin yavrularını...ay.ikiz daha heyecanlı diyorlar.biz o zamana erecek miyiz acaba kafamda deli sorular kime benzeyecekler sezaryend e problem olacak mi bebeklern normal kilosunda olacakm i şöyle böyle..
İnşallah 36haftayı her ikiz annesi görür valla benimde heyecan tavan yaptı kime benziyolar sağlıkları nasıl çokmu küçükler nasıl büyücekler birsürü soru işareti

kızlar bu dişeti çekilmesi her hamilelikte oluyo mu ya ben bu konuda çok müzdaribim biyerde Qenzim Q-10 kullanmanın faydalı olduğunu okumuştum doğruluk payı varmı bide karanfil yağı öneriyolar lütfen yardımcı olun bana

kızlar bu dişeti çekilmesi her hamilelikte oluyo mu ya ben bu konuda çok müzdaribim biyerde Qenzim Q-10 kullanmanın faydalı olduğunu okumuştum doğruluk payı varmı bide karanfil yağı öneriyolar lütfen yardımcı olun bana
Kalsiyum takviyesi aliyor musun? Karanfilin kendi düsüge sebep oluyor, ama yagini bilemiyorum. Bence bi disciye görün. Hamilelikte o da lazim :)

Kaldı 10gun allahhim ya cokk ozledim ben yavrularimi ve çok merak ediyom cinsiyetlerini 17.haftayı da bitirdik şükürler olsun rabbime

ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ KAVUŞMAYI NASİP ETSİN BEBİŞLERİNİ :) DARISI BANA VE TÜM HAMİLELERE BENDE SENİN GİBİ O DUYGULARI BİRANÖNCE ALLAHIN İZNİYLE YAŞAMAK İSTİYORUM.BİZDE 18.HAFTADAYIZ YOLUN YARISI ŞİMDİLİK ÇOKŞÜKÜR.:nazar::nazar:

Cnm yaa bende aynen sol tarafim kopuyo ayakta 5 dk kaliyim duramiyorum agridan demek seninde agrin var neden oluyo acaba?
Sanki bütün gece gündüz tahtanın üstünde yatiyomusum gibi kalça kemigim belim ayrilio neyseki bu gece o kadar olmadı uyuyabilmisim benm Gobegim çıktı seninde Ciktimi

Valla canım benimkiler in tekmeleri çok sert olmaya basladii sürekli vuruyolarr hiç uyumuyolar

Oy masaAllah...
Benimkilerin de uyku duzeni yok. Her an vurabiliyorlar. Bazen bir işe yada tv'ye falan daliyorum bir vuruyor yavrum tirkliyorum :KK66: ikisi birden vurmadi ama daha. O hissi de merak ediyorum. Biri bi yandan biri bi yandan vurdumu nasil olur acaba

Oy masaAllah...
Benimkilerin de uyku duzeni yok. Her an vurabiliyorlar. Bazen bir işe yada tv'ye falan daliyorum bir vuruyor yavrum tirkliyorum :KK66: ikisi birden vurmadi ama daha. O hissi de merak ediyorum. Biri bi yandan biri bi yandan vurdumu nasil olur acaba
Benimkiler de genellikle ayni anda vuruyo insan cok tuhaf oluyo sagdan soldan karnin oynuo sanki:)

Sanki bütün gece gündüz tahtanın üstünde yatiyomusum gibi kalça kemigim belim ayrilio neyseki bu gece o kadar olmadı uyuyabilmisim benm Gobegim çıktı seninde Ciktimi

Ben geceleri ancak hamile destek yastığıyla çok rahat uyuyorum. Theraline markasının bir yastığını yazmış buradaki ikiz annelerinden biri. Araştırdım biraz ve normal emzirme yastıklarından çok daha iyi çok memnun kaldım.

Benim kızlar uslu galiba uyuyorlar çünkü hareket var ama her an öyle hissediyorum diyemem vurdukları zaman da henüz hiç ikisi aynı anda vurmadı çok şükür hissediyorum ya ;)

Oluyor canım yuzuklerim olmuyor ayakkabilarim daraldı 37-38 giyerken 39numara ayakkabıya geçtim bende şişiyorum vücudun ödem yapmaya çok müsait dedi doktor normal kuzum

Odem topluyorsun cnm. Cok su icmek ve tuz kullanmamak lazimmis. Benim yengem hamileliginin son aylarinda ellerini ve ayaklarini hissetmiyordu sislikten.
Suyu cok iciyorum tuzu da azaltmaua valisiyorum ama yine de sisiyorum valla doktora gidince sorucam artik bi sorun edermi falan die

Back