• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Arkadaslar , bnm haftalarimda regl sancisi gibi kasik agridi olan oldumu:(( 5-10 dk bir agri oluyor, korktum, gaz sancisida olabilir, anlayamiorum

Benimkiler de tekmelio surekli:)kizlar aile hekimine gittim ilac yazdirmqya 21 haftalik olmislar dedi ama burda ki takvimde 23 haftalik cikio tup bebek le oldu benimki son adet tariyim 23 ocak n3 kadarlik sizce kafam karisti

Siden80 Siden80 canım korkma derim gaz sancısı ile karışıyor bazen arada hala oluyor bende de bazen anlam veremiyorum..rahim genişliyor bir yandan bu tarz ağrılar normal demişti doktor bana..

B Becuu canım ınan geçiyor biraz sabırsız oluyorsun ama sor mesela Fairytalepuck Fairytalepuck a biz kendimizi yiyorduk tüp bebek tuttu tutacak tutmadı vs diye :KK51: şimdi Elhamdülillah Rabbim e hamdolsun 6aylik olduk bak :KK49:
:KK68:

Benimkiler de tekmelio surekli:)kizlar aile hekimine gittim ilac yazdirmqya 21 haftalik olmislar dedi ama burda ki takvimde 23 haftalik cikio tup bebek le oldu benimki son adet tariyim 23 ocak n3 kadarlik sizce kafam karisti

Benim son adet tarihim 17ocak canım en son 6mayıs ta doktora gittik o gün 20+0di cumartesi günü 24.haftaya gireceğim aslında takvim önden gidebiliyor bazen..22haftaya yeni girmiş gibisin hesabıma göre..

Siden80 Siden80 canım korkma derim gaz sancısı ile karışıyor bazen arada hala oluyor bende de bazen anlam veremiyorum..rahim genişliyor bir yandan bu tarz ağrılar normal demişti doktor bana..

B Becuu canım ınan geçiyor biraz sabırsız oluyorsun ama sor mesela Fairytalepuck Fairytalepuck a biz kendimizi yiyorduk tüp bebek tuttu tutacak tutmadı vs diye :KK51: şimdi Elhamdülillah Rabbim e hamdolsun 6aylik olduk bak :KK49:
Cnm tesekkur ederim, inan insan herseyden korkuyor,kasilma bile aklima geldi ya:( biraz yordum kendimi bugun.acaba diorum idrar yolu enfeksiyonumu. Yarin gideyim dra idrar tahlili yaptirayim

Fairytalepuck Fairytalepuck kuzum oynuyork izlar sanırsın içeride kaydirak salıncak filan var :KK49: senin kızlar ne yapıyor :KK54:

Bebeklern asıl sağlıkları keyifleri senin ki ler de kızdı değil mi :KK36:

Birden suyum geldi sancıfalan olmadı demiştin ya nasıl anladın nasıl belli oluyor sonrasında sancı oldu mu?
Iyiler çok şükür. Evet kızlar. Günler nası geçiyor bilmiyorum. Suyum geldiğinde uyuyordum. Iki ihtimal car böyle bir durumda. Ya idrar kaçırıyorsun. Ya sUyun geliyor. Renksiz ve kokusuz bir Sıvı olduğu için anlıyorsun. Sonrasındada sancım olmadı.

Bence yatın dinlenin Heleki yeni arkadaşlar ev işi falan boşverin bence kendinizide aşırı dinlemeyin bnmde ignelenme batma ilk zamanlar kasik ağrısı çok oluyodu adet olcakmisim gibi geliyordu içinizi ferah tututun karnınızı tutup ayetel kursi okuyun rabbim sana emanet diyin en önemlisi boll bolll dinlenin çocuklar olunca haldir haldir kosturucaz zaten nacizane kendi düşüncelerimi yazmak istedim :KK36:

Fairytalepuck Fairytalepuck kuzum oynuyork izlar sanırsın içeride kaydirak salıncak filan var :KK49: senin kızlar ne yapıyor :KK54:

Bebeklern asıl sağlıkları keyifleri senin ki ler de kızdı değil mi :KK36:

Birden suyum geldi sancıfalan olmadı demiştin ya nasıl anladın nasıl belli oluyor sonrasında sancı oldu mu?
Biri daha cok hareket ediyor. Digeri daha kibar ;)

Allah herkese nasip etsin. Saglikli evlatlar versin. Cok stresli günlerdi. Biri bitiyor biri basliyor... Suan ise saglikli dogsunlar telasindayiz ;)

Arkadaslar bende 7 haftalık hamileyim fakat 4 gündür yatıyorum kanamam oldu ve 2 gündürle ara ara oluyor . Varmı bu sorunu yasayan tskler .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
7 .Haftada bende bı kanama gecırdım ılk once tek bebek gozuktu bır hafta sonra 7.haftamda kanama ıle doktra gıttım
bebeğım dustu dıe cok uzulerek gıtmıstım ıkıncı bebeğı gorduk.20.hafta tekrar kanamam oldu sukur oda gectı 29.hafta
sımdı ıns.sızınde hayrlısı ıle hıcbısey olmaz

Benim de tüp bebek son adet tarihim 19 ocak aramızda 4 gün varmış. .benim bebekler 24+3 dedi dün doktor bana

Cnm benimde son adet tarihim 23 ocak. Tup bebek bizimde. Yarın 23 bitecek 24. Haftaya girmiş olacağız. Aile hekimine bakma sen. Benim aile hekiminin dünyadan haberi yok hele. Bebeklerin cinsiyeti ne. Bizim biri kiz biri erkek.

Masa
Cnm benimde son adet tarihim 23 ocak. Tup bebek bizimde. Yarın 23 bitecek 24. Haftaya girmiş olacağız. Aile hekimine bakma sen. Benim aile hekiminin dünyadan haberi yok hele. Bebeklerin cinsiyeti ne. Bizim biri kiz biri erkek.
masallah cnm benim ikiside kiz esimin umudu vardi insallah bi kiz bi erkek olur die ama ikiside kiz gerci ben kiz istiuodum etrafimdakiler keske biri erkek olsaymis diyolar sinir oluuom onlara ben bunlari 5 senede zor buldum zatrn sana iliski yasak mi doktor dikkatli oldugun surece yasak degil dedi bana

Masa

masallah cnm benim ikiside kiz esimin umudu vardi insallah bi kiz bi erkek olur die ama ikiside kiz gerci ben kiz istiuodum etrafimdakiler keske biri erkek olsaymis diyolar sinir oluuom onlara ben bunlari 5 senede zor buldum zatrn sana iliski yasak mi doktor dikkatli oldugun surece yasak degil dedi bana
Bizede baştan ikisi de kıza benziyor dedi doktor. Ama sonra birisi erkeğe dondu☺ takma sen milleti. Kız erkek hiç fark eder mi bizim gibi araya araya bulanlara. Benim rahim ağzı boyum da kisalma var. O yüzden hiç ayağa kalkmadan yatıyorum. Erken doğum tehlikesi nedeniyle. Biz hiç ilişkiye gitmedik hamile kaldığımdan beri. Eşim çocuklara bişey olur diye korkuyor. Şimdi zaten mümkün değil. Kardeş olduk anliyacagin☺☺ Ama doktorum 3 ile 6 ay arası sorun olmaz demişti. Amann boşver yapma sende. Sonra bişey olur keşke yapmasaydim demek var işin içinde. Doğumdan sonra acısını çıkarırız☺☺☺

transferin olduğu tarihten 15 gün öncesini son adet tarihi olarak hesaplayacaksın

Back