Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler de tekmelio surekli:)kizlar aile hekimine gittim ilac yazdirmqya 21 haftalik olmislar dedi ama burda ki takvimde 23 haftalik cikio tup bebek le oldu benimki son adet tariyim 23 ocak n3 kadarlik sizce kafam karisti
Cnm tesekkur ederim, inan insan herseyden korkuyor,kasilma bile aklima geldi ya biraz yordum kendimi bugun.acaba diorum idrar yolu enfeksiyonumu. Yarin gideyim dra idrar tahlili yaptirayimSiden80 canım korkma derim gaz sancısı ile karışıyor bazen arada hala oluyor bende de bazen anlam veremiyorum..rahim genişliyor bir yandan bu tarz ağrılar normal demişti doktor bana..
B Becuu canım ınan geçiyor biraz sabırsız oluyorsun ama sor mesela Fairytalepuck a biz kendimizi yiyorduk tüp bebek tuttu tutacak tutmadı vs diye şimdi Elhamdülillah Rabbim e hamdolsun 6aylik olduk bak
Iyiler çok şükür. Evet kızlar. Günler nası geçiyor bilmiyorum. Suyum geldiğinde uyuyordum. Iki ihtimal car böyle bir durumda. Ya idrar kaçırıyorsun. Ya sUyun geliyor. Renksiz ve kokusuz bir Sıvı olduğu için anlıyorsun. Sonrasındada sancım olmadı.Fairytalepuck kuzum oynuyork izlar sanırsın içeride kaydirak salıncak filan var senin kızlar ne yapıyor
Bebeklern asıl sağlıkları keyifleri senin ki ler de kızdı değil mi
Birden suyum geldi sancıfalan olmadı demiştin ya nasıl anladın nasıl belli oluyor sonrasında sancı oldu mu?
Biri daha cok hareket ediyor. Digeri daha kibarFairytalepuck kuzum oynuyork izlar sanırsın içeride kaydirak salıncak filan var senin kızlar ne yapıyor
Bebeklern asıl sağlıkları keyifleri senin ki ler de kızdı değil mi
Birden suyum geldi sancıfalan olmadı demiştin ya nasıl anladın nasıl belli oluyor sonrasında sancı oldu mu?
Allah herkese nasip etsin. Saglikli evlatlar versin. Cok stresli günlerdi. Biri bitiyor biri basliyor... Suan ise saglikli dogsunlar telasindayizSiden80 canım korkma derim gaz sancısı ile karışıyor bazen arada hala oluyor bende de bazen anlam veremiyorum..rahim genişliyor bir yandan bu tarz ağrılar normal demişti doktor bana..
B Becuu canım ınan geçiyor biraz sabırsız oluyorsun ama sor mesela Fairytalepuck a biz kendimizi yiyorduk tüp bebek tuttu tutacak tutmadı vs diye şimdi Elhamdülillah Rabbim e hamdolsun 6aylik olduk bak
7 .Haftada bende bı kanama gecırdım ılk once tek bebek gozuktu bır hafta sonra 7.haftamda kanama ıle doktra gıttımArkadaslar bende 7 haftalık hamileyim fakat 4 gündür yatıyorum kanamam oldu ve 2 gündürle ara ara oluyor . Varmı bu sorunu yasayan tskler .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de tüp bebek son adet tarihim 19 ocak aramızda 4 gün varmış. .benim bebekler 24+3 dedi dün doktor banaBenimkiler de tekmelio surekli:)kizlar aile hekimine gittim ilac yazdirmqya 21 haftalik olmislar dedi ama burda ki takvimde 23 haftalik cikio tup bebek le oldu benimki son adet tariyim 23 ocak n3 kadarlik sizce kafam karisti
Benimkiler de tekmelio surekli:)kizlar aile hekimine gittim ilac yazdirmqya 21 haftalik olmislar dedi ama burda ki takvimde 23 haftalik cikio tup bebek le oldu benimki son adet tariyim 23 ocak n3 kadarlik sizce kafam karisti
O zaman bana aile hekimi yalnis dedi benimkide o zaman 24 haftaya 1 gun var :)doktorlar hafta demek yerine ay hesabi deseler ne guzel olurBenim de tüp bebek son adet tarihim 19 ocak aramızda 4 gün varmış. .benim bebekler 24+3 dedi dün doktor bana
masallah cnm benim ikiside kiz esimin umudu vardi insallah bi kiz bi erkek olur die ama ikiside kiz gerci ben kiz istiuodum etrafimdakiler keske biri erkek olsaymis diyolar sinir oluuom onlara ben bunlari 5 senede zor buldum zatrn sana iliski yasak mi doktor dikkatli oldugun surece yasak degil dedi banaCnm benimde son adet tarihim 23 ocak. Tup bebek bizimde. Yarın 23 bitecek 24. Haftaya girmiş olacağız. Aile hekimine bakma sen. Benim aile hekiminin dünyadan haberi yok hele. Bebeklerin cinsiyeti ne. Bizim biri kiz biri erkek.
Bizede baştan ikisi de kıza benziyor dedi doktor. Ama sonra birisi erkeğe dondu☺ takma sen milleti. Kız erkek hiç fark eder mi bizim gibi araya araya bulanlara. Benim rahim ağzı boyum da kisalma var. O yüzden hiç ayağa kalkmadan yatıyorum. Erken doğum tehlikesi nedeniyle. Biz hiç ilişkiye gitmedik hamile kaldığımdan beri. Eşim çocuklara bişey olur diye korkuyor. Şimdi zaten mümkün değil. Kardeş olduk anliyacagin☺☺ Ama doktorum 3 ile 6 ay arası sorun olmaz demişti. Amann boşver yapma sende. Sonra bişey olur keşke yapmasaydim demek var işin içinde. Doğumdan sonra acısını çıkarırız☺☺☺Masa
masallah cnm benim ikiside kiz esimin umudu vardi insallah bi kiz bi erkek olur die ama ikiside kiz gerci ben kiz istiuodum etrafimdakiler keske biri erkek olsaymis diyolar sinir oluuom onlara ben bunlari 5 senede zor buldum zatrn sana iliski yasak mi doktor dikkatli oldugun surece yasak degil dedi bana
transferin olduğu tarihten 15 gün öncesini son adet tarihi olarak hesaplayacaksınBenimkiler de tekmelio surekli:)kizlar aile hekimine gittim ilac yazdirmqya 21 haftalik olmislar dedi ama burda ki takvimde 23 haftalik cikio tup bebek le oldu benimki son adet tariyim 23 ocak n3 kadarlik sizce kafam karisti
transferin olduğu tarihten 15 gün öncesini son adet tarihi olarak hesaplayacaksın