• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kizlar ben de devamli yorgunum. Bugun azcik temizlik yaptim. Yigildim kaldim resmen. Bir de arada bir kuyruk sokumuma bi agri saplaniyor. Sanci gibi, bicak batigi gibi. Sizde de oluyormu yada oldu mu?
Dr.mu aradim sordum ikiz olduklarindan basinc yapiyor asagi normal agirlasiyorsunuz artik dedi. Bu arada cok suku 22. Haftaya girdik :)
Ben varim :( cok cabuk yoruluyorum.10 dk is yapiyorsam 1 saat uzaniyorum. Bugun yine aynen böylesi bir gun gecirirken aniden belime bir sanci girdi, cok korktum. Isi falanda biraktim sonra.

Ben varim :KK43: cok cabuk yoruluyorum.10 dk is yapiyorsam 1 saat uzaniyorum. Bugun yine aynen böylesi bir gun gecirirken aniden belime bir sanci girdi, cok korktum. Isi falanda biraktim sonra.

Belimize basinc oluyormus cnm. Normalmis. Ayaklarini uzat dinlen altina da yastik koy, yorma kendini dedi dr.

Maşallah canım bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek doktor ikinci aşı da var haftaya tetenoz aşısı doktora salı ya da çarşamba günü çok özledim kizlarimi :KK200:
Asi olup olmayacaginiza nasil karar veriyorlar? Ben En son gittigimde bana asi yapmicak misiniz dedigimde, kanina bakiyoruz ona Göre karar veriyoruz dedi. Siz ikinci tetanozdan bahsediyorsunuz, bana daha birsey yapmadilar. Bu aksam oturup asi defrerimi incelicem, gecen sene bi suru asi yapmislardi

dionisya dionisya bu arada ben kizlarimi anca dogumda görücem herhalde :KK70:
O ultrason cihaziyla iki dk bakip bitiriyo benimki sinir kadin :€

Evet ya sizin manyak kadın çok garip valla bende ordakiler daha ilgili zannederdim ki bizim doktor lar 5 basar diğer gittiğini gösteriyor mu yüzlerini bari? Bel l ağrısı bende de çokoluyor bazen çok ani hissediyorum bazen de uzun süreli ağrıyor canım türkiye de çocukluk dışında aşı vurmadiklari ve tetenoz aşısın in 10yilda bir tazelenmesi gerektiği için yapıyor sanırım sağlık ocağı biliyorsun burası garip karambole de yapıyor olabilir bizim devlet :KK71:

Evet ya sizin manyak kadın çok garip bel ağrısı bende de çokoluyor bazen çok ani hissediyorum bazen de uzun süreli ağrıyor canım türkiye de çocukluk dışında aşı vurmadiklari ve tetenoz aşısın in 10yilda bir tazelenmesi gerektiği için yapıyor sanırım sağlık ocağı biliyorsun burası garip karambole de yapıyor olabilir bizim devlet :KK71:
On yilda bir olan asi tamam oldum ben onu. Baska asi yapiyorlar mi? Yoksa bi bu mu?

Canm tetanozu doğumda yapılacak olan cerrahi muhadeleler de mikrop enfeksiyon tarzı şeyler olmasın diye vurduklarini biliyorum bende olmadım 13.de olucammm

Ben o kadar çok ozledim ki bnde 13.de gidicem iple cekiorum hem cinsiyetlerinide ogrenicem inşallah bnde bugün bir iki saat yürüdüm dolaştım eve geldim uyuyakalmisim rahim ağzına bnde baktircam alttan mi bakiyolar yaaaaa :KK43:
Evet canım ama ben rahim boyunu sormadım sadece erken doğum riski var mı dedim o da bakayım bi dedi sonra yok dedi zaten hemen küçük bi sokup cikariyo

Evet canım ama ben rahim boyunu sormadım sadece erken doğum riski var mı dedim o da bakayım bi dedi sonra yok dedi zaten hemen küçük bi sokup cikariyo
Yok ya ondan deil de bacaklarimi faln alır öyle giderim bu gidişimde bnde sorucam da daha önce sorduğumda ultrasondan bakıp gayet iyi demişti de hazırlıklı olayım yinede

Canm tetanozu doğumda yapılacak olan cerrahi muhadeleler de mikrop enfeksiyon tarzı şeyler olmasın diye vurduklarini biliyorum bende olmadım 13.de olucammm
Tetanoz bu 10 senede bir olunan asi ise gecen sene olmustjm ben. Ozaman endiselenecek birsey yok ( sanirim)
Burnum cok akio, tikaniklik var bide. Deli oluyorum ya. Bide hapsuruyorum manyak gibi. Görende grip oldum sanacak.

Kızlar eşimle biraz tartıştık şu aan vajinamda ıgne batmasi tarzında ağrılar var acaba bu sancı felan midir nasıl anlarım. .bebeklerim hareket ediyor..çok korkuyorum erken doğum olursa diye allah korusun

Kızlar eşimle biraz tartıştık şu aan vajinamda ıgne batmasi tarzında ağrılar var acaba bu sancı felan midir nasıl anlarım. .bebeklerim hareket ediyor..çok korkuyorum erken doğum olursa diye allah korusun
Cnm bende bi defa öyle birsey yasadim. 3 gün aglamistim rahmime birak saplaniyo gibi olmustu, bebeklerin hareketlerini hissediyordum, karin agrisi olmustu. Ben durumu farkedince gecte olsa kendimi toparladim, bebeklerimden kiymetli degil sonucta. Herneyse üzme kendini. Hem hamilesin, hem ramazan Allah hakkinda hayirlisini versin. Bebeklerini düsün topla kendini hemen :(

Evet bende netten araştırdım yazdıklarınızı sanırım nekadar dikkat edersem edeyim sonunda birsey olacaksa olacak ttts gibi İnşalllah olmaz birsey araştırdım nettende ama ben samsunda kimse duymamis Perinatolog yok sanırım akrabama sordum ebe hemşire oda yok samsunda ben hiç duymadım Perinatolog biraz nadir oluyor sanırım zor oldugu icin mecbur doktoruma devam edicem
Evet malesef çok az Sayıda ve genelde üniversite hastanelerinde oluyor. Ben çapaya gidiyordum şehir dışından gelen insanlar vardı. Kafana hiç bir şey takma. Bol su ve dinlenme iyi bir hamilelik geçirmeni sağlayacaktır...

Evet malesef çok az Sayıda ve genelde üniversite hastanelerinde oluyor. Ben çapaya gidiyordum şehir dışından gelen insanlar vardı. Kafana hiç bir şey takma. Bol su ve dinlenme iyi bir hamilelik geçirmeni sağlayacaktır...

Sanirim sadece İstanbulda var aslında Karadenizin en gelişmiş yeri olarak nasıl samsunda yok çok şaşırdım gerçekten . Neyse ben kendime dikkat edeyim gerisi Allaha kaldı inşallah bişey olmaz dun yemek yapinca bile kasiklarim agridi hemen ya evi toplim dedim yapamadim agridan korktum yattim hemen su içiyorum da beslenmeden çok su önemli neden?

Ben de gecen de oyle olmustum esimle tartismistim aglama krizine girdim hem de b..tan bi sebep yuzunden. Batma yoktu ama bebeklerim cok hareketlenmeye basladilar. Dr.u aradim hemen korkup ayaklarini uzat dinlen sakin ol dedi. Esim de pisman oldu geldi hemen sarildi ozur falan. Gecio merak etme. Sakin ol cnm. Pencereleri ac derin derin nefes al. Korkma cnm . Sanci oyle birsey degil bildigim kadariyla.

Sanirim sadece İstanbulda var aslında Karadenizin en gelişmiş yeri olarak nasıl samsunda yok çok şaşırdım gerçekten . Neyse ben kendime dikkat edeyim gerisi Allaha kaldı inşallah bişey olmaz dun yemek yapinca bile kasiklarim agridi hemen ya evi toplim dedim yapamadim agridan korktum yattim hemen su içiyorum da beslenmeden çok su önemli neden?
Çünkü bebişler su doku keseler içindeler ve bu su sürekli yenileniyor. Ne kadar çok su içersen (3lt) o kadar iyi. Birde keseler arası su orantısını su içerek dengeleyebilirsin. Şekerine de dikkat etmelisin. Doktorun seni yönlendirecektir.

Çünkü bebişler su doku keseler içindeler ve bu su sürekli yenileniyor. Ne kadar çok su içersen (3lt) o kadar iyi. Birde keseler arası su orantısını su içerek dengeleyebilirsin. Şekerine de dikkat etmelisin. Doktorun seni yönlendirecektir.

Aa bukadarini bilmiyordum çok teşekkür ederim şu çok içiyorum bu ara zaten oyüzden tuvaletten gecede gündüzde çıkamıyorum:) teşekkür ederim tekrardan bidahaki kontrolum 1 ay sonra ve yaklaşık 3 aylık olcaklar inşallah doktorum Kanaman olmadıkça sorun yok 1 ay sonra görüşelim kanama olursa gel dedi

Fairytalepuck Fairytalepuck kuzum oynuyork izlar sanırsın içeride kaydirak salıncak filan var :KK49: senin kızlar ne yapıyor :KK54:

Bebeklern asıl sağlıkları keyifleri senin ki ler de kızdı değil mi :KK36:

Birden suyum geldi sancıfalan olmadı demiştin ya nasıl anladın nasıl belli oluyor sonrasında sancı oldu mu?

Back