• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canm çok şık olmuş ellerine sağlık birşey sormak istiyorum sen büyük baza yatak almışsın oyunparki faln almicak misin canm bende pompa almayı düşünüyorum çünkü birini emzirirken digerinede sagilmis sutumu veririm diye düşünüyorum çünkü işimiz zor allah yardımcımız olsun

Canım yeğenimin beşiği geldi iki yıl kullanmisti zaten onu odamıza kurduk oyun parkı da alacağız kışın evimiz biraz soğuk olduğu için annemde kalmamız gerekebilir taşınması kolay olsun diye onu da dogsunlar öyle alacağiz inşallah bunu annemle teyzem hediye yaptı ;)

Kizlar ara ara sizde de yogun sari akinti oluyo mu bide neden olur acaba bi ara g3ciyo sonrq yeniden basliyo
Idrar kültürü verip bir baktirmani tavsiye ederim. Süt kesigi gibi gelmesi normalmis. Kadin doktorun muayne etsin bi, belki enfeksiyondur bilemeyiz biz. Rengi saridan yesile döner gibiyse bi göster kendini doktora.

Hanımlar benim karnımın alt kısmında ödem oluştu ve şuan sarkık durumda başına gelen varmı böyle bişey doğumdan sonra geçermi ki...

Canım yeğenimin beşiği geldi iki yıl kullanmisti zaten onu odamıza kurduk oyun parkı da alacağız kışın evimiz biraz soğuk olduğu için annemde kalmamız gerekebilir taşınması kolay olsun diye onu da dogsunlar öyle alacağiz inşallah bunu annemle teyzem hediye yaptı :KK66:
Cok guzel cok cok güzel. Bende tamamlarsam gönderirim resmini. Cok heyecanlandim be ;)

Ayyy az kalmis ne güzel. Nasil hissediyorsun kendini? Piskolojin nasil? Cok merak ediyorum.
Kendimi senin yerine koydugumda ne hissedecegimi bilemez oluyorum :KK66:
Valla biraz korkuyorum gerçi ikinci sezeryanım ama ne bileyim bi korku sarıyo yinede ama çok heyecanlıyım ikizlerim nasıl kime benziyo meraktan uyuyamıyorum

Valla biraz korkuyorum gerçi ikinci sezeryanım ama ne bileyim bi korku sarıyo yinede ama çok heyecanlıyım ikizlerim nasıl kime benziyo meraktan uyuyamıyorum
Dimi!!! Bende aynisini dusunuyorum hep, kime benziyorlar diye. Hala tekmelerini hissedebiljyor musun?
Karninda neden Ödem olustu ki?

cprise cprise hayırla kurtul inşallah canım Allah anali babali büyütsün cumlemizin yavrularını...ay.ikiz daha heyecanlı diyorlar.biz o zamana erecek miyiz acaba kafamda deli sorular kime benzeyecekler sezaryend e problem olacak mi bebeklern normal kilosunda olacakm i şöyle böyle..

Canım yeğenimin beşiği geldi iki yıl kullanmisti zaten onu odamıza kurduk oyun parkı da alacağız kışın evimiz biraz soğuk olduğu için annemde kalmamız gerekebilir taşınması kolay olsun diye onu da dogsunlar öyle alacağiz inşallah bunu annemle teyzem hediye yaptı :KK66:
Oooo maşallah kızların odası hazır :nazar:

Merhabalar bugün doktor kontrolune gittik kızlar. .24+3 olmuşuz biri 720 diğeri 680 gr..Ikisi de iyi çok şükür. .Şeker yuklemesi yaptirdim zorlanmadım ben şekerli şu bildigin. .bi sorun çıkmadı. .alttan da rahim boyuna baktı ilk kez erken doğum riski yok dedi..masallah bakalimm..

Kizlar ara ara sizde de yogun sari akinti oluyo mu bide neden olur acaba bi ara g3ciyo sonrq yeniden basliyo

Bende oluyor cnm o akinti bazen. Ama nirmal akintim her gun oluyor. Aile hekimi idrar testi yaoti temiz cikti. Bi yapyir icin rahat etsin derim.

ben 16. haftayı beklemeyim o zaman 14. haftada belli oluyorsa :)

Benim 16 da bekki olmustu cnm. Bu aslinda o anki pozisyonlarina gore de degisiyor. Sirti donukse gormeyebiliyor dr. :)
Rabbim hayirli evlat versin hepimize canim..

Kizlar ben de devamli yorgunum. Bugun azcik temizlik yaptim. Yigildim kaldim resmen. Bir de arada bir kuyruk sokumuma bi agri saplaniyor. Sanci gibi, bicak batigi gibi. Sizde de oluyormu yada oldu mu?
Dr.mu aradim sordum ikiz olduklarindan basinc yapiyor asagi normal agirlasiyorsunuz artik dedi. Bu arada cok suku 22. Haftaya girdik :)

Merhabalar bugün doktor kontrolune gittik kızlar. .24+3 olmuşuz biri 720 diğeri 680 gr..Ikisi de iyi çok şükür. .Şeker yuklemesi yaptirdim zorlanmadım ben şekerli şu bildigin. .bi sorun çıkmadı. .alttan da rahim boyuna baktı ilk kez erken doğum riski yok dedi..masallah bakalimm..
Maşallah canım bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek doktor ikinci aşı da var haftaya tetenoz aşısı doktora salı ya da çarşamba günü çok özledim kizlarimi :KK200:

Maşallah canım bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek doktor ikinci aşı da var haftaya tetenoz aşısı doktora salı ya da çarşamba günü çok özledim kizlarimi :KK200:
2.asi da benim.haftaya perşembe. ..insan her ay görmek istiyor ozluuor demi allahtan hareket ediyolar o bana yetiyor

Rahim boyuna alttan mi bakilioki

Ben o kadar çok ozledim ki bnde 13.de gidicem iple cekiorum hem cinsiyetlerinide ogrenicem inşallah bnde bugün bir iki saat yürüdüm dolaştım eve geldim uyuyakalmisim rahim ağzına bnde baktircam alttan mi bakiyolar yaaaaa :KK43:

Ben o kadar çok ozledim ki bnde 13.de gidicem iple cekiorum hem cinsiyetlerinide ogrenicem inşallah bnde bugün bir iki saat yürüdüm dolaştım eve geldim uyuyakalmisim rahim ağzına bnde baktircam alttan mi bakiyolar yaaaaa :KK43:

Evet cnm alttan ultrasonla bakiorlar. Aciklik falan var mi diye.

Back