- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
Maşallah cnm. allah onlarında seninde saglığını bozmasın.sonuna kadar boyle gider inşallah:)Merhaba kizlar...
Kontrolumuz vardi bugun. Kuzularim iyiler sukurler olsun Raabime. Kipir kipirlar. Simdi bile tekmeliyorlar annelerini :)
Kizim kapatmis bacaklarini her zamanki gibi eee kiz ya utaniyo teyzeleri. Oglum acmis bacaklarini ohh saldim cayira... minik pipimiz net gorunuyordu. Bana goz kirpiyorlardi. Annem de ilk kez geldi ultrasonda gordu onlari. Nasil mutlu oldu :)
Kilolarimiz da ayni. Âdil beslemisim kuzularimi :))))))
Maşallah cnm. allah onlarında seninde saglığını bozmasın.sonuna kadar boyle gider inşallah:)
arkadaşım ınsaallah onemli bişey değildir ve bebeklerini sagsalim kucagina alirsinBu ara hep sorun hep sorun. Dün hastaneden çıktım. Çıkmadan önce tekrar ayrıntılı ultrason a baktı. Kalpleri ndeki sıvı duruyo. Bursada yalçın kimya diye bir profesör var. Periontolog sorunlu gebelik uzmani. Ona gitmemi istedi doktorum. Aradım. Muayene ücreti ikiz bebek için 1400 tl dediler. Sok olduk. Tüp bebek yaptirdigimiz doktora gittik. Acıbadem Şahin zeteroglu. Oda baktı. Ben olsam böyle bir şeyi önemsemem dedi. Istiyorsan git yalçın kimya ya sen bilirsin dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Erkek bebeğin derisinde kalinlaşma var dedi buda. O nerden çıktı şimdi diye bir dağa şok yaşadık. Evdeyim ama kafam acayip dolu. Canım sıkılıyor çok
Nolcak bizim bu halimiz..Bende senin gibiyim.. Birazda ilgisizim o yuzden. Pek sevmiyorum yemek isini. Temizlik dersen, sabahtan aksama kadar bikmadan yaparim ama yemek bana göre degil. Bende sifir cekiyorum canim
Aslinda sen suan hamileligin en keyfli donemindesin..bu agrilar biraz erken gibi.. acaba hizli kilo artisin mi oldu...Ya abartiyo muyum diyorum ama belim ve kuyruk sokumu kalça kemigim çok agriyo kalcalarim tutulmaya basliyo tabi yürüyüp iş faln yapınca bu haftada bu kdri normal mi ki
Canim ya Allah bebeklerinin saglikli gelismelerini nasip etsin. 1400 muayene ucreti de cok fazla..iste zaten sok halinde zor durumda boyle fiyat biciliyo ya... bol bol dua et..Allah tum sikintilarimizi bilio.. mubarek Ramazan ayi yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olsun Insallah..Bu ara hep sorun hep sorun. Dün hastaneden çıktım. Çıkmadan önce tekrar ayrıntılı ultrason a baktı. Kalpleri ndeki sıvı duruyo. Bursada yalçın kimya diye bir profesör var. Periontolog sorunlu gebelik uzmani. Ona gitmemi istedi doktorum. Aradım. Muayene ücreti ikiz bebek için 1400 tl dediler. Sok olduk. Tüp bebek yaptirdigimiz doktora gittik. Acıbadem Şahin zeteroglu. Oda baktı. Ben olsam böyle bir şeyi önemsemem dedi. Istiyorsan git yalçın kimya ya sen bilirsin dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Erkek bebeğin derisinde kalinlaşma var dedi buda. O nerden çıktı şimdi diye bir dağa şok yaşadık. Evdeyim ama kafam acayip dolu. Canım sıkılıyor çok
Yokkiz bn ilk üç ay hiç kilo almadım verdim iki üç kilo daha verdim hatta ama bn kilolu başladım belki ondandir canm normal oturup yatarken birseyyok ama iki üç saat ayakta ve yurursem baslio belim kalcamAslinda sen suan hamileligin en keyfli donemindesin..bu agrilar biraz erken gibi.. acaba hizli kilo artisin mi oldu...
Allah yardimcin olsun. Masallah iyi idare ediyosun sen. Valla keske yakin olaydik, cok iyi olurdu. Bugun bizde bir kac hastane'yi ziyarete gittik. Dogum önceki birine karar vermek gerekiyor. Randevu aldik, bilgilendirme günleri oluyor onlara katilacagiz. Sonra bisey daha vardi, adini tam bilemiyorum dogum hazirlik kurslarina katilmak istiyorum.Fairytalepuck canıms en yakın olsaydin benim evi temizlerdin bende sana yemek yapardım bende ev temizliği dışında hepsini seviyorum bana malzeme ver gerisi çok kolay maşallah diyim yemeklerimde güzel olur Anam kızlr siz kocaya yemekten bahsediyorsunuz ben iftara misafir ağırlayacağı m yarın perşembe cumartesi ve pazartesi oruc tutamıyorum bari iftarda sevaplanayim diye..birde benim eşim temmuz 1e kadar iftara evde o yüzden program ardarda oluyor gelen kişiler yabancı değil ama yinede çorba salata iki çeşit yemek istiyor.sabah erken başlıyorum akşama kadar yata kalka yemek yapıyorum..Bel ağrısı bende de oluyo yürüyüş yapınca sanki içerden baskı var gibi hissediyorum kısa sürede..cuma günü kızların odas gelecek o kurulacak yerleşecek çok işim var çok
İsimler çok tatlı yaa valla çok beyendimCanim
Allah yardimcin olsun. Masallah iyi idare ediyosun sen. Valla keske yakin olaydik, cok iyi olurdu. Bugun bizde bir kac hastane'yi ziyarete gittik. Dogum önceki birine karar vermek gerekiyor. Randevu aldik, bilgilendirme günleri oluyor onlara katilacagiz. Sonra bisey daha vardi, adini tam bilemiyorum dogum hazirlik kurslarina katilmak istiyorum.
Bu arada kalp sikismasi azaldi, fakat nefes darligi devam ediyor. Yürümek bile zor gelmeye basladi. Benimde karnim baya gergin, bazen tam göbek deliginin 1 cm altindan bir sanci saplaniyor ki cok fena. Benim kizlarimda baya hareketlenmeye basladilar. Yürürken bile hissediyorum hareketlerini. Onlarla konusuyorum ve tepki verdiklerini düsünüyorum. Karnimi kameraya cekiyorum inanilmaz tatli hareketleri var. Bu arada isimleri Sirin ve Narin olacak (insallah).
Bebek odasi daha ortada yok malesef, dedigim gibi esim gececi, hayirlisiyla bitirirsin onuda halledecegiz. Bu arada sirtim cok agriyor, kaburgalarima batiyorlar sanki.
Canim sen hangi ildesin kayseri de mustafa basbug var 450 liraya ayrintili çektirdik Prof alaninda uzman yakında oturuyosan gitmeyi tavsiye ederim bi sorun cikmaz insallahh
Yok canım. Kayseride değilim ben kayseriye yakın 1 saatlik bir yerde oturuyorumBeyazkure canıms en kayseri de misin :)
Tesekkür ederim canim benim. Siz ne dusunuyorsunuz isim?İsimler çok tatlı yaa valla çok beyendim
Ben kayseriyi cok seviyorum. Laf kayseriye gelmisken :)Yok canım. Kayseride değilim ben kayseriye yakın 1 saatlik bir yerde oturuyorum
Benimkiler 2 erkek çınar ve Çağan dusunuyiruzTesekkür ederim canim benim. Siz ne dusunuyorsunuz isim?dionisya duru ve doga. Hepinizinkini merak ediorum kizlar :)
hangi doğum kurslarına baktın? Ikizler için varsa bildiğin paylaşır mısın nereler olduğunu?Canim
Allah yardimcin olsun. Masallah iyi idare ediyosun sen. Valla keske yakin olaydik, cok iyi olurdu. Bugun bizde bir kac hastane'yi ziyarete gittik. Dogum önceki birine karar vermek gerekiyor. Randevu aldik, bilgilendirme günleri oluyor onlara katilacagiz. Sonra bisey daha vardi, adini tam bilemiyorum dogum hazirlik kurslarina katilmak istiyorum.
Bu arada kalp sikismasi azaldi, fakat nefes darligi devam ediyor. Yürümek bile zor gelmeye basladi. Benimde karnim baya gergin, bazen tam göbek deliginin 1 cm altindan bir sanci saplaniyor ki cok fena. Benim kizlarimda baya hareketlenmeye basladilar. Yürürken bile hissediyorum hareketlerini. Onlarla konusuyorum ve tepki verdiklerini düsünüyorum. Karnimi kameraya cekiyorum inanilmaz tatli hareketleri var. Bu arada isimleri Sirin ve Narin olacak (insallah).
Bebek odasi daha ortada yok malesef, dedigim gibi esim gececi, hayirlisiyla bitirirsin onuda halledecegiz. Bu arada sirtim cok agriyor, kaburgalarima batiyorlar sanki.
Bizimkiler de Merve ve esma olacak sanırım :) babamız önerdi ben de itiraz edecek bir şey bulamadım :)Tesekkür ederim canim benim. Siz ne dusunuyorsunuz isim?dionisya duru ve doga. Hepinizinkini merak ediorum kizlar :)
Yok canım. Kayseride değilim ben kayseriye yakın 1 saatlik bir yerde oturuyorum
Ben kayseriyi cok seviyorum. Laf kayseriye gelmisken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?