• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kizlar gecen hafta bende ayrintili cekindim sizlerin ki nie uzun surmus ben medicale gidiyorum 15 dakka falan surdu sukur birsey cikmadi

Gunaydin guzellerrrr....
size bir sorum olacak. Ikizleriniz rahminizde nasil pozisyonda duruyor?
Altli ustlu mu, yan yana mi, onlu arkali mi :)

benimkiler hem yanyana hem üstüste :) Biri sağ arka rahim duvarına tutunmuş diğeri sol ön duvarına :) Sağdaki daha yukarı yerleşimli, soldaki daha aşağı yerleşimli.

Gunaydin guzellerrrr....
size bir sorum olacak. Ikizleriniz rahminizde nasil pozisyonda duruyor?
Altli ustlu mu, yan yana mi, onlu arkali mi :)
Canim benim ki alt üst durumdalar ama çok zor alttaki alta baskı yapiyo üstteki de kaburgalarimi ağrı yapiyo ne oturabiliyorum ne yatqbiliyorummm

Kızlar aranızda çarpıntı ve nefes alma problemi yaşayan var mı?ciddi düzeyde çarpıntım oluyor boğuluyorum sanki, napmak gerekir, ne iyi gelir ki bu soruna?

Kızlar aranızda çarpıntı ve nefes alma problemi yaşayan var mı?ciddi düzeyde çarpıntım oluyor boğuluyorum sanki, napmak gerekir, ne iyi gelir ki bu soruna?
Demir eksikliğinin çarpıntı yaptığını okumuştum. Hemoglobin baktırdınız mı yakın zamanda?

Benim oluyor zaman zaman. Herhalde çocukların baskısından, ciğerlerimin Yarısı çalışmıyor sanki bazen. Kalp doktoruna gittik sorun yok, ikizlerde olur dedi. Kadın doğumcum da kalpte birşey çıkmadıysa normal dedi. Pozisyonumu değiştirince falan rahatlatıyor bazen... Doğuma kadar katlanmaktan başka çaremiz yok sanırım. Meleklerimiz iyi olsunlar da...

Canim benim ki alt üst durumdalar ama çok zor alttaki alta baskı yapiyo üstteki de kaburgalarimi ağrı yapiyo ne oturabiliyorum ne yatqbiliyorummm

aynen benim de oyle canim. 10 dk yurusem kasigima agri goriom senin de kasiklarin da agri oluyormuyuruyunce?

Benim oluyor zaman zaman. Herhalde çocukların baskısından, ciğerlerimin Yarısı çalışmıyor sanki bazen. Kalp doktoruna gittik sorun yok, ikizlerde olur dedi. Kadın doğumcum da kalpte birşey çıkmadıysa normal dedi. Pozisyonumu değiştirince falan rahatlatıyor bazen... Doğuma kadar katlanmaktan başka çaremiz yok sanırım. Meleklerimiz iyi olsunlar da...
Bu arada ilk olarak kan tahliline bakmıştı demir eksikliği ve anemi var mı diye. Kalp doktoruna ondan sonra yönlendirmişti, unuttum söylemeyi...

Bnmde arada vajinada ağrı oluyor,harmony test tarama testi gibi ama guvenşlirliği daha yuksrk bir test cnm.onu yaptırdıktan diğer tarama trstlerini yaptırmayacagım. Sadece ayrıntılı ultrasona gireceğim.
Hane su 2500 tl civarinda olan yurtdisina gonderilip baktirilan bi test dimi...Insallah hayirli sonuc alirsiniz...

Ya kiydim ama cok pisman oldum. Bugun nefes bir sofra hazirladim. Sevdigi seyleri. Baristik. :KK70:

Bence sen daha komiksin. Ana yemegi unutmussun, ekmek vereydin bari :) :KK70:
Puhaha beninkide her ne kadar bana kiyamiyosa bana sifir not verdi yaptigim diger yemeklere..o da ayiptir soylemesi yogurt corbasi ve izmir kofresi..husrana ugradim..:KK42:bi turlu yemek konusunu beceremiyorum..tarifeleri o kadar inceliyorum internetten ama ..

Hane su 2500 tl civarinda olan yurtdisina gonderilip baktirilan bi test dimi...Insallah hayirli sonuc alirsiniz...
Evet cnm o test.2250 tl tuttu.daha ha er gelmedi.sanırım bu hafta sonu ya da diğer hafta bası gibi haber gelir.ii dileklerin için çok tesekkur ederim.

Ay canim benim kiyamam. Bende cok sulu göz oldum. Herseye agliyorum bi görsen.
Senin kocan da senin gibi hassas demek ki :)
Allah burdaki herkesin, hepimizin, tüm arkadaslarin Aile huzurunu bozmasin, daha da arttirsin insallah. Yavrularimiz mutluluk huzur getirsin bizler :)
Amiin..amin..

All
Bu gece ilk defa rüyamda gördüm bebislerimi dogmuslar böyle yatirmisim onları yan yana uyuyolardi mis gibi kokuyolardi diyorum şimdi uyanirlarsa ikisi birden mama falanca yapiyim hazır olsun diyodum sonra ilk gordugumde diyorum bunlar ne zamn doğdu ki kaç haftalık oldularki daha diyorum Ayyy kızlar çok guzeldiii :KK71:
Allah hayirlara yorsun Insallah..

Merhaba arkadaşlar 31+1 günlük ikizlerime hamileyim biri 1390 diğeri 1690 aralarında epey fark var küçük olan iki hafta geriden geliyormuş sizde durumlar nasil sizin bebeklerin kac gr??? Doktor plesanta da yaslanma var dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı
Hayirli olsun canim...300 gr fark varmis..benimkilerde de 150 gr farka dr.um bu fark 200 gr asmamali demisti..senin dr. bu konuda bisi demedi mi..

Back