2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben kayseri de yaşıyorum canım o yüzden sordum yozgatf alan mi ki sgeldiğinde beklerim görüşelim dilersen :)

Canımm gel beklerimvalla bu tarafa yolunn düşerse gel:) istediğin birşey olursa s öyle
Insallah. Cok isterim. Cocuklugum Kayseride gecti o yuzden seviyorum. Benim memleketimde Sivas.cok yakindi Kayseriye. Simdi evlenince gidip gelmek mümkün olmuyor malesef

Ben kayseri de yaşıyorum canım o yüzden sordum yozgatf alan mi ki sgeldiğinde beklerim görüşelim dilersen :)

Canımm gel beklerimvalla bu tarafa yolunn düşerse gel:) istediğin birşey olursa s öyle
Inşallah yaa neden olmasın. .Tüp bebek mi seninki biz acibademde yaptirdik turgut beye...haftalarımız da ayniymiss

Demir eksikliğinin çarpıntı yaptığını okumuştum. Hemoglobin baktırdınız mı yakın zamanda?

çok teşekkür ederim kızlar, dün doktora gittim kontrolüm vardı. kan, idrar, toxoplazma, şeker yüklemesi yaptı doktor. kan değerlerin iyi dedi, çarpıntıyı sordum; ikiz gebeliklerde olur dedi normal bir durummuş ve yapacak malesef birşey yokmuş..napalım sıkıntılarımız olacak, süreç neticede sağlıklı bir şekilde atlatmak dileği ile..

Inşallah yaa neden olmasın. .Tüp bebek mi seninki biz acibademde yaptirdik turgut beye...haftalarımız da ayniymiss
Evet canım tüp bebek ben fakülted e yaptırdım ancak kontrollerimi zeki yılmaz var erciyes kartal hastanesin de bir aksilik olmazsa dogumda orada olacak kuzum evet haftalar aynı benim doktor kurban bayramına bebeklere bağlı olarak alırım diyor belki geç belki erken olur tabi ama bilemem senin doğumi çin ne dedi hala acıbademe mi gidiyorsun?

Canim ben hala acıbademe devam ediyorum doğumu orda yapcam..bana da kurban bayraminda alırım dedi eylül sonunda...Şeker yuklemesi için gideceğim haftaya sen yaptirdinmi..hamilelik nasıl gidiyor bebeklerin kilolari nasıl benimkiler en son 500 gr lardi. ..ben kaburga ağrısı çok oluyo zorluyo beni...

Kızlar kaç gündür sıkıntım yoktu ama bugün yine kabızlık yüzünden çokça ıkınmak zorunda kaldım ve o saatten beri karnım taş gibi hissedebiliyorum sertliğini Bir şey olmaz di mi?

Kızlar kaç gündür sıkıntım yoktu ama bugün yine kabızlık yüzünden çokça ıkınmak zorunda kaldım ve o saatten beri karnım taş gibi hissedebiliyorum sertliğini Bir şey olmaz di mi?

Kabizliktan bebeklere birsey olmaz ama sana olur bagsur olabilirsin. Ben de senin gibiyim. Kuru kayisiya baslicam

Muayene fiyatlari ne kadar pahaliymis. Ben elazigdayim ve 25 lira veriyorum muayene parası. Ayrintiliya 50 lira vermistim. Burda siz fiyatları soyleyince sasiriyorum. Arada yatiş da yapiyorum serum icin.

Sahsi fikrimi cok ciddiye almamani tavsiye ederek sunu söylemek isterim ki, hamileyken ikinmanin pekte dogru birsey oldugunu düsünmüyorum canim, ikinma hakkini sadece dogumda kullan
Eczaneden kabizlik icin birsey alabilirsin. Ben kullanmistim 13. haftamda sanirim. Rektal yoldan alinanindan. Ikinmak düsük ve doguma sebep oluyor diye biliyorum. Bol bol su ic, kayisi ve avokado ye. Tavsiyemdir bende cok ise yariyor.

biriniz bana yemek biriniz temizlik...ben de ikinizin çamaşırı yıkardım... malüm eşim arayıp aşkım bugün naptın günün nasıl geçti dediğinde çamaşır yıkadım diyorum.. o da dalga geçerek hııı makinaya at çıkar yani diyo... yalan yok en sevdiğim işte bu nedense

kaç gündür çıkamıyosun ki... dr.um anca 5-6 ise kabızlık sayılır demişti...bi de evet arkadaşların dediği gibi dr.um da ıkınma demişti..gelirse gelir... çorba ve sulu sebzeli yemekleri yemeye çalış...

Ohh.ohh Maşallah... senin adına sevindim... Allah kucağımıza da almayı nasip etsin... sen doppler ultrasyon yaptırmış mıydın?

hayırlı olsun canım... hangi şehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…