- 16 Mayıs 2014
- 387
- 248
- 63
Cok güzel canim. Isimleriyle büyüsünler insallah. Isim secmekte cok zor birsey. Sonucta ömrü boyu tasiyosun. Bizimkileride babamiz buldu. Bende göbek adi koydum eksik kalmadim yani :)Bizimkiler de Merve ve esma olacak sanırım :) babamız önerdi ben de itiraz edecek bir şey bulamadım :)
Insallah. Cok isterim. Cocuklugum Kayseride gecti o yuzden seviyorum. Benim memleketimde Sivas.cok yakindi Kayseriye. Simdi evlenince gidip gelmek mümkün olmuyor malesefBen kayseri de yaşıyorum canım o yüzden sordum yozgatf alan mi ki sgeldiğinde beklerim görüşelim dilersen :)
Canımm gel beklerimvalla bu tarafa yolunn düşerse gel:) istediğin birşey olursa s öyle
Inşallah yaa neden olmasın. .Tüp bebek mi seninki biz acibademde yaptirdik turgut beye...haftalarımız da ayniymissBen kayseri de yaşıyorum canım o yüzden sordum yozgatf alan mi ki sgeldiğinde beklerim görüşelim dilersen :)
Canımm gel beklerimvalla bu tarafa yolunn düşerse gel:) istediğin birşey olursa s öyle
Demir eksikliğinin çarpıntı yaptığını okumuştum. Hemoglobin baktırdınız mı yakın zamanda?
Benim oluyor zaman zaman. Herhalde çocukların baskısından, ciğerlerimin Yarısı çalışmıyor sanki bazen. Kalp doktoruna gittik sorun yok, ikizlerde olur dedi. Kadın doğumcum da kalpte birşey çıkmadıysa normal dedi. Pozisyonumu değiştirince falan rahatlatıyor bazen... Doğuma kadar katlanmaktan başka çaremiz yok sanırım. Meleklerimiz iyi olsunlar da...
Gecen hafta persembe gunu gittim. Resmen carpintidan ölecegimi düsündüm. Doktorin tahlil yapti. Demir eksikligi cikti. Demir eksikligi nefes alma problemi ve carpinti yaparmisim. Benimki dibe vurmus. Suan demir hapi kullaniyorum. 3 gündür düzeldim bin sükür.
Evet canım tüp bebek ben fakülted e yaptırdım ancak kontrollerimi zeki yılmaz var erciyes kartal hastanesin de bir aksilik olmazsa dogumda orada olacak kuzum evet haftalar aynı benim doktor kurban bayramına bebeklere bağlı olarak alırım diyor belki geç belki erken olur tabi ama bilemem senin doğumi çin ne dedi hala acıbademe mi gidiyorsun?Inşallah yaa neden olmasın. .Tüp bebek mi seninki biz acibademde yaptirdik turgut beye...haftalarımız da ayniymiss
Bende 34 haftalık ikizlerime hamileyim hanımlar artık doğumu bekliyoruz nasipse
Canim ben hala acıbademe devam ediyorum doğumu orda yapcam..bana da kurban bayraminda alırım dedi eylül sonunda...Şeker yuklemesi için gideceğim haftaya sen yaptirdinmi..hamilelik nasıl gidiyor bebeklerin kilolari nasıl benimkiler en son 500 gr lardi. ..ben kaburga ağrısı çok oluyo zorluyo beni...Evet canım tüp bebek ben fakülted e yaptırdım ancak kontrollerimi zeki yılmaz var erciyes kartal hastanesin de bir aksilik olmazsa dogumda orada olacak kuzum evet haftalar aynı benim doktor kurban bayramına bebeklere bağlı olarak alırım diyor belki geç belki erken olur tabi ama bilemem senin doğumi çin ne dedi hala acıbademe mi gidiyorsun?
Biz cinsiyetlerini ögrenice baslamistik, isim düsünmeye :)Bnmkilerin cinsiyeti belli deil daha yaa off isimde dusunemiyom pek
Tebrik ederim. Allah kurtarsin hayirlisyla. Dogum ne zaman belli mi?Bende 34 haftalık ikizlerime hamileyim hanımlar artık doğumu bekliyoruz nasipse
Kızlar kaç gündür sıkıntım yoktu ama bugün yine kabızlık yüzünden çokça ıkınmak zorunda kaldım ve o saatten beri karnım taş gibihissedebiliyorum sertliğini Bir şey olmaz di mi?
Sahsi fikrimi cok ciddiye almamani tavsiye ederek sunu söylemek isterim ki, hamileyken ikinmanin pekte dogru birsey oldugunu düsünmüyorum canim, ikinma hakkini sadece dogumda kullanKızlar kaç gündür sıkıntım yoktu ama bugün yine kabızlık yüzünden çokça ıkınmak zorunda kaldım ve o saatten beri karnım taş gibihissedebiliyorum sertliğini Bir şey olmaz di mi?
biriniz bana yemek biriniz temizlik...ben de ikinizin çamaşırı yıkardım... malüm eşim arayıp aşkım bugün naptın günün nasıl geçti dediğinde çamaşır yıkadım diyorum.. o da dalga geçerek hııı makinaya at çıkar yani diyo... yalan yok en sevdiğim işte bu nedenseFairytalepuck canıms en yakın olsaydin benim evi temizlerdin bende sana yemek yapardım bende ev temizliği dışında hepsini seviyorum bana malzeme ver gerisi çok kolay maşallah diyim yemeklerimde güzel olur Anam kızlr siz kocaya yemekten bahsediyorsunuz ben iftara misafir ağırlayacağı m yarın perşembe cumartesi ve pazartesi oruc tutamıyorum bari iftarda sevaplanayim diye..birde benim eşim temmuz 1e kadar iftara evde o yüzden program ardarda oluyor gelen kişiler yabancı değil ama yinede çorba salata iki çeşit yemek istiyor.sabah erken başlıyorum akşama kadar yata kalka yemek yapıyorum..Bel ağrısı bende de oluyo yürüyüş yapınca sanki içerden baskı var gibi hissediyorum kısa sürede..cuma günü kızların odas gelecek o kurulacak yerleşecek çok işim var çok
kaç gündür çıkamıyosun ki... dr.um anca 5-6 ise kabızlık sayılır demişti...bi de evet arkadaşların dediği gibi dr.um da ıkınma demişti..gelirse gelir... çorba ve sulu sebzeli yemekleri yemeye çalış...Kızlar kaç gündür sıkıntım yoktu ama bugün yine kabızlık yüzünden çokça ıkınmak zorunda kaldım ve o saatten beri karnım taş gibihissedebiliyorum sertliğini Bir şey olmaz di mi?
Ohh.ohh Maşallah... senin adına sevindim... Allah kucağımıza da almayı nasip etsin... sen doppler ultrasyon yaptırmış mıydın?Merhaba kizlar...
Kontrolumuz vardi bugun. Kuzularim iyiler sukurler olsun Raabime. Kipir kipirlar. Simdi bile tekmeliyorlar annelerini :)
Kizim kapatmis bacaklarini her zamanki gibi eee kiz ya utaniyo teyzeleri. Oglum acmis bacaklarini ohh saldim cayira... minik pipimiz net gorunuyordu. Bana goz kirpiyorlardi. Annem de ilk kez geldi ultrasonda gordu onlari. Nasil mutlu oldu :)
Kilolarimiz da ayni. Âdil beslemisim kuzularimi :))))))
hayırlı olsun canım... hangi şehirdesin?Selam arkadaşlar. Kontrolümüz vardı bugün bizim de. Tüp bebek yaptırdığımız doktora gidiyoruz hala. Bi defa farklı bi doktora gittik sadece. Kendi doktorumdan (tüp bebek doktoru ) bu defa hiç memnun kalmadım. Verdigimiz 250 tl muayene ücretine acıdım resmen. Ne bi bilgi verdi ne bişey. Ense kalınlıgını ölçmüş ben sormasam söylemiyo. Sen sor ben cevaplym havasında. E haliyle o zaman soracagın soruyu bile unutuyosun. Gittigimiz diger doktor bundan çok çok iyiydi özel bi hastanede muayene ücreti 50 tl !!! Şimdi hangisiyle devam edeyim bilmiyorum. Eşim dogumu riske atamam doguma tüp bebek doktoru girsin diyo. Ama ben muayene olarak onu tercih etmiycem kafam çok karıştı.
Bu arada çok şükür minnoşlarım iyiymiş. Ilk defa hareket ettiklerini gördüm hiç durmuyolar el ayak ha bire oynuyoalt alta duruyolar. Bugün rüyamda dogmuşlar onları emziriyodum gögüslerimi sıkıyorum ki süt gelsin die. Uzun ugraşlar sonucu süt geliyodu ve ikisini de emziriyodum. Ikisi de erkekti sanırım çok güzel bebeklerdi ya hala etkisindeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?