- 10 Nisan 2015
- 284
- 288
- 18
- 35
Sagol canım. Gaziantepteyim benhayırlı olsun canım... hangi şehirdesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım. Gaziantepteyim benhayırlı olsun canım... hangi şehirdesin?
Canim ben hala acıbademe devam ediyorum doğumu orda yapcam..bana da kurban bayraminda alırım dedi eylül sonunda...Şeker yuklemesi için gideceğim haftaya sen yaptirdinmi..hamilelik nasıl gidiyor bebeklerin kilolari nasıl benimkiler en son 500 gr lardi. ..ben kaburga ağrısı çok oluyo zorluyo beni...
Ohh.ohh Maşallah... senin adına sevindim... Allah kucağımıza da almayı nasip etsin... sen doppler ultrasyon yaptırmış mıydın?
Anladım benim de 18+2 de gittiğimde 283 ve 276 grdi..21+4 te gittim ama çocuklar 22+0 gorunuyo lari 500 gr dedi..ben de şişme yok simdilik ama neredeyse hiç tuz kullanmıyorum yumurtaya bile..sadece yemeklerde o da pişirirken az atıyorum...misafir felan mümkün değil çağırmak evin işini bile yapamıyorum ben yardimci geliyor..kaburgalarim kemiklerim çok agriyo geceleri uyuyamiyorum ağrı dan...60 la kaldım şu an 72 kiloyum her ay 2 kilo alarak geldim canjm. ..senin kilo durumun nasıl. .çatlak varmi bende henüz oluşmadii. ..Bana seker yüklemesi yapılmadı henüz iyiyiz çok şükür 19+6da gittim en son 348e 352 gr lardi..işyerine aydan aya heyet raporu bırakıyorum önceden 3haftadan 3haftaya gidiyorduk şimdi ay oldu haliyle iki iş olmasın diye ayın 9una kontrol..Bendeb el ve sirtta ağrı elde ayakta ve burunda şişmevar eşim benimle dalga geçiyor ellerin ramazan pidesi ayakların kobit ekmek burnunda patlıcan oldu diye bugün çok yoruldum ama misafir ağırlayacağı m demiştimy a ağzım ayrıldı yatağa yatinca şimdi bilememisim ayaktayken
Kizlar cinsel iliski yasakmi size doktorunuz ne dedi korunma konusunda falan
kaç gündür çıkamıyosun ki... dr.um anca 5-6 ise kabızlık sayılır demişti...bi de evet arkadaşların dediği gibi dr.um da ıkınma demişti..gelirse gelir... çorba ve sulu sebzeli yemekleri yemeye çalış...
Cok gecmis olsun ya, baya sikintili bir durum. Hala karnin sert mi? Doktorunu arasana bi...Gün değil arkadaşım ertesi güne kalsa bile o demir hapı yüzünden çok çok zorlanıyorum. O kadar zorlanıyorum ki, dün karnımın sertliği tüm gün geçmedi. İlla duphalac kullanmam gerekiyor ama çektiğim acıyı anlatmam mümkün değil.
Hemen 1200 mg'lik calsium al. Hic birseyin kalmaz. Bana güven. 2 aydir aliyorum. Düzeldim. Yoksa dis agrisi, dis eti sancisi mahvoldum. Siddetle uymani tavsiye ediyorum. Hemen eczaneye git. Doktorunuda ara sor. Eminim aynisini diyecektir sana.Günaydın kızlar bütün dis etlerim kaniyor ve ağrıyor sizdede varmı
Meraba benim hamilelik takvimi bi oku, bak ne yaziyor orada canimKizlar cinsel iliski yasakmi size doktorunuz ne dedi korunma konusunda falan
1200 mg lik calsiyum demem yeterli olurmu eczaneye ve nasıl kullanılıyor canmHemen 1200 mg'lik calsium al. Hic birseyin kalmaz. Bana güven. 2 aydir aliyorum. Düzeldim. Yoksa dis agrisi, dis eti sancisi mahvoldum. Siddetle uymani tavsiye ediyorum. Hemen eczaneye git. Doktorunuda ara sor. Eminim aynisini diyecektir sana.
Gercek mi cnm neden o kadar perhiz ☺Meraba benim hamilelik takvimi bi oku, bak ne yaziyor orada canim
Biz 9' aylik perhizdeyiz. Cok Romantik takiliyoruz. Tavisye ederim
Canim tablet benim kullandigim. Gunde bir tane. 1200 mg'dan asagisi zayif kaliyor. Hem bebeklere yetmeli hem senin kemik yapini korumali. Durumunu anlat. Zaten verirler canim. Olmadi doktora yazdir. Bilemiyorum sizin orada nasil durum... :)1200 mg lik calsiyum demem yeterli olurmu eczaneye ve nasıl kullanılıyor canm
Cunku yavrularim daha kiymetli. Cok zor birsey degil ki. Böyle cok mutluyuz valla. Zaten hamilelikten dolayi hormonlar baya aktif, ama yinede yapabiliyoruz.Gercek mi cnm neden o kadar perhiz ☺
Aynennn, Zar zor bulmusum yavrularimi. Hicccc isimiz olmaz o taraklarda. Esim benden daha kararli konusur hatta :)Kızlar aynen bizde şimdiye kadar perhiz 9 ay böyle sürer zaten kaç sene sonra elde etkisiz eşim de bişe olur endisesiyle istemiyor..