2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ciger gelsititici igne normalde 28.haftada mi vuruluyo?
Yaa aslinda bizim de Allahin izniyle artik bebek ceyizi odasi dogum cantasini ufaktan hazirlamamiz gerekiyor gibi.. cunku ben artik yuruyuste simdiden cok zorlanmaya basladim...

Gozun aydinnn...100 gr cok fark degil..benimkiler gecen hafta 616 ve 480 gr.di...

Kizlar gecen hafta bende ayrintili cekindim sizlerin ki nie uzun surmus ben medicale gidiyorum 15 dakka falan surdu sukur birsey cikmadi
Gercekten 15 dk.mi suruyo..ya ben 10 gun sonra gidicegim... kizlar ya benim son bikac ultrasyona panik atagim olustu...daral geliyo gibi bunaliyorum ultrasyonda...simdiden bu ayrintiliya nasil dayanacagim diye dert ediyorum...

Çok saol canm bende bugün 3.5ay aradan sonra mutfağa girdimm Vee çok güzel şeyler yaptık kocam gördüklerine inanamadı ama kalcam çok agriyo ya ayakta durup yürüyunce suan zor yatiyorum
Ne guzel..artik buzdolabi actiginda kokusundan etkilenmiyosun dimi..
Yaa hic sorma benim de okcem cok agrir oldu..bi de sirtim...

Ne guzel..artik buzdolabi actiginda kokusundan etkilenmiyosun dimi..
Yaa hic sorma benim de okcem cok agrir oldu..bi de sirtim...
Ya abartiyo muyum diyorum ama belim ve kuyruk sokumu kalça kemigim çok agriyo kalcalarim tutulmaya basliyo tabi yürüyüp iş faln yapınca bu haftada bu kdri normal mi ki

Benimkilerde ayni pozisyondalar... hatta sag kaburgamdaki agriyi birinin daha yukarida olmasina bagliyorum...

Benim kabirgalarimda falan degil de direkt kasiklarimda agri oluyor. Ozellikle de yurudukten sonra. 5 dk bile yurisem kasigimda agri oluyor.

Yarin dr kontrolumuz var kizlar dua edin bizim icin :)

Kızlar aranızda çarpıntı ve nefes alma problemi yaşayan var mı?ciddi düzeyde çarpıntım oluyor boğuluyorum sanki, napmak gerekir, ne iyi gelir ki bu soruna?
Gecen hafta persembe gunu gittim. Resmen carpintidan ölecegimi düsündüm. Doktorin tahlil yapti. Demir eksikligi cikti. Demir eksikligi nefes alma problemi ve carpinti yaparmisim. Benimki dibe vurmus. Suan demir hapi kullaniyorum. 3 gündür düzeldim bin sükür.

Bende senin gibiyim.. Birazda ilgisizim o yuzden. Pek sevmiyorum yemek isini. Temizlik dersen, sabahtan aksama kadar bikmadan yaparim ama yemek bana göre degil. Bende sifir cekiyorum canim

Gercekten 15 dk.mi suruyo..ya ben 10 gun sonra gidicegim... kizlar ya benim son bikac ultrasyona panik atagim olustu...daral geliyo gibi bunaliyorum ultrasyonda...simdiden bu ayrintiliya nasil dayanacagim diye dert ediyorum...
Ben cok seviyorum ayrintili ultrasonu. Cunku bi tek ozaman yavrularima doya doya bakabiliyorum. Kendi kadin Doktorum her muayenede 5 dk bakiyor. "Hmm kalp iyi, böbrek iyi, beyin fonksiyonlari iyi" ve "bitti". Allahim deli oluyoruz kari koca, göremedik iyice diye :)

Benim doktorum Sağolsun sırf biz Görelim diye her seferinde 10 dk falan gösteriyor şurası şöyle burası böyle diye. Hatta ilk Başlarda monitörü direk bize çeviriyordu, sonradan tam karşıya televizyon koymuş, oradan izliyoruz ve her seferinde telefon veya kamerayla videoya çekiyoruz :) sonra 10dk da sorular Gidişat falan, onları Konuşuyoruz... Ayrıntılı ultrasonu 20dk falan sürmüştü. Yalnız artık göbişim kocaman ve gergin olduğuna, prob rahatsız etmeye başladı...

mekekusu insallah önemli birşey yoktur canm kalbini ferah tut buraya kadar geldin allah devamını getirmeyi nasip etsin inşallah
Bu ara hep sorun hep sorun. Dün hastaneden çıktım. Çıkmadan önce tekrar ayrıntılı ultrason a baktı. Kalpleri ndeki sıvı duruyo. Bursada yalçın kimya diye bir profesör var. Periontolog sorunlu gebelik uzmani. Ona gitmemi istedi doktorum. Aradım. Muayene ücreti ikiz bebek için 1400 tl dediler. Sok olduk. Tüp bebek yaptirdigimiz doktora gittik. Acıbadem Şahin zeteroglu. Oda baktı. Ben olsam böyle bir şeyi önemsemem dedi. Istiyorsan git yalçın kimya ya sen bilirsin dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Erkek bebeğin derisinde kalinlaşma var dedi buda. O nerden çıktı şimdi diye bir dağa şok yaşadık. Evdeyim ama kafam acayip dolu. Canım sıkılıyor çok

Detaylı ultrason için ne kadar pahalıymış. İstanbulda bile bu kadar fiyat duymadım desem. Bebeğin dersindeki kalınlaşma neye işaretmiş? Önemsenecek bir nokta mı yoksa bilgi olsun diye mi söyledi doktorun?

Canını hiç sıkma, Allaha emanetler bebeklerimiz. Hep beraber sağsalim sağlıkla kucağımıza almak için dua edelim. Bol bol dinlen kendini hiç yorma.

Canm bnm ya allah kolaylık versin insallah insallah duzelir

Fairytalepuck canıms en yakın olsaydin benim evi temizlerdin bende sana yemek yapardım bende ev temizliği dışında hepsini seviyorum bana malzeme ver gerisi çok kolay maşallah diyim yemeklerimde güzel olur Anam kızlr siz kocaya yemekten bahsediyorsunuz ben iftara misafir ağırlayacağı m yarın perşembe cumartesi ve pazartesi oruc tutamıyorum bari iftarda sevaplanayim diye..birde benim eşim temmuz 1e kadar iftara evde o yüzden program ardarda oluyor gelen kişiler yabancı değil ama yinede çorba salata iki çeşit yemek istiyor.sabah erken başlıyorum akşama kadar yata kalka yemek yapıyorum..Bel ağrısı bende de oluyo yürüyüş yapınca sanki içerden baskı var gibi hissediyorum kısa sürede..cuma günü kızların odas gelecek o kurulacak yerleşecek çok işim var çok

Canim sen hangi ildesin kayseri de mustafa basbug var 450 liraya ayrintili çektirdik Prof alaninda uzman yakında oturuyosan gitmeyi tavsiye ederim bi sorun cikmaz insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…