- 2 Ekim 2014
- 513
- 153
- 123
15. 16 haftada gecmesi lazim genelde.. bu arkadasimizin biraz farkli.. Allah yardimcisi olsun diye dua ediyoruz hepimiz ona.Çok zormuş sadece bulantı olsa bide kusmalarım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15. 16 haftada gecmesi lazim genelde.. bu arkadasimizin biraz farkli.. Allah yardimcisi olsun diye dua ediyoruz hepimiz ona.Çok zormuş sadece bulantı olsa bide kusmalarım var
Ciger gelsititici igne normalde 28.haftada mi vuruluyo?Günaydın arkadaslar,
1. Ciğer gelistirici igne vuruldunuz mu? Benim doktor üç doz vurdu.12 saat arayla
2. Aldığınız bebis kiyafetlerini hangi deterjan ile yikiyor sunuz ?
3. Daha çanta ve ateş ölçer almadim. Neyi alacagim konusunda kararsizim. Tavsiye istiyorum.
4. Kusan arkadaslara Allah yardimciniz olsun. Benim hala devam ediyor kusmalarim. Doktorum gece yatmadan süt ic rahatlatir dedi. Arada leblebi de iyi geliyor. Rennie duo surub kullaniyorum az da olsa işe yariyorlar. Sütü duzenli kullaniyorum çayı çıkardım hayatimdan son üç gündür kusmadim
daha.
Gozun aydinnn...100 gr cok fark degil..benimkiler gecen hafta 616 ve 480 gr.di...Kizlarrr.. halimi soran. Dua eden herkes çok sağolun. Dualarinizla çok daha iyiyim. Bugün tekrar baktı doktorum. Neredeyse tamamen kapanmış. Yatarsan ve bol su icersen hiç bi sorun kalmak dedi. Yeterki kuzularim iyi olsun. Bu arada soylemismiydim benim kiler biri kiz biri erkek. Biz bugün 21+2 yiz. Kız olan 551 gr. Erkek olan 453. Aralarında baya fark var. Bu ileride sorun yaratır mı. Sizinkiler kaç gram bu haftada
inşallah15. 16 haftada gecmesi lazim genelde.. bu arkadasimizin biraz farkli.. Allah yardimcisi olsun diye dua ediyoruz hepimiz ona.
Gercekten 15 dk.mi suruyo..ya ben 10 gun sonra gidicegim... kizlar ya benim son bikac ultrasyona panik atagim olustu...daral geliyo gibi bunaliyorum ultrasyonda...simdiden bu ayrintiliya nasil dayanacagim diye dert ediyorum...Kizlar gecen hafta bende ayrintili cekindim sizlerin ki nie uzun surmus ben medicale gidiyorum 15 dakka falan surdu sukur birsey cikmadi
Çok saol canm bende bugün 3.5ay aradan sonra mutfağa girdimm Vee çok güzel şeyler yaptık kocam gördüklerine inanamadı ama kalcam çok agriyo ya ayakta durup yürüyunce suan zor yatiyorumAll
Allah hayirlara yorsun Insallah..
Benimkilerde ayni pozisyondalar... hatta sag kaburgamdaki agriyi birinin daha yukarida olmasina bagliyorum...Benimkiler de yan yana ama birisi biraz alttaymis.
Sakincasi yoktur insaAllah.
Ne guzel..artik buzdolabi actiginda kokusundan etkilenmiyosun dimi..Çok saol canm bende bugün 3.5ay aradan sonra mutfağa girdimm Vee çok güzel şeyler yaptık kocam gördüklerine inanamadı ama kalcam çok agriyo ya ayakta durup yürüyunce suan zor yatiyorum
Ya abartiyo muyum diyorum ama belim ve kuyruk sokumu kalça kemigim çok agriyo kalcalarim tutulmaya basliyo tabi yürüyüp iş faln yapınca bu haftada bu kdri normal mi kiNe guzel..artik buzdolabi actiginda kokusundan etkilenmiyosun dimi..
Yaa hic sorma benim de okcem cok agrir oldu..bi de sirtim...
Benimkilerde ayni pozisyondalar... hatta sag kaburgamdaki agriyi birinin daha yukarida olmasina bagliyorum...
Gecen hafta persembe gunu gittim. Resmen carpintidan ölecegimi düsündüm. Doktorin tahlil yapti. Demir eksikligi cikti. Demir eksikligi nefes alma problemi ve carpinti yaparmisim. Benimki dibe vurmus. Suan demir hapi kullaniyorum. 3 gündür düzeldim bin sükür.Kızlar aranızda çarpıntı ve nefes alma problemi yaşayan var mı?ciddi düzeyde çarpıntım oluyor boğuluyorum sanki, napmak gerekir, ne iyi gelir ki bu soruna?
Bende senin gibiyim.. Birazda ilgisizim o yuzden. Pek sevmiyorum yemek isini. Temizlik dersen, sabahtan aksama kadar bikmadan yaparim ama yemek bana göre degil. Bende sifir cekiyorum canimPuhaha beninkide her ne kadar bana kiyamiyosa bana sifir not verdi yaptigim diger yemeklere..o da ayiptir soylemesi yogurt corbasi ve izmir kofresi..husrana ugradim..bi turlu yemek konusunu beceremiyorum..tarifeleri o kadar inceliyorum internetten ama ..
Ben cok seviyorum ayrintili ultrasonu. Cunku bi tek ozaman yavrularima doya doya bakabiliyorum. Kendi kadin Doktorum her muayenede 5 dk bakiyor. "Hmm kalp iyi, böbrek iyi, beyin fonksiyonlari iyi" ve "bitti". Allahim deli oluyoruz kari koca, göremedik iyice diye :)Gercekten 15 dk.mi suruyo..ya ben 10 gun sonra gidicegim... kizlar ya benim son bikac ultrasyona panik atagim olustu...daral geliyo gibi bunaliyorum ultrasyonda...simdiden bu ayrintiliya nasil dayanacagim diye dert ediyorum...
Bu ara hep sorun hep sorun. Dün hastaneden çıktım. Çıkmadan önce tekrar ayrıntılı ultrason a baktı. Kalpleri ndeki sıvı duruyo. Bursada yalçın kimya diye bir profesör var. Periontolog sorunlu gebelik uzmani. Ona gitmemi istedi doktorum. Aradım. Muayene ücreti ikiz bebek için 1400 tl dediler. Sok olduk. Tüp bebek yaptirdigimiz doktora gittik. Acıbadem Şahin zeteroglu. Oda baktı. Ben olsam böyle bir şeyi önemsemem dedi. Istiyorsan git yalçın kimya ya sen bilirsin dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Erkek bebeğin derisinde kalinlaşma var dedi buda. O nerden çıktı şimdi diye bir dağa şok yaşadık. Evdeyim ama kafam acayip dolu. Canım sıkılıyor çokmekekusu insallah önemli birşey yoktur canm kalbini ferah tut buraya kadar geldin allah devamını getirmeyi nasip etsin inşallah
Bu ara hep sorun hep sorun. Dün hastaneden çıktım. Çıkmadan önce tekrar ayrıntılı ultrason a baktı. Kalpleri ndeki sıvı duruyo. Bursada yalçın kimya diye bir profesör var. Periontolog sorunlu gebelik uzmani. Ona gitmemi istedi doktorum. Aradım. Muayene ücreti ikiz bebek için 1400 tl dediler. Sok olduk. Tüp bebek yaptirdigimiz doktora gittik. Acıbadem Şahin zeteroglu. Oda baktı. Ben olsam böyle bir şeyi önemsemem dedi. Istiyorsan git yalçın kimya ya sen bilirsin dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Erkek bebeğin derisinde kalinlaşma var dedi buda. O nerden çıktı şimdi diye bir dağa şok yaşadık. Evdeyim ama kafam acayip dolu. Canım sıkılıyor çok
Canm bnm ya allah kolaylık versin insallah insallah duzelirBu ara hep sorun hep sorun. Dün hastaneden çıktım. Çıkmadan önce tekrar ayrıntılı ultrason a baktı. Kalpleri ndeki sıvı duruyo. Bursada yalçın kimya diye bir profesör var. Periontolog sorunlu gebelik uzmani. Ona gitmemi istedi doktorum. Aradım. Muayene ücreti ikiz bebek için 1400 tl dediler. Sok olduk. Tüp bebek yaptirdigimiz doktora gittik. Acıbadem Şahin zeteroglu. Oda baktı. Ben olsam böyle bir şeyi önemsemem dedi. Istiyorsan git yalçın kimya ya sen bilirsin dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Erkek bebeğin derisinde kalinlaşma var dedi buda. O nerden çıktı şimdi diye bir dağa şok yaşadık. Evdeyim ama kafam acayip dolu. Canım sıkılıyor çok
Canim sen hangi ildesin kayseri de mustafa basbug var 450 liraya ayrintili çektirdik Prof alaninda uzman yakında oturuyosan gitmeyi tavsiye ederim bi sorun cikmaz insallahhBu ara hep sorun hep sorun. Dün hastaneden çıktım. Çıkmadan önce tekrar ayrıntılı ultrason a baktı. Kalpleri ndeki sıvı duruyo. Bursada yalçın kimya diye bir profesör var. Periontolog sorunlu gebelik uzmani. Ona gitmemi istedi doktorum. Aradım. Muayene ücreti ikiz bebek için 1400 tl dediler. Sok olduk. Tüp bebek yaptirdigimiz doktora gittik. Acıbadem Şahin zeteroglu. Oda baktı. Ben olsam böyle bir şeyi önemsemem dedi. Istiyorsan git yalçın kimya ya sen bilirsin dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Erkek bebeğin derisinde kalinlaşma var dedi buda. O nerden çıktı şimdi diye bir dağa şok yaşadık. Evdeyim ama kafam acayip dolu. Canım sıkılıyor çok