Allah yardimcin olsun arkadaşım bnm bi arkadasimin da sancıları vardı hastanede yatinca düzeldi hiçbirşey olmicak allahın izniyle dua et gönlünü ferah tut serumla durduruyolar merak etme
Karnım taş gibiydi. Oradan anladı. Zaten vajinal bakınca kafası dayanmış dedi. Bakalım yatıyorum şimdilik. Ins iyi gelir serumlarKarnina bakinca nasil anladiki acaba canim?
asagi mi inikti karnin?
Benim arkadas da oldu. Hastanede yatti birkac hafta. Sonra da cduzelince cikti cnm. Korkma Allahin izniyle birsey olmaz.
Karnım taş gibiydi. Oradan anladı. Zaten vajinal bakınca kafası dayanmış dedi. Bakalım yatıyorum şimdilik. Ins iyi gelir serumlar
Dualarim seninlee hicbirseycik olmicak kuzucuklarina allaha emanet öpüyorum çokSerum taktilar cnm banada. Çok dua ediyorum . Ins kötü bişey olmasın.
Cok gecmis Olsun. Bundan sonra bol bol dinlen doktorun sözünden hiç çıkmadan. Erken dönemde tespit edip de müdahale ettiklerinde kasılmaları önlüyorlar, gönlünü refah tut. Inşallah Allah vakitlice doğumu nasip etsin. Bol dua edelim hepimiz için.Karnım taş gibiydi. Oradan anladı. Zaten vajinal bakınca kafası dayanmış dedi. Bakalım yatıyorum şimdilik. Ins iyi gelir serumlar
Amin cnm. Çok sagol. Rabbim herkese bebeklerini zamanında almayi nasip etsin inş.Cok gecmis Olsun. Bundan sonra bol bol dinlen doktorun sözünden hiç çıkmadan. Erken dönemde tespit edip de müdahale ettiklerinde kasılmaları önlüyorlar, gönlünü refah tut. Inşallah Allah vakitlice doğumu nasip etsin. Bol dua edelim hepimiz için.
Canim allah yardimcin olsun kasılma onleyici ilaçla erken doğumu engelliy9lar korkma..Ama döndüğünde sürekli Yatman gerekecek..sertleşme nasıl yaa ben anlayamiyorum çok yedigimde biraz sert oluyo öyle bişey miKızlar. . Ben bugun 20+3 oldum. 15 gündür karnim sertleşiyordu. Ben daha önce böyle bişey yaşamadigim için bebekler in hareketi sanıyordum. Bugün halsizlik yüzünden öylesine doktora gittim. Doktor Karnımi görünce şaşırdı. Kasilmalarin başlamış dedi. Rahim ağzına baktı vajinal. 1.7 ye düşmüş. Erken doğum riski var dedi. Hastanede yatıyorum suan. Serum ve fitil verdiler birde dil altı ilaç. Çok korkuyorum. Bebeklerim daha çok ufak. Var mı benim gibi olan. Neler yaptınız. Moralim çok bozuk.
Cok gecmis olsun. Korkma bu ikizlerin bazilari hep sabirsuz cikiyor. Bol bol yat.ve ilaclarini ihmal etme. Dualarimiz seninle cnm.Karnım taş gibiydi. Oradan anladı. Zaten vajinal bakınca kafası dayanmış dedi. Bakalım yatıyorum şimdilik. Ins iyi gelir serumlar
Rabbim yardimciniz olsun,bol istirahat ile insallah bikac hafta daha dayanirsiniz once Allah sonra doktorlarin bebislerine guc kuvvet versinler ilaclar fayda etsin .Kotu bisey olmayacak insallah, erkenden teshis edilmis sanslisiniz oyle dusun.Serum taktilar cnm banada. Çok dua ediyorum . Ins kötü bişey olmasın.
Seninde az kalmış nasıl gidiyo Napiyon ne ediyon sıkıntılarin nelerRabbim yardimciniz olsun,bol istirahat ile insallah bikac hafta daha dayanirsiniz once Allah sonra doktorlarin bebislerine guc kuvvet versinler ilaclar fayda etsin .Kotu bisey olmayacak insallah, erkenden teshis edilmis sanslisiniz oyle dusun.
Bende hep çok yedim ondan dedim. Ama kasilmaymis. Karnina elleyince taş gibiydi.Canim allah yardimcin olsun kasılma onleyici ilaçla erken doğumu engelliy9lar korkma..Ama döndüğünde sürekli Yatman gerekecek..sertleşme nasıl yaa ben anlayamiyorum çok yedigimde biraz sert oluyo öyle bişey mi
Bn çok hafif ve çok nadir hissediyorum sadece seninkiler tekmelemeye başladılar miKizlar nasilsiniz?
Sicaklar bastirdi izmir de. Tam zamaninda ayrilmisim isten. Hic cekemezdim bu sicakta calismayi.
Ee sizler nasilsiniz? Bebisleriniz tekmeliyormu :)))
Acaba kendini cok mu yordun?Bende hep çok yedim ondan dedim. Ama kasilmaymis. Karnina elleyince taş gibiydi.
Ewt cnm basladilar kuzularim. Benim 19. Haftada basladi :) simdi 20 ye girdimBn çok hafif ve çok nadir hissediyorum sadece seninkiler tekmelemeye başladılar mi
Bnde çalışıyordum ama hamile kaldigimdan beri rapor alıyorum dayanabilecek gibi deil olmazsada bırakırım hiç sıkıntı deil benm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?