2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Allah yardimcin olsun arkadaşım bnm bi arkadasimin da sancıları vardı hastanede yatinca düzeldi hiçbirşey olmicak allahın izniyle dua et gönlünü ferah tut serumla durduruyolar merak etme

Serum taktilar cnm banada. Çok dua ediyorum . Ins kötü bişey olmasın.

Karnina bakinca nasil anladiki acaba canim?
asagi mi inikti karnin?
Benim arkadas da oldu. Hastanede yatti birkac hafta. Sonra da cduzelince cikti cnm. Korkma Allahin izniyle birsey olmaz.
Karnım taş gibiydi. Oradan anladı. Zaten vajinal bakınca kafası dayanmış dedi. Bakalım yatıyorum şimdilik. Ins iyi gelir serumlar

Karnım taş gibiydi. Oradan anladı. Zaten vajinal bakınca kafası dayanmış dedi. Bakalım yatıyorum şimdilik. Ins iyi gelir serumlar
Cok gecmis Olsun. Bundan sonra bol bol dinlen doktorun sözünden hiç çıkmadan. Erken dönemde tespit edip de müdahale ettiklerinde kasılmaları önlüyorlar, gönlünü refah tut. Inşallah Allah vakitlice doğumu nasip etsin. Bol dua edelim hepimiz için.

Amin cnm. Çok sagol. Rabbim herkese bebeklerini zamanında almayi nasip etsin inş.

Canim allah yardimcin olsun kasılma onleyici ilaçla erken doğumu engelliy9lar korkma..Ama döndüğünde sürekli Yatman gerekecek..sertleşme nasıl yaa ben anlayamiyorum çok yedigimde biraz sert oluyo öyle bişey mi

Cok gecmis olsun. Korkma bu ikizlerin bazilari hep sabirsuz cikiyor. Bol bol yat.ve ilaclarini ihmal etme. Dualarimiz seninle cnm.

Tomiris canım benim bebekler 348gr a 352 gr di iki hafta once yani 19+6da korkuların yersizdir inşallah toparlar yavrunun kilosu düzelir tek yumurta ikizi mi birde doktor önlem olarak ne dedi canım sana...
mekekusu Allah acil şifa versin inşallah ilaçların çok faydası oluyor sen dinlenmene bak hastane çıkışı artık yorma kendini doktor tavsiyeleri de kulak ardı olmasın kuzum kasilmalari nasıl hissettiğini yazar misin ağrı gibi mi yoksa anlık sancı mi

Serum taktilar cnm banada. Çok dua ediyorum . Ins kötü bişey olmasın.
Rabbim yardimciniz olsun,bol istirahat ile insallah bikac hafta daha dayanirsiniz once Allah sonra doktorlarin bebislerine guc kuvvet versinler ilaclar fayda etsin .Kotu bisey olmayacak insallah, erkenden teshis edilmis sanslisiniz oyle dusun.

Rabbim yardimciniz olsun,bol istirahat ile insallah bikac hafta daha dayanirsiniz once Allah sonra doktorlarin bebislerine guc kuvvet versinler ilaclar fayda etsin .Kotu bisey olmayacak insallah, erkenden teshis edilmis sanslisiniz oyle dusun.
Seninde az kalmış nasıl gidiyo Napiyon ne ediyon sıkıntılarin neler

Gunaydin arkadaslar. Nasilsiniz? Nasil gidiyor hamilelik? mekekusu Allah yardimcin olsun insallah, sana da bebeklerinede dayanmak gücü versin. Suan önemli olan emin ellerde olman. Moralini bozma.
mesa54 doktor bilgisayarda hesapliyor bebegin boyunu ve kilosunu.

Bende hep çok yedim ondan dedim. Ama kasilmaymis. Karnina elleyince taş gibiydi.

Kizlar nasilsiniz?
Sicaklar bastirdi izmir de. Tam zamaninda ayrilmisim isten. Hic cekemezdim bu sicakta calismayi.
Ee sizler nasilsiniz? Bebisleriniz tekmeliyormu :)))

Bnde çalışıyordum ama hamile kaldigimdan beri rapor alıyorum dayanabilecek gibi deil olmazsada bırakırım hiç sıkıntı deil benm için

Bnde çalışıyordum ama hamile kaldigimdan beri rapor alıyorum dayanabilecek gibi deil olmazsada bırakırım hiç sıkıntı deil benm için

Bende hamileligimin 5. Haftasinda aldim raporu. Valla calisamam. Heleki siccakta. Izmirde. Allah yardimciso olsun.calidan afkadaslarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…