Bende fazla kusma olmadi ama burnum kanar gibi olmustu..Selam arkadaşlar. Ben de ikizlerime hamileyim. Biraz önce kusarken burnum kanadı. Öyle damla şeklinde degildi ama çoktu. Başına gelen var mı acaba normal mi burun kanaması.
Benim 14. 15.hafta gecmisti... insallarh seniki de az kalmis...hem de nasil acilacak istahin..bana dedikleri zaman inanmamistim ama Allahima sukurler olsun yemek yiyebiliyorum suan..Benimki hiç geçmiyo hem bulantı hem kusma. Iştahımda yok bişey yiyemiyorum. 12. Haftada geçer diyolar gün sayıyorum ben de son 2 hafta diye. Şu bulantılarım bi geçsin tıka basa yemek yiycem hiç kilo falan düsünmiycem. 2 kilo verdim zaten. Maşallah canım sana güzel güzel yemeklerini ye büyüsünler minnoşlar
Kizlar zaten dr.um da dedigi gibi bulanti bebislerin gelistigine isaret yani bulantinin olmasi iyidir..Ben açım diye ağlıyorum kusarken agliyodum bitmistim artk kusmayada alıştım alışkanlıkmi oldu diyorum bazen inşallah biter kötü birşey allah sağlık versin
Kan sulandiriciyi hala aliyo musun...Ben kan iğnesi ni iki günde bir yapıyorum coraspin almiyorum doktora sor belli ki ağır geliyor canım
Sezeryan oldum. 33.hafta doğdular. EP gün küvezde kaldılar. 3.gün süt ANCA indi. Ama çok sütüm yok malesef.
Cleaxen 6000 mg iğne vuruyorum gün aşırı canımKan sulandiriciyi hala aliyo musun...
Ayyy vallahi imrendim size. Ben 58 ile başladım şimdi 62 yim. Bir ay once 63.5 idim. Kilo vermisim. Doktor kilo alman lazim dedi. Ama ben her yedigimi kustugum icin kilo diye bir sey kalmıyor. Allah tan bebislerin kilosu iyi.Boyunuz kac aceba? bende 62ile hamile kaldim suan 71im. Bende 80'leri bulurum sanirim
Canim bebekler kilo alsinda, biz almasakta olur. Ben insallah asiri Kilo almam, ondan korkuyorum cunku. Dogumdan sonra geri vermekte zor olacak. Sadece emzirmekle Kilo verilmez ki. Süt olsun diye tekrar yemen gerekiyor. Dengeyi kurmak baya zor bence.Ayyy vallahi imrendim size. Ben 58 ile başladım şimdi 62 yim. Bir ay once 63.5 idim. Kilo vermisim. Doktor kilo alman lazim dedi. Ama ben her yedigimi kustugum icin kilo diye bir sey kalmıyor. Allah tan bebislerin kilosu iyi.
Ben doguma kadar kullanacagim galiba. Ayda bir kan veriyorum trombosit degerlerime bakiyorlar. Ona göre devam mi degil mi karar veriyoruz. Ama suan ki durum devam etmem gerektigini gösteriyor.Kan sulandiriciyi hala aliyo musun...
Ben bilmeden nar suyu ictigimde tansyonumu dusurmus badagrisi yapmisti...ama suan analiz ediyorum 14. 16.haftalarda olan basagrisi ataklari da olabilir...Canim bebekler kilo alsinda, biz almasakta olur. Ben insallah asiri Kilo almam, ondan korkuyorum cunku. Dogumdan sonra geri vermekte zor olacak. Sadece emzirmekle Kilo verilmez ki. Süt olsun diye tekrar yemen gerekiyor. Dengeyi kurmak baya zor bence.
Ben doguma kadar kullanacagim galiba. Ayda bir kan veriyorum trombosit degerlerime bakiyorlar. Ona göre devam mi degil mi karar veriyoruz. Ama suan ki durum devam etmem gerektigini gösteriyor.
Bende Fragmin forte 5000 mg kullaniyorum. Sabahlari ayni saatte.
Kizlar ben nar suyu iciyorum. Taze sikilmis. Bir zarari var midir? Internette hic bi bilgi yok.
Ayyy vallahi imrendim size. Ben 58 ile başladım şimdi 62 yim. Bir ay once 63.5 idim. Kilo vermisim. Doktor kilo alman lazim dedi. Ama ben her yedigimi kustugum icin kilo diye bir sey kalmıyor. Allah tan bebislerin kilosu iyi.
Slm cnm. 27 olmussun hala mi kusuyorsun sen? Ben de kusuyorum da hala
Ağırlıklarının ne kadar olduğunu ultrasondami goruyo dr nasıl hesaplaniyoMillet nerdesiniz?? Hersey yolunda mi...
Ben bugun dr. gittim bebeklerin biri 616 digeri 478 gr. Dr.um soyle izzah etti onemli olani bu farkin 200 ulasmamasiymis..ulastigi halde bir bebek digerin besinini almis oluyomus ve buda sikinti demektir. Insallah bebeklerimiz esit beslenirler.. sizlerin bebeklerin agirligi kac acaba..
Bazi hamileliklerde normal canim.kizimda sezeryana girmeden önce bi tur kustum, öyle yattim sedyeye..
Kusan hamilelikte anne değil bebiş kilo alirmiş. ben su icsem suyu cikariyodum. Mslh kizim 3,5 kiloya yakin doğdu..
Sende endiselme canim herşey yolunda
Karnina bakinca nasil anladiki acaba canim?Kızlar. . Ben bugun 20+3 oldum. 15 gündür karnim sertleşiyordu. Ben daha önce böyle bişey yaşamadigim için bebekler in hareketi sanıyordum. Bugün halsizlik yüzünden öylesine doktora gittim. Doktor Karnımi görünce şaşırdı. Kasilmalarin başlamış dedi. Rahim ağzına baktı vajinal. 1.7 ye düşmüş. Erken doğum riski var dedi. Hastanede yatıyorum suan. Serum ve fitil verdiler birde dil altı ilaç. Çok korkuyorum. Bebeklerim daha çok ufak. Var mı benim gibi olan. Neler yaptınız. Moralim çok bozuk.
Allah yardimcin olsun arkadaşım bnm bi arkadasimin da sancıları vardı hastanede yatinca düzeldi hiçbirşey olmicak allahın izniyle dua et gönlünü ferah tut serumla durduruyolar merak etmeKızlar. . Ben bugun 20+3 oldum. 15 gündür karnim sertleşiyordu. Ben daha önce böyle bişey yaşamadigim için bebekler in hareketi sanıyordum. Bugün halsizlik yüzünden öylesine doktora gittim. Doktor Karnımi görünce şaşırdı. Kasilmalarin başlamış dedi. Rahim ağzına baktı vajinal. 1.7 ye düşmüş. Erken doğum riski var dedi. Hastanede yatıyorum suan. Serum ve fitil verdiler birde dil altı ilaç. Çok korkuyorum. Bebeklerim daha çok ufak. Var mı benim gibi olan. Neler yaptınız. Moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?