• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benimki hiç geçmiyo hem bulantı hem kusma. Iştahımda yok bişey yiyemiyorum. 12. Haftada geçer diyolar gün sayıyorum ben de son 2 hafta diye. Şu bulantılarım bi geçsin tıka basa yemek yiycem hiç kilo falan düsünmiycem. 2 kilo verdim zaten. Maşallah canım sana güzel güzel yemeklerini ye büyüsünler minnoşlar:nazar:
Benim 14. 15.hafta gecmisti... insallarh seniki de az kalmis...hem de nasil acilacak istahin..bana dedikleri zaman inanmamistim ama Allahima sukurler olsun yemek yiyebiliyorum suan..

Son düzenleme:
Ben açım diye ağlıyorum kusarken agliyodum bitmistim artk kusmayada alıştım alışkanlıkmi oldu diyorum bazen inşallah biter kötü birşey allah sağlık versin
Kizlar zaten dr.um da dedigi gibi bulanti bebislerin gelistigine isaret yani bulantinin olmasi iyidir..

Sezeryan oldum. 33.hafta doğdular. EP gün küvezde kaldılar. 3.gün süt ANCA indi. Ama çok sütüm yok malesef.

Ep ne demek acaba...ben bide ikizlerde neden cok erken aldiklarini cok merak ediyorum..40 haftaya daha yakin zamandada alabilirler..mesela sende neden 33 haftada aldilar?[/QUOTE]
Yanlış yazmışım EP değil 28 gün olacak. Benimkileri almadılar. Suyum geldi. Zorunlu doğum oldu. Ikizlerin miladı 37. Hafta zaten. Ikizleri taşımanın ciddi zorlukları var. Zaten şimdiden yaşamaya başlamışsınızdır. Benim dr 37 görürsün demişti en son. O gece suyum geldi. Hiç bir belirti de yoktu üstelik...

Boyunuz kac aceba? bende 62ile hamile kaldim suan 71im. Bende 80'leri bulurum sanirim :KK70:
Ayyy vallahi imrendim size. Ben 58 ile başladım şimdi 62 yim. Bir ay once 63.5 idim. Kilo vermisim. Doktor kilo alman lazim dedi. Ama ben her yedigimi kustugum icin kilo diye bir sey kalmıyor. Allah tan bebislerin kilosu iyi.

Ayyy vallahi imrendim size. Ben 58 ile başladım şimdi 62 yim. Bir ay once 63.5 idim. Kilo vermisim. Doktor kilo alman lazim dedi. Ama ben her yedigimi kustugum icin kilo diye bir sey kalmıyor. Allah tan bebislerin kilosu iyi.
Canim bebekler kilo alsinda, biz almasakta olur. Ben insallah asiri Kilo almam, ondan korkuyorum cunku. Dogumdan sonra geri vermekte zor olacak. Sadece emzirmekle Kilo verilmez ki. Süt olsun diye tekrar yemen gerekiyor. Dengeyi kurmak baya zor bence.
Kan sulandiriciyi hala aliyo musun...
Ben doguma kadar kullanacagim galiba. Ayda bir kan veriyorum trombosit degerlerime bakiyorlar. Ona göre devam mi degil mi karar veriyoruz. Ama suan ki durum devam etmem gerektigini gösteriyor.
Bende Fragmin forte 5000 mg kullaniyorum. Sabahlari ayni saatte.
Kizlar ben nar suyu iciyorum. Taze sikilmis. Bir zarari var midir? Internette hic bi bilgi yok.

Kızlar beşik konusunda neler dusunuyosunuz bu elektrikli kendi sallayan besikler hakkında çevrenizde kullanan fln tavsiye veren biz hafta sonu baktık çok zayıf geldi parmaginla turdan duruyo çocuğu koyunca sallarmi bilmiom bide çoğu küçük 6aya kdr lik bide mama sandalyesi olarakta kullananlar var bilemiyorum siz ne düşünüyosunuz?

Kizlar bende birsey sormak istiyorum. Yaklasik3-4 gundur sol kasigimin ustunde hemen soldaki bebegimin altinda bir agri hissediyorum. Böyle bir sanci girip cikiyor. Yani tam kasik degil biraz üstü. Umarim anlatabilmisimdir. Böyle nirsey yasayaniniz var mi bu haftalarda. Elimde olmadan evham yapiyorum. Insallah biraz daha dayanirim persembe doktor randevum var. Herzaman olmuyor ara ara hissettiriyor.,korktum. Birde bu sanci oldugundan bebek daha hareketli. Bebek mi sebep oluyor anlamadim ki...

Canim bebekler kilo alsinda, biz almasakta olur. Ben insallah asiri Kilo almam, ondan korkuyorum cunku. Dogumdan sonra geri vermekte zor olacak. Sadece emzirmekle Kilo verilmez ki. Süt olsun diye tekrar yemen gerekiyor. Dengeyi kurmak baya zor bence.

Ben doguma kadar kullanacagim galiba. Ayda bir kan veriyorum trombosit degerlerime bakiyorlar. Ona göre devam mi degil mi karar veriyoruz. Ama suan ki durum devam etmem gerektigini gösteriyor.
Bende Fragmin forte 5000 mg kullaniyorum. Sabahlari ayni saatte.
Kizlar ben nar suyu iciyorum. Taze sikilmis. Bir zarari var midir? Internette hic bi bilgi yok.
Ben bilmeden nar suyu ictigimde tansyonumu dusurmus badagrisi yapmisti...ama suan analiz ediyorum 14. 16.haftalarda olan basagrisi ataklari da olabilir...

Kizlar aranizda ayni hissedenler var midir...yaklasik bir bir bucuk aydir mide izahin sag tarafinda hafif baslayan pitpitlar siddetlenerek o izahtaki kaburgami acitiyor..bu ne olabilir..aranizda boyle olan varsa lutfen yazar misiniz...o_O:KK17:

Slm cnm. 27 olmussun hala mi kusuyorsun sen? Ben de kusuyorum da hala

Slm cnm. 27 olmussun hala mi kusuyorsun sen? Ben de kusuyorum da hala

Bazi hamileliklerde normal canim.kizimda sezeryana girmeden önce bi tur kustum, öyle yattim sedyeye..
Kusan hamilelikte anne değil bebiş kilo alirmiş. ben su icsem suyu cikariyodum. Mslh kizim 3,5 kiloya yakin doğdu..
Sende endiselme canim herşey yolunda

Millet nerdesiniz?? Hersey yolunda mi...
Ben bugun dr. gittim bebeklerin biri 616 digeri 478 gr. Dr.um soyle izzah etti onemli olani bu farkin 200 ulasmamasiymis..ulastigi halde bir bebek digerin besinini almis oluyomus ve buda sikinti demektir. Insallah bebeklerimiz esit beslenirler.. sizlerin bebeklerin agirligi kac acaba..

Millet nerdesiniz?? Hersey yolunda mi...
Ben bugun dr. gittim bebeklerin biri 616 digeri 478 gr. Dr.um soyle izzah etti onemli olani bu farkin 200 ulasmamasiymis..ulastigi halde bir bebek digerin besinini almis oluyomus ve buda sikinti demektir. Insallah bebeklerimiz esit beslenirler.. sizlerin bebeklerin agirligi kac acaba..
Ağırlıklarının ne kadar olduğunu ultrasondami goruyo dr nasıl hesaplaniyo

Kızlar. . Ben bugun 20+3 oldum. 15 gündür karnim sertleşiyordu. Ben daha önce böyle bişey yaşamadigim için bebekler in hareketi sanıyordum. Bugün halsizlik yüzünden öylesine doktora gittim. Doktor Karnımi görünce şaşırdı. Kasilmalarin başlamış dedi. Rahim ağzına baktı vajinal. 1.7 ye düşmüş. Erken doğum riski var dedi. Hastanede yatıyorum suan. Serum ve fitil verdiler birde dil altı ilaç. Çok korkuyorum. Bebeklerim daha çok ufak. Var mı benim gibi olan. Neler yaptınız. Moralim çok bozuk.

Bazi hamileliklerde normal canim.kizimda sezeryana girmeden önce bi tur kustum, öyle yattim sedyeye..
Kusan hamilelikte anne değil bebiş kilo alirmiş. ben su icsem suyu cikariyodum. Mslh kizim 3,5 kiloya yakin doğdu..
Sende endiselme canim herşey yolunda

Valla cnm benim bulantim tum gun suruyor ama kusmam bazen 1 kez, bazen de hic olmuyor. Yine de bulantilar insanin hayatini etkiliyor.

Ilk 4 ay kac kez hastaneye uattim kac kez serum aldim bilmiyorum. Tam 9 kg verdim. Simdi 7 kg geri aldim sukur... umarim bu kusmalar biter. Baska seylere katlanabilirim Allah guc verir insallah. Ama kusmak oyle degil inanki ayni anda agzimdan ve burnumdan cikarabiliyorum ;)))

Kızlar. . Ben bugun 20+3 oldum. 15 gündür karnim sertleşiyordu. Ben daha önce böyle bişey yaşamadigim için bebekler in hareketi sanıyordum. Bugün halsizlik yüzünden öylesine doktora gittim. Doktor Karnımi görünce şaşırdı. Kasilmalarin başlamış dedi. Rahim ağzına baktı vajinal. 1.7 ye düşmüş. Erken doğum riski var dedi. Hastanede yatıyorum suan. Serum ve fitil verdiler birde dil altı ilaç. Çok korkuyorum. Bebeklerim daha çok ufak. Var mı benim gibi olan. Neler yaptınız. Moralim çok bozuk.
Karnina bakinca nasil anladiki acaba canim?
asagi mi inikti karnin?
Benim arkadas da oldu. Hastanede yatti birkac hafta. Sonra da cduzelince cikti cnm. Korkma Allahin izniyle birsey olmaz.

Allah yardimcin olsun arkadaşım bnm bi arkadasimin da sancıları vardı hastanede yatinca düzeldi hiçbirşey olmicak allahın izniyle dua et gönlünü ferah tut serumla durduruyolar merak etme

Back