• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Cnm bnm 6-7 . Hafta aradı cok az bulantım oldu. Onun dışında kusma bulantı olmadı cnm. İştahım da normal.senin nasıl varmı bulantın?
Benimki hiç geçmiyo hem bulantı hem kusma. Iştahımda yok bişey yiyemiyorum. 12. Haftada geçer diyolar gün sayıyorum ben de son 2 hafta diye. Şu bulantılarım bi geçsin tıka basa yemek yiycem hiç kilo falan düsünmiycem. 2 kilo verdim zaten. Maşallah canım sana güzel güzel yemeklerini ye büyüsünler minnoşlar:nazar:

Benimki hiç geçmiyo hem bulantı hem kusma. Iştahımda yok bişey yiyemiyorum. 12. Haftada geçer diyolar gün sayıyorum ben de son 2 hafta diye. Şu bulantılarım bi geçsin tıka basa yemek yiycem hiç kilo falan düsünmiycem. 2 kilo verdim zaten. Maşallah canım sana güzel güzel yemeklerini ye büyüsünler minnoşlar:nazar:
Cnm bulantı ve kusma cok kötü:( biraz daha dayan.gececek az kalmış. Bende 2 kg aldım.dr normal dedi. Çok degil dedi çünkü kusma ve bulantı yok .sende ye cnm boş ver takma kiloyu ama sıcaklarda cok dikkat etmek lazım cnm. O önemli ağır yemek yememek.çok yememek ve sıcaga cıkmamak lazım.

Canm bende öyle 8.haftadan beri çekiyorum suan pek bulantı kalmadı ama bu sabah yine kustum istahszlik bide korku cabasi anca yemeye başladım bn hiç kilo almadım kilo verdim bu hafta biraz almışım kusmak midem hep ayakta ö desem lavaboya kosuyom insallah geçer

Cnm bulantı ve kusma cok kötü:KK43: biraz daha dayan.gececek az kalmış. Bende 2 kg aldım.dr normal dedi. Çok degil dedi çünkü kusma ve bulantı yok .sende ye cnm boş ver takma kiloyu ama sıcaklarda cok dikkat etmek lazım cnm. O önemli ağır yemek yememek.çok yememek ve sıcaga cıkmamak lazım.
Gerçekten çok kötü canım. Ne diyelim inşallah geçer. Onlar iyi olsunlar da neler çekmedik sonuçta bunun da üstesinden geliriz. Evet dikkat etmemiz gereken çok şey var. Allahtan hamileligimizin son ayları yaza gelmiyo yoksa daha sıkıntılı olurdu. Senin aldıgın kilo da normal canım. Inşallah tek derdimiz kilo olur:KK66:

Canm bende öyle 8.haftadan beri çekiyorum suan pek bulantı kalmadı ama bu sabah yine kustum istahszlik bide korku cabasi anca yemeye başladım bn hiç kilo almadım kilo verdim bu hafta biraz almışım kusmak midem hep ayakta ö desem lavaboya kosuyom insallah geçer
Inşallah geçer canım ya. Benimki 5 haftalıkken başladı. Hatta bu kadar erken olur mu acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım. Hiç bişey istemiyo canım.

Inşallah geçer canım ya. Benimki 5 haftalıkken başladı. Hatta bu kadar erken olur mu acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım. Hiç bişey istemiyo canım.
Ben açım diye ağlıyorum kusarken agliyodum bitmistim artk kusmayada alıştım alışkanlıkmi oldu diyorum bazen inşallah biter kötü birşey allah sağlık versin

Selam arkadaşlar. Ben de ikizlerime hamileyim. Biraz önce kusarken burnum kanadı. Öyle damla şeklinde degildi ama çoktu. Başına gelen var mı acaba normal mi burun kanaması.
Bi Kere benim de kanamisti. Yalniz Ben kan sulandirici igne yapiyorum. O yuzden oldugunu dusunmustum. Birak burnun kanasin. Baska turlu kanaman olmasinda

Bi Kere benim de kanamisti. Yalniz Ben kan sulandirici igne yapiyorum. O yuzden oldugunu dusunmustum. Birak burnun kanasin. Baska turlu kanaman olmasinda
Ben de kan sulandırıcı igne kullanıyorum 3 gün önce de kan ilacına başladım. Benim de aklıma geldi yine bi soraym dedim size. Aman inşallah başka sıkıntı olmasın hiçbirimizde.

Ben de kan sulandırıcı igne kullanıyorum 3 gün önce de kan ilacına başladım. Benim de aklıma geldi yine bi soraym dedim size. Aman inşallah başka sıkıntı olmasın hiçbirimizde.[/QUOTE
Aklinda olsun diye söyluyorum illa olacak diye bir kaide yok tabi de, ben hem igne hem coraspirin kullanmistim. Baktik Kanamam oluyor. Hemen coraspirini kestik. Eger kanaman olursa Doktoruna trombosit ignesi kullandigini söylemeyi unutma sakin. En azindan kanamanin sebebini bilirler.
Bu arada burun kanamasi devam ederse onuda söyle doktoruna :)

Ben kan iğnesi ni iki günde bir yapıyorum coraspin almiyorum doktora sor belli ki ağır geliyor canım

Sezeryan oldum. 33.hafta doğdular. EP gün küvezde kaldılar. 3.gün süt ANCA indi. Ama çok sütüm yok malesef.[/QUOTE]

Ep ne demek acaba...ben bide ikizlerde neden cok erken aldiklarini cok merak ediyorum..40 haftaya daha yakin zamandada alabilirler..mesela sende neden 33 haftada aldilar?

Back