- 2 Ekim 2014
- 513
- 153
- 123
Ne diyosun gercekten mi...3.ayda daha agirlik yok ki..rahatsiz eden neydi..Ben hamileliğimin 3. Ay'ından sonra oturarak uyumaya başlamıştım.allah kolaylık versin. Uzun bi maraton bu hamilelik...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyosun gercekten mi...3.ayda daha agirlik yok ki..rahatsiz eden neydi..Ben hamileliğimin 3. Ay'ından sonra oturarak uyumaya başlamıştım.allah kolaylık versin. Uzun bi maraton bu hamilelik...
Doktor kendi hesaplasip söyluyor canim.. Benim 19. cu hafta muaynesinde 280-314 gr idiler. dionisya 'nin biraz daha yuksekti kizlarinin kilosu. Bu hafta bir arkadasim gitmisti önunde 500 gr idi. Yani tahminen seninkiler bu aralardadir. Bide hamilelik takvimindeki Kilo bilgisi hemen hemen dogru canim. Bizimkiler suan 400 gr fln olmustur bence :)Bebeklerin kilosunu bilmiyorum..kilosunu nasil ogreniyosunuz acaba.. Allahin izniyle bir kiz bir erkek goruldu ultrasyonda...
Nerden aldin bu yastigi acaba hangi markaBen hamile yastigi kullaniyorum. Sanciyi keser diyemem ama rahat yatiyorum. Zaten cogunlukla sola yatiyorum yastiklari. Saga döndugumde göbegimin altina kucuk ince bir yastik koyuyorum. 5- 10 dk öyle yatiyorum sonra tekrar sola dönuyorum. Sanci olmasi normal. Bende de oluyor.
Bi sonraki muayenede sorayim...zaten her gittigimde burdan ogrendiklerimi soruyorum..mesela bi srferinde rahim boyunu olcmesini istemistim..dr.umda diyodur bu da ne bilmis cikti yahu...Doktor kendi hesaplasip söyluyor canim.. Benim 19. cu hafta muaynesinde 280-314 gr idiler. dionisya 'nin biraz daha yuksekti kizlarinin kilosu. Bu hafta bir arkadasim gitmisti önunde 500 gr idi. Yani tahminen seninkiler bu aralardadir. Bide hamilelik takvimindeki Kilo bilgisi hemen hemen dogru canim. Bizimkiler suan 400 gr fln olmustur bence :)
Benim 3. Ayda göbeğim çıkmıştı. Sırt üstü yatamıyordum. Yanda yatamıyordum yastık desteği filan hiç kullanamıyordum. Rahatsız oluyordum. Bu nedenle sırtımı 3 yastıkla destekleyip 5 ay boyunca idare ettim. Herkesin hamileliği farklı ben kilolarımı ilk aylarda aldım. Hiç midem bulanmadı 63le hamile kalıp 84le doğuma girdim:))Ne diyosun gercekten mi...3.ayda daha agirlik yok ki..rahatsiz eden neydi..
Biliyolar canim artik. Herkes bilincli anne. Sorucan tabi. Bende burda ögreniyorum bi cok seyi. Rahm boyunu söylerler artik. Sikinti yapma.Bi sonraki muayenede sorayim...zaten her gittigimde burdan ogrendiklerimi soruyorum..mesela bi srferinde rahim boyunu olcmesini istemistim..dr.umda diyodur bu da ne bilmis cikti yahu...
ben theraline emzirme yastigi aldim. Tavsiye üzerine cok memnunum. Evde her yere sürüklüyorum,valla. Kilifida yikaniyor. Onsuz yatamiyorum (oturamiyorum da ) artik :) bebekler dogdugunda da emzirme yastigi olarak kullanirsin. Icinde kullanim klavuzu var. Hamilelikten ve emzirme sirasinda nasil kullanabilecegini anlatiyo. Cesit cesit sekildeNerden aldin bu yastigi acaba hangi marka
Boyunuz kac aceba? bende 62ile hamile kaldim suan 71im. Bende 80'leri bulurum sanirimBenim 3. Ayda göbeğim çıkmıştı. Sırt üstü yatamıyordum. Yanda yatamıyordum yastık desteği filan hiç kullanamıyordum. Rahatsız oluyordum. Bu nedenle sırtımı 3 yastıkla destekleyip 5 ay boyunca idare ettim. Herkesin hamileliği farklı ben kilolarımı ilk aylarda aldım. Hiç midem bulanmadı 63le hamile kalıp 84le doğuma girdim:))
1.78. Ben yemek yemeyen suyu cok az içen biriydim. Dikkat ettiğimden diet falan yaptığımdan değil. İçinden gelmiyordu. Hamileliğimde iştahım açıldı. Eşim beni yemenden korkuyorum diyordu:)) 3 lt su içiyordum muhakkak. Ama dr dan kilo konusunda uyarı gelince dikkat etmeye başladım.Boyunuz kac aceba? bende 62ile hamile kaldim suan 71im. Bende 80'leri bulurum sanirim
Masallah...bebeklerin buyuyolardir...sutun ne zaman geldi..sezeryen mi..[/QUOTE]Benim 3. Ayda göbeğim çıkmıştı. Sırt üstü yatamıyordum. Yanda yatamıyordum yastık desteği filan hiç kullanamıyordum. Rahatsız oluyordum. Bu nedenle sırtımı 3 yastıkla destekleyip 5 ay boyunca idare ettim. Herkesin hamileliği farklı ben kilolarımı ilk aylarda aldım. Hiç midem bulanmadı 63le hamile kalıp 84le doğuma girdim:))
Hmm bilgi icn tsk ederim.. peki sen sola mi daha cok yatiyosun..Biliyolar canim artik. Herkes bilincli anne. Sorucan tabi. Bende burda ögreniyorum bi cok seyi. Rahm boyunu söylerler artik. Sikinti yapma.
ben theraline emzirme yastigi aldim. Tavsiye üzerine cok memnunum. Evde her yere sürüklüyorum,valla. Kilifida yikaniyor. Onsuz yatamiyorum (oturamiyorum da ) artik :) bebekler dogdugunda da emzirme yastigi olarak kullanirsin. Icinde kullanim klavuzu var. Hamilelikten ve emzirme sirasinda nasil kullanabilecegini anlatiyo. Cesit cesit sekilde
Hmm. Uyari derken fazla Kilo alma mi dedi yani?1.78. Ben yemek yemeyen suyu cok az içen biriydim. Dikkat ettiğimden diet falan yaptığımdan değil. İçinden gelmiyordu. Hamileliğimde iştahım açıldı. Eşim beni yemenden korkuyorum diyordu:)) 3 lt su içiyordum muhakkak. Ama dr dan kilo konusunda uyarı gelince dikkat etmeye başladım.
%95 sola yatiyorum. Artik alistim zaten. Arada Saga dönuyorum ama pek öyle yatamiyorum zaten. Alismisim sola. Yastik baya bi yardimci oldu sola alismamda.Hmm bilgi icn tsk ederim.. peki sen sola mi daha cok yatiyosun..
[/QUOTE]Masallah...bebeklerin buyuyolardir...sutun ne zaman geldi..sezeryen mi..
Evet gereksiz kilo alma dedi. Ikiz taşımak zor bide gereksiz kilo Taşıma dedi.Hmm. Uyari derken fazla Kilo alma mi dedi yani?
Hamilelikte burun kanaması normal cnm. Çünkü kan miktarı artıyor vücutta.telaşlanmaSelam arkadaşlar. Ben de ikizlerime hamileyim. Biraz önce kusarken burnum kanadı. Öyle damla şeklinde degildi ama çoktu. Başına gelen var mı acaba normal mi burun kanaması.