2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Bebeklerin kilosunu bilmiyorum..kilosunu nasil ogreniyosunuz acaba.. Allahin izniyle bir kiz bir erkek goruldu ultrasyonda...
Doktor kendi hesaplasip söyluyor canim.. Benim 19. cu hafta muaynesinde 280-314 gr idiler. dionisya 'nin biraz daha yuksekti kizlarinin kilosu. Bu hafta bir arkadasim gitmisti önunde 500 gr idi. Yani tahminen seninkiler bu aralardadir. Bide hamilelik takvimindeki Kilo bilgisi hemen hemen dogru canim. Bizimkiler suan 400 gr fln olmustur bence :)

Nerden aldin bu yastigi acaba hangi marka

Bi sonraki muayenede sorayim...zaten her gittigimde burdan ogrendiklerimi soruyorum..mesela bi srferinde rahim boyunu olcmesini istemistim..dr.umda diyodur bu da ne bilmis cikti yahu...

Ne diyosun gercekten mi...3.ayda daha agirlik yok ki..rahatsiz eden neydi..
Benim 3. Ayda göbeğim çıkmıştı. Sırt üstü yatamıyordum. Yanda yatamıyordum yastık desteği filan hiç kullanamıyordum. Rahatsız oluyordum. Bu nedenle sırtımı 3 yastıkla destekleyip 5 ay boyunca idare ettim. Herkesin hamileliği farklı ben kilolarımı ilk aylarda aldım. Hiç midem bulanmadı 63le hamile kalıp 84le doğuma girdim:))

Bi sonraki muayenede sorayim...zaten her gittigimde burdan ogrendiklerimi soruyorum..mesela bi srferinde rahim boyunu olcmesini istemistim..dr.umda diyodur bu da ne bilmis cikti yahu...
Biliyolar canim artik. Herkes bilincli anne. Sorucan tabi. Bende burda ögreniyorum bi cok seyi. Rahm boyunu söylerler artik. Sikinti yapma.
Nerden aldin bu yastigi acaba hangi marka
ben theraline emzirme yastigi aldim. Tavsiye üzerine cok memnunum. Evde her yere sürüklüyorum,valla. Kilifida yikaniyor. Onsuz yatamiyorum (oturamiyorum da ) artik :) bebekler dogdugunda da emzirme yastigi olarak kullanirsin. Icinde kullanim klavuzu var. Hamilelikten ve emzirme sirasinda nasil kullanabilecegini anlatiyo. Cesit cesit sekilde

Boyunuz kac aceba? bende 62ile hamile kaldim suan 71im. Bende 80'leri bulurum sanirim

Boyunuz kac aceba? bende 62ile hamile kaldim suan 71im. Bende 80'leri bulurum sanirim
1.78. Ben yemek yemeyen suyu cok az içen biriydim. Dikkat ettiğimden diet falan yaptığımdan değil. İçinden gelmiyordu. Hamileliğimde iştahım açıldı. Eşim beni yemenden korkuyorum diyordu:)) 3 lt su içiyordum muhakkak. Ama dr dan kilo konusunda uyarı gelince dikkat etmeye başladım.

Masallah...bebeklerin buyuyolardir...sutun ne zaman geldi..sezeryen mi..[/QUOTE]

Hmm bilgi icn tsk ederim.. peki sen sola mi daha cok yatiyosun..

Hmm. Uyari derken fazla Kilo alma mi dedi yani?

Kızlar hamile destek yastığı Bende tavsiye ederim aldım rahat oluyor biraz pahalı ama deneyin derim

Hangisi sizce

Eklentiler

• unnamed (16).jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 63
  • unnamed (15).jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 81
  • unnamed (14).jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 57
  • unnamed (13).jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 62
  • unnamed (12).jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 64
Selam arkadaşlar. Ben de ikizlerime hamileyim. Biraz önce kusarken burnum kanadı. Öyle damla şeklinde degildi ama çoktu. Başına gelen var mı acaba normal mi burun kanaması.

Selam arkadaşlar. Ben de ikizlerime hamileyim. Biraz önce kusarken burnum kanadı. Öyle damla şeklinde degildi ama çoktu. Başına gelen var mı acaba normal mi burun kanaması.
Hamilelikte burun kanaması normal cnm. Çünkü kan miktarı artıyor vücutta.telaşlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…