• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar hayırlı cumalar birkaç gündür bakamıyorum bayagi ilerlemiş konu :)
mesa54 mesa54 Kuzum en kilolu benim galiba boyum 1.65 tiroid den dolayı evlendikten sonra tam 25kilo aldım 92.3le başladım 94.6idim geçen hafta doktor 100de dogur diyor ;) Fairytalepuck Fairytalepuck canım iyiyiz çok şükür evet alışveriş bitti diyebilirim dün biberon eksiklerini de aldım genç odasını da aldık erken mi diye düşündüm aslında ama annem falan alalım dedi 26.haftadan sonra erken doğum riski olur diye çıkarmayacak doktor evden bebek arabası dışında herşey hazır onuda nisan gibi alacağım doğduktan sonra inşallah doğum bavulu bile hazır benim ;) kendime bir takım daha pijama alacağım. bebek şekeri vs onları da diğer kontrol sonrası sipariş etmeyi düşünüyorum Tomiris Tomiris bende aynı bebek arabası ni beğendim tekerlek filan çok sağlam duruyor bence eşimle de baktım o da sevdi
Kızlar yaş kayısı mevsimdeyiz kabızlık hiç cekmiyorum sabah aç karnına ılık suyla yiyin 2tane bana çok faydası oluyor..günde 2kere mutlaka çıkıyorum
benim kızlar biri dik biri yan yatıyordu en son :)

Coraspini dr.um 20.haftaya kadar demisti kestim.. multivitamin midemi agirttigi icin dr.um beslenmen iyi ise birakabilirsin dedi biraktim.. demiri aliyorum bi de magneziume basladim..
Bnmkide 32 ye kadar devam dedi bulunduğum yerde birtane bilgili bi dr bulamadım hele ikiz diyince ne bir ilaç soyluyolar ne kes ne bırak diyolar git yaptırdığın yere sor diyorlar insanı deli ediyorlar

saricicek saricicek birşey yazmadin inşallah kötü birşey yoktur
merhab cnm dün hiç giremedm malesef doktordan cıkınca esımı arayayım derken telefnum elımden düştü paramparca oldu bende hep telefndan gırıyordm bu yuzden yazamadım cok şükür bin şükür dün doktor ıki kalbıde gördugunu attıgını söyledı hatta bana gösterdı ben göremedım ma o an mutluktan kalbım küt küt atıyordu bana nefesnı cek tut dedi doktor bak atıyor surda gördunmu dedı görmedım aslında ama doktor gördum dıyorsa vardır ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR OKDAR MUTLUYUMKI allahım isteyen herkese versin saglıkl

Doktor sonucunuz ne cikti?
çok şükür bin şükür doktorum iki kalbinde attıgını söyledı ben göremedım gösterdı ama nedense ben bısı göremedım ama olsun buna şükür cok şükür dün doktor cıkısı telefnum elımden dustu paramarca oldu NAZAR GITTI sanırm o yuzden gıremedım

Allah yardimcin olsun,insallah keselerin doludur.
amin canm sağol çok şükür bin şükür doktor dun ıkı kesenınde dolu oldugunu söyledı hattta bna gösterdı ben görmesemde doktorun gördum demese yettı allahım isteyen herkese saglıkla kucagına versın ınsallah

saricicek saricicek gözün aydın canım maşallah ikiz olduğunu çok paylasmayin hatta 3aydan sonra hamile olduğunu soyle canım hayırlısı ile inşallah yavrularimizi alalım kucagimiza

saricicek saricicek gözün aydın canım maşallah ikiz olduğunu çok paylasmayin hatta 3aydan sonra hamile olduğunu soyle canım hayırlısı ile inşallah yavrularimizi alalım kucagimiza
amin canm amin saglıkla kucagımıza almak nasip etsin allahım ben ilk defa dün paylastım canm nazardanda cok korkuorm ama süreli da okudugum için zırh gıbı mevlam korur ınsalah hepımızın yavrularını allahım saglıkla kucagımıza verır ınsallah:)

Kızlar kilo alımlarınız nasıl? Ara ara yazalım birbirimizle paylaşalım. Ben kilolu hamile kaldığımdan korkuyorum çok kilo almaktan.
18. haftamdayım. 160 boy, 69 kilo hamile kaldım. Şimdi 71.5 olmuşum. Arada bulantılar yüzünden 1.5-2 kg kadar verdiğimi de düşününce 4 kilo almış gibi oluyorum :KK43:

En kilolu ben baslamisim sanırım boy 1.60 kilo 79la hamile kaldım 77kiloyum eşim bile ilk defa kilo verdiğini gördüm dedi bu kusmalardan hiç kilo almadım almakta istemiyorum zaten midem o kadar hassaslasti ki tek yiyebildigim şey et kuru ekmek bile bazen deli ediyo beni artık korkuyom yemek diyince bindebir canm birşey istiyo halbuki önceden deli gibi yemek yerdim bakalım nasıl devam edicek
KIZLAR ben son 2 ayda tedavı baslama sürecimle pozitif alma surecım arasında basküle cıkmadım ckmaya korkuyorm ama kocaman bı göbegım var en az 5 aylık hormon ılaclarından mı acaba kılomu gazmı şişkinlikmi bılmıyorm yada ıkız oldugu ıcınmi internette okumustum ikiz anne adayları en cok kıloyu ılk 3 ayda alır dıye suan 6aylık bebek tasıyacak karnım vr :D boyumda cok uzun degıl 1.60 ben doğuma kadar yuruyemem yuvarlanırm gıbı gelıyo:D

KIZLAR ben son 2 ayda tedavı baslama sürecimle pozitif alma surecım arasında basküle cıkmadım ckmaya korkuyorm ama kocaman bı göbegım var en az 5 aylık hormon ılaclarından mı acaba kılomu gazmı şişkinlikmi bılmıyorm yada ıkız oldugu ıcınmi internette okumustum ikiz anne adayları en cok kıloyu ılk 3 ayda alır dıye suan 6aylık bebek tasıyacak karnım vr :KK70: boyumda cok uzun degıl 1.60 ben doğuma kadar yuruyemem yuvarlanırm gıbı gelıyo:KK70:

o şişlik yumurta toplama ve transfer sonrası oluyor, ama geçiyor bir iki haftaya. Ben nefes alamıyordum. Kocamandı karnım.

İlk üç ay ikiz annelerinden kilo alımı çok olan nadir sanıyorum. Çoğumuzun bulantı kusması tek gebeliğe göre daha çok olduğunda genelde kilo kaybı oluyor ama yuvarlanma potansiyelimizi etkilemez tabi bu :) Son iki ay bence de yuvarlanacağız :)

o şişlik yumurta toplama ve transfer sonrası oluyor, ama geçiyor bir iki haftaya. Ben nefes alamıyordum. Kocamandı karnım.

İlk üç ay ikiz annelerinden kilo alımı çok olan nadir sanıyorum. Çoğumuzun bulantı kusması tek gebeliğe göre daha çok olduğunda genelde kilo kaybı oluyor ama yuvarlanma potansiyelimizi etkilemez tabi bu :) Son iki ay bence de yuvarlanacağız :)
canm ben ohss olmadım ıste ohss olsam dıyecegım ondan sıstım ama hamıle olduktan sonra basladı sıslık ozmana baslayabılırmı ohss yanı transfer sonrası sıskınlık ? canm benm hıc mıdem bulanmıyo pazartesı 8.haftaya gırıcez doktor bna gecen hafta cok mıden bulanır demıstı hatta cok kusarsan hastaneye gel seruım takalım senın bulantın 2 ktı olur demıstı maşallah bende hıc bulantı faan yok belkı ondan kılo alıyorm

amin canm sağol çok şükür bin şükür doktor dun ıkı kesenınde dolu oldugunu söyledı hattta bna gösterdı ben görmesemde doktorun gördum demese yettı allahım isteyen herkese saglıkla kucagına versın ınsallah
Gözün aydin canim,Allah saglikli kolayliklarla gececek bir gebelik yasatsin ve saglikla yavrularini kucagina almayi nasip etsin insallah.

KIZLAR ben son 2 ayda tedavı baslama sürecimle pozitif alma surecım arasında basküle cıkmadım ckmaya korkuyorm ama kocaman bı göbegım var en az 5 aylık hormon ılaclarından mı acaba kılomu gazmı şişkinlikmi bılmıyorm yada ıkız oldugu ıcınmi internette okumustum ikiz anne adayları en cok kıloyu ılk 3 ayda alır dıye suan 6aylık bebek tasıyacak karnım vr :KK70: boyumda cok uzun degıl 1.60 ben doğuma kadar yuruyemem yuvarlanırm gıbı gelıyo:KK70:
Canm dr a sormadinmi neden sistigini beninde transferden sonra 8.gün sismeye başlamıştım dr muhtemelen pozitif olduğu için dedi sonra pozitif çıktı ve serum verdiler bir hafta içinde inmişti Gobegim sende bi sorsana ohssden olabilir mutlakaki

canm ben ohss olmadım ıste ohss olsam dıyecegım ondan sıstım ama hamıle olduktan sonra basladı sıslık ozmana baslayabılırmı ohss yanı transfer sonrası sıskınlık ? canm benm hıc mıdem bulanmıyo pazartesı 8.haftaya gırıcez doktor bna gecen hafta cok mıden bulanır demıstı hatta cok kusarsan hastaneye gel seruım takalım senın bulantın 2 ktı olur demıstı maşallah bende hıc bulantı faan yok belkı ondan kılo alıyorm
Bnmde hiç bulantim yoktu 8.haftada bir başladı hala geçmedi kusmak kadar kötü birşey yok ö desem kusuyom berbat inşallah sana öyle olmaz

Canm dr a sormadinmi neden sistigini beninde transferden sonra 8.gün sismeye başlamıştım dr muhtemelen pozitif olduğu için dedi sonra pozitif çıktı ve serum verdiler bir hafta içinde inmişti Gobegim sende bi sorsana ohssden olabilir mutlakaki
hiç sormadm cnm benm hala şiş arada şişip iniyor ohss sonradan oluyomukı hamıleykende? klınıgıme hıc gıtmedım burda baska bı doktora gıttım acaba onlar bılırmı bende bıde pankreas hastalıgı var oda sısırıyordu korkumdan pankreas cıkar dıye agzımı acıp kımseye soyleyemıyorm

ohss çok ciddi boyuttaki şişme ve su toplama. Ohss olsan transfer bile yapmıyorlar zaten. bu hafif şişmeleri ohssten kabul etmiyorlar. O anlamda kafan rahat olsun. Ben de tutunma olunca çok şiştim, sonra bir iki haftada hafifledi.

ohss çok ciddi boyuttaki şişme ve su toplama. Ohss olsan transfer bile yapmıyorlar zaten. bu hafif şişmeleri ohssten kabul etmiyorlar. O anlamda kafan rahat olsun. Ben de tutunma olunca çok şiştim, sonra bir iki haftada hafifledi.
kızlar ben transferden sonra yattım 4 hafta hıc kalkmadım cok acıl ıslerım dısında evımın ısını yaptım ama 10.15 dak yanı daha cok yattım hareketsız kaldım buyuk ıhtımal ondan oldu sımdıde ıse arabayla gıdıp gelıyorm hala yurumuyorm benm sıslık bundan sanırm ama hareket etmeyede korkuyorm daha once 3 düşüğüm var

Kızlar hayırlı cumalar birkaç gündür bakamıyorum bayagi ilerlemiş konu :)
mesa54 mesa54 Kuzum en kilolu benim galiba boyum 1.65 tiroid den dolayı evlendikten sonra tam 25kilo aldım 92.3le başladım 94.6idim geçen hafta doktor 100de dogur diyor :KK66: Fairytalepuck Fairytalepuck canım iyiyiz çok şükür evet alışveriş bitti diyebilirim dün biberon eksiklerini de aldım genç odasını da aldık erken mi diye düşündüm aslında ama annem falan alalım dedi 26.haftadan sonra erken doğum riski olur diye çıkarmayacak doktor evden bebek arabası dışında herşey hazır onuda nisan gibi alacağım doğduktan sonra inşallah doğum bavulu bile hazır benim :KK66: kendime bir takım daha pijama alacağım. bebek şekeri vs onları da diğer kontrol sonrası sipariş etmeyi düşünüyorum Tomiris Tomiris bende aynı bebek arabası ni beğendim tekerlek filan çok sağlam duruyor bence eşimle de baktım o da sevdi
Kızlar yaş kayısı mevsimdeyiz kabızlık hiç cekmiyorum sabah aç karnına ılık suyla yiyin 2tane bana çok faydası oluyor..günde 2kere mutlaka çıkıyorum
benim kızlar biri dik biri yan yatıyordu en son :)
Masallah canim benim sana. Valla cok iyi bir sekilde organize olmussunuz. Teker teker hallettiniz dogum hazirliklarini. Yas kaysiyi bende yiyorum. Mevsim meyvesi tuketmek faydali bence. Opuyorum seni kuzugum ;)

Back