• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

KIZLAR ben son 2 ayda tedavı baslama sürecimle pozitif alma surecım arasında basküle cıkmadım ckmaya korkuyorm ama kocaman bı göbegım var en az 5 aylık hormon ılaclarından mı acaba kılomu gazmı şişkinlikmi bılmıyorm yada ıkız oldugu ıcınmi internette okumustum ikiz anne adayları en cok kıloyu ılk 3 ayda alır dıye suan 6aylık bebek tasıyacak karnım vr :KK70: boyumda cok uzun degıl 1.60 ben doğuma kadar yuruyemem yuvarlanırm gıbı gelıyo:KK70:
Cok hossun valla. Korkma sen Allahin izni ile yuvarlanmazsin. Tartiya cikmasanda kadin doktorun seni hamileligin ilk gununden itibaren tartacaktir. Bundan kacis yok canim;)

hiç sormadm cnm benm hala şiş arada şişip iniyor ohss sonradan oluyomukı hamıleykende? klınıgıme hıc gıtmedım burda baska bı doktora gıttım acaba onlar bılırmı bende bıde pankreas hastalıgı var oda sısırıyordu korkumdan pankreas cıkar dıye agzımı acıp kımseye soyleyemıyorm
Hayatım bak bende pozitif olmama iki gün kala yani hamileyken sismeye başladım Ohss hamile kalındığında gecmeyip devam ediyo hiç gitmedim diyorsun olmadığını bilmiyosunki bnm hep ultrasonla bakıldı yumurtaliklarim çok büyük ve Karnimda sıvı vardı kanda iltihap yuksek cikiyodu hatta en son karacigerime çıktı hamileykennnnn sen hiç kimseye söylemeden baktirmadan nasıl bilicen dr yüzüne bakınca sen Ohss olmuşsun demicekki bak yumurta toplandı biraz sistm transfer oldu braz daha ama geçti dedim Tamm bitii pozitifi aldım başladım sismeyee anladinmi en sonunda dediler bu Ohss diye ama sen bilirsin

Hayatım bak bende pozitif olmama iki gün kala yani hamileyken sismeye başladım Ohss hamile kalındığında gecmeyip devam ediyo hiç gitmedim diyorsun olmadığını bilmiyosunki bnm hep ultrasonla bakıldı yumurtaliklarim çok büyük ve Karnimda sıvı vardı kanda iltihap yuksek cikiyodu hatta en son karacigerime çıktı hamileykennnnn sen hiç kimseye söylemeden baktirmadan nasıl bilicen dr yüzüne bakınca sen Ohss olmuşsun demicekki bak yumurta toplandı biraz sistm transfer oldu braz daha ama geçti dedim Tamm bitii pozitifi aldım başladım sismeyee anladinmi en sonunda dediler bu Ohss diye ama sen bilirsin
canm benmde zten pozıtıf aldıgım aralar basladı ben 8.gun öğrenmıstım ama agrım sızım olmadı ohss olanların sancısı olurmus o yuzden aklım gelmedı benm zaten pankreasdan sorunum vr pankreas hastasıyım ve cıgerlerımde su toplaması vardı yuruyüs yapıyordm bu yuzden ılk gıttıgımde doktoruma sorucam canm yumuralıklarımda ohss varmı dıye umarım cok fazla gec kalmıs olmam pazartesı gıderım sanırm

Kızlar geldim drdan. Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.

canm benmde zten pozıtıf aldıgım aralar basladı ben 8.gun öğrenmıstım ama agrım sızım olmadı ohss olanların sancısı olurmus o yuzden aklım gelmedı benm zaten pankreasdan sorunum vr pankreas hastasıyım ve cıgerlerımde su toplaması vardı yuruyüs yapıyordm bu yuzden ılk gıttıgımde doktoruma sorucam canm yumuralıklarımda ohss varmı dıye umarım cok fazla gec kalmıs olmam pazartesı gıderım sanırm
Cnm bende olmuştum ohhss tranferin 7. Gunu şişmeye başlamıştım. Şişlik ve ödeö bayagı sürdü .ama geçti şükür

Bende dr a gittim bugün ama ben rapor için gidiyorum mecburen gidince geç bakalım dedi sonrada çok sık ultrasona girme dedi bakmayın dedim o zamn sonra yok gelmissin bakalım dedi neyse baktı dedim daha belli deilmi cinsiyeti senin yağ dokun fazla 18den sonra kesinlesir dedi biri kız gibi burdan bakınca iki erkek gibi dedi kalktı baş agrisini sordum siklasirsa norolojiye görünürsun dedi heyet raporu verdi bir aylık sonrasında devletten alırsın raporu dedi bu kadar .bende mi bi gariplik var denk gelen doktorlarda mi ?özele gidiyorum iyi ilgilensnler diye sinir oldum geldim

Bende dr a gittim bugün ama ben rapor için gidiyorum mecburen gidince geç bakalım dedi sonrada çok sık ultrasona girme dedi bakmayın dedim o zamn sonra yok gelmissin bakalım dedi neyse baktı dedim daha belli deilmi cinsiyeti senin yağ dokun fazla 18den sonra kesinlesir dedi biri kız gibi burdan bakınca iki erkek gibi dedi kalktı baş agrisini sordum siklasirsa norolojiye görünürsun dedi heyet raporu verdi bir aylık sonrasında devletten alırsın raporu dedi bu kadar .bende mi bi gariplik var denk gelen doktorlarda mi ?özele gidiyorum iyi ilgilensnler diye sinir oldum geldim
Cnm baş ağrıların gecer inşallah.sana birsey soracagım, rahim boyunu ölçtümü drun?

Cnm baş ağrıların gecer inşallah.sana birsey soracagım, rahim boyunu ölçtümü drun?
Yok olcmedi gecenki gidişimdede ben sormuştum iyi demişti sadece cm bile demediydi bn anlamıyorum ya gerçekten boşuna para ver gel git para ver gel ne boylarını ölçtü ne bisi sinirliyim cokk

Yok olcmedi gecenki gidişimdede ben sormuştum iyi demişti sadece cm bile demediydi bn anlamıyorum ya gerçekten boşuna para ver gel git para ver gel ne boylarını ölçtü ne bisi sinirliyim cokk
Guvenmekten badka caremiz yok. Cok soru sorunca sa dra karsı bilmiş olmak istemiyırum bende:) ama endişeleniyorum da

Guvenmekten badka caremiz yok. Cok soru sorunca sa dra karsı bilmiş olmak istemiyırum bende:) ama endişeleniyorum da
Aynen herkes gibi canm istediğinde hamile kalabilsem hiçbirşeyi kafaya takmicam inan o kadr ilacı yiyip üstüne o kadr acı sancı çekip bu kadar stresle allahım nasip etti yanlış birşey yapıp kaybetmekten korkuyorum drlardan nefret ediyorum artk sadece kendilerini düşünüyorlar hastasini düşünene rastlamadım ben

Aynen herkes gibi canm istediğinde hamile kalabilsem hiçbirşeyi kafaya takmicam inan o kadr ilacı yiyip üstüne o kadr acı sancı çekip bu kadar stresle allahım nasip etti yanlış birşey yapıp kaybetmekten korkuyorum drlardan nefret ediyorum artk sadece kendilerini düşünüyorlar hastasini düşünene rastlamadım ben
Aynn cnm bnm, zaten zor hamile kaldık:) Allah korusun bende umursanmaz bir meseleden dolayı birsey olur dıye cok korkuyorum.Allah bizi ve bebeklerimizi korusun inşallah.

Canim Allaha sükürler olsun hazimsizlik problemi yasamiyorum. Yalniz suyu azaltigim zaman cok fena kabizlik cekiyorum. Evlendigimden beri saat 5 gibi yemek yemeyi adet edindik. Özel bir sebebi yok. Yalniz gec vakit abarti birsey yersem resmen nefes alamiyorum, bildigin nefesim kesiliyor. O yuzden erken yemek benim icin ideal...
Bu arada masallah sen fazla kilo almamissin. Merak ettim bebeklerin kilosu ne durumda? Birde cinsiyetlerini ögrendin mi?
Bebeklerin kilosunu bilmiyorum..kilosunu nasil ogreniyosunuz acaba.. Allahin izniyle bir kiz bir erkek goruldu ultrasyonda...

Bnmkide 32 ye kadar devam dedi bulunduğum yerde birtane bilgili bi dr bulamadım hele ikiz diyince ne bir ilaç soyluyolar ne kes ne bırak diyolar git yaptırdığın yere sor diyorlar insanı deli ediyorlar
Aynen bendede dr.memnuniyetsizligim var..onlar ne demislerdi deyip duruyolar..kendi gorusleri pek yok gibi..

Aynen bendede dr.memnuniyetsizligim var..onlar ne demislerdi deyip duruyolar..kendi gorusleri pek yok gibi..
Bana kendisi söyledi 10sonra raporun bitince gel bitince gittim çok sık ultrasona girme dio sanki drun önüne yattım illa bak diye delirtiyolar insanı hicc yaa tüp bebek olunca ne oluyorsa öcü yüz ya biz

Kizlar bikac gundur geceleri rahat yatamaz oldum..donup duruyorum rahat pozisyonu bulayim diye..fakat solda fazla kalinca sola sanci giriyo ayni sekil sagdada..sirtustu zaten nefes alamiyo gibi oluyorum.. bir zaman bi sekilde uykuya daliyorum ..nasil ve kac yastik kullanacagimi sasirdim.. aranizda benle ayni haftada olanlarda durum nasil?

Kizlar bikac gundur geceleri rahat yatamaz oldum..donup duruyorum rahat pozisyonu bulayim diye..fakat solda fazla kalinca sola sanci giriyo ayni sekil sagdada..sirtustu zaten nefes alamiyo gibi oluyorum.. bir zaman bi sekilde uykuya daliyorum ..nasil ve kac yastik kullanacagimi sasirdim.. aranizda benle ayni haftada olanlarda durum nasil?
Ben hamileliğimin 3. Ay'ından sonra oturarak uyumaya başlamıştım.allah kolaylık versin. Uzun bi maraton bu hamilelik...

15. haftada bana da birsey dememislerdi. Henuz rahm boyunun boyunun kisalmasi icin cok erken. 19. cu haftadan itibaren söylediler.19. haftada 4 cm demisti doktor.

Ben hamile yastigi kullaniyorum. Sanciyi keser diyemem ama rahat yatiyorum. Zaten cogunlukla sola yatiyorum yastiklari. Saga döndugumde göbegimin altina kucuk ince bir yastik koyuyorum. 5- 10 dk öyle yatiyorum sonra tekrar sola dönuyorum. Sanci olmasi normal. Bende de oluyor.

Back