• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar kilo alımlarınız nasıl? Ara ara yazalım birbirimizle paylaşalım. Ben kilolu hamile kaldığımdan korkuyorum çok kilo almaktan.
18. haftamdayım. 160 boy, 69 kilo hamile kaldım. Şimdi 71.5 olmuşum. Arada bulantılar yüzünden 1.5-2 kg kadar verdiğimi de düşününce 4 kilo almış gibi oluyorum :KK43:
Ben 63te hamile kaldim dun 68 kusurat olmusum boyum 167..

En kilolu ben baslamisim sanırım boy 1.60 kilo 79la hamile kaldım 77kiloyum eşim bile ilk defa kilo verdiğini gördüm dedi bu kusmalardan hiç kilo almadım almakta istemiyorum zaten midem o kadar hassaslasti ki tek yiyebildigim şey et kuru ekmek bile bazen deli ediyo beni artık korkuyom yemek diyince bindebir canm birşey istiyo halbuki önceden deli gibi yemek yerdim bakalım nasıl devam edicek
Az kalmis gecmesine bilemedin iki hafta..bende sabah uyandigimda kahvaltiyi dusununce panige kapiliyodum artik...eziyetti..ama Allahima siginarak zorluyodum kendimi kussamda yiyecem diye..

@dionisya nasilsin canim benim? Masallah alisverisi bitirdin. Sana cooook özeniyorum yeminle. Akillik yapmissin erkenden yapmakla. Ben daha önumuzdeki ay baslicam. Insallah sag saglim bitiririm bende. Simdiden gözüm korkuyor ya sikinti cekersem diye...
Arkadaslar bende Kilo alanlardanim. Bayada bir aldim sanirim 9 Kilo almisimdir. Suan 71 kiloyum. Boyum da 169. Ben canim ne isterse yiyiorum. Yalan söylemiyim simdi. yiyorum abartmadan. Bebeklerim 19+5 iken 280 gr+314 gr idi. Insallah kilolari ben almiyorumdur :KK70: aslinda cok siki kahvalti yapiyorum. Sonra saat 5 gibi aksam yemegimizi yiyorum onun disinda yatana kadar su iciyorum. Mevsim meyvesi yiyorum bir kac tane hepsi bu. Cok hareket etmiyorum belki o yuzden Kilo aldim bilmiyorum.
@ayensu tebrik ederim seni de. Allah tamamina erdirsin. Senin tüp bebek mi? Degil sanirim tek yumurta ikizler dedigin icin merak ettim :)
Herkese hayirli günler diliyorum..
Canim 5ten sonra neden yemek yemiyosun.. yoksa sendede mi hazimsizlik basladi...gec yediklerim gece uyutmuyo beni de...bu da yeni oldu bir iki hafta...o yuzden bende gec yememeye calisiyorum..

Valla ben hicbisi ilac icmedim...basagridina idare edebilirsen dayan diicem ama...
Bende buz koyuyom kafama ağrı kesici icmiom bi kez içtim ama ise yaramio icmiom gyno ferro sanal verdi demir eksikliği için coraspin iciom bide Devit 3verdi dr

Kizlar Allah yavrularimizi saglikli sekilde kucagimiza da almayi nasip etsin.. hamileligimizi kolaylastirsin zorlastirmasin.. Cuma arefesinde Amin der misiniz?

Bende buz koyuyom kafama ağrı kesici icmiom bi kez içtim ama ise yaramio icmiom gyno ferro sanal verdi demir eksikliği için coraspin iciom bide Devit 3verdi dr
Coraspini dr.um 20.haftaya kadar demisti kestim.. multivitamin midemi agirttigi icin dr.um beslenmen iyi ise birakabilirsin dedi biraktim.. demiri aliyorum bi de magneziume basladim..

Haa basagrisi icin beyaz lahana yapraklari anlina siki yapisscak sekilde turbentle baglayabilirsin...agriyi ceker..patatesi de..napalim bebeklerimiz zarar gormesin yeterki..

Canim 5ten sonra neden yemek yemiyosun.. yoksa sendede mi hazimsizlik basladi...gec yediklerim gece uyutmuyo beni de...bu da yeni oldu bir iki hafta...o yuzden bende gec yememeye calisiyorum..
Canim Allaha sükürler olsun hazimsizlik problemi yasamiyorum. Yalniz suyu azaltigim zaman cok fena kabizlik cekiyorum. Evlendigimden beri saat 5 gibi yemek yemeyi adet edindik. Özel bir sebebi yok. Yalniz gec vakit abarti birsey yersem resmen nefes alamiyorum, bildigin nefesim kesiliyor. O yuzden erken yemek benim icin ideal...
Bu arada masallah sen fazla kilo almamissin. Merak ettim bebeklerin kilosu ne durumda? Birde cinsiyetlerini ögrendin mi?

Canim ben nane yagi almistim hamileleligimin basindan 14. haftaya kadar bas agrisi cektim deli gibi. En son careyi nane yaginda bulmustum. Alnima, sakaklarima, enseme sürüyordum buz gibi oluyordu. Esimde biraz masaj yapiyordu. Yani baska bi yöntemi bulamamistim ben. Patatesi denedim. Hic bir ise yaramadi ( o da biraz serinletiyor kafani hepsi bu). Kisiden kisiye degisiyor tabi, denemeden bilemezsin.

Back