Benimde şeker yüksek çıkmıştı diyet yaptım insülin başlanacakti ama diyetle düştü 100 gr yükleme yaptırmadim ben ilerleyen haftalar da da şekerin bebekleri etkilemedigini bebeklerin normal kiloda olduklarını söyledi şeker olanların iri bebek doğurdugu söylenir ya oyüzden baktı kiloları haftalariyla uyumlu dedi şimdi diyeti de saldim yapmıyorum ki insülin bile başlarsa sıkıntı etme çünkü kötü bişey değilmiş aksine bebekleri diyabetn koruyor gerekiyorsa kullanırsın geçmiş olsunMerhaba arkadaslar, Carsamba gunu 50 gr seker yuklemesi yapilmisti 140 sinirmis benim sonuc 198 cikmis doktor cok yuksek dedi .Cumartesi pazar ekmek makarna pilav ve tatli yeme pazartesi gunu gel 100 gr seker yukleme testi yapacaz dedi moralim cok bozuldu.Sekeri yuksek cikanlar diyet mi basladiniz?insallah insulin kullanacak kadar ileri bir sonuc cikmaz offff offf. Allah yardimcimiz olsun
Gözün aydın canım çok sevindim darısı bize inş Güle güle büyüt bebekleriniMerhaba kızlar persembe saat 12.31-12.32 de epidural sezeryan ile kuzularim doğdu. Bebekler iyi şükür biri 3400 digeri 2200 doğdu. ultrasonda 2500-2700 du bir hafta öncesinde. Epidural sezeryan rahatmis ama sonrasi beni cok zorladı halada zorluyor
toparlanamayacam gibi. Sütüm daha yok mama veriyoruz bide ben memi gunde iki uc defa yalanci emzik gibi veriyom agizlarina. Yazmaya calisirim ama dedigim gibi hala toparlayamadim. Herkese bol şans
Tesekkur ederim canim bilgi icin.Benimde şeker yüksek çıkmıştı diyet yaptım insülin başlanacakti ama diyetle düştü 100 gr yükleme yaptırmadim ben ilerleyen haftalar da da şekerin bebekleri etkilemedigini bebeklerin normal kiloda olduklarını söyledi şeker olanların iri bebek doğurdugu söylenir ya oyüzden baktı kiloları haftalariyla uyumlu dedi şimdi diyeti de saldim yapmıyorum ki insülin bile başlarsa sıkıntı etme çünkü kötü bişey değilmiş aksine bebekleri diyabetn koruyor gerekiyorsa kullanırsın geçmiş olsun
Gozun aydin canim,saglikla dogum yapmana cok sevindim.Insallah en kisa zamanda toparlanirsin.Gule gule saglikla buyut evlatlarini.Merhaba kızlar persembe saat 12.31-12.32 de epidural sezeryan ile kuzularim doğdu. Bebekler iyi şükür biri 3400 digeri 2200 doğdu. ultrasonda 2500-2700 du bir hafta öncesinde. Epidural sezeryan rahatmis ama sonrasi beni cok zorladı halada zorluyor
toparlanamayacam gibi. Sütüm daha yok mama veriyoruz bide ben memi gunde iki uc defa yalanci emzik gibi veriyom agizlarina. Yazmaya calisirim ama dedigim gibi hala toparlayamadim. Herkese bol şans
Aaa senle adet ve transfer tarihlerimiz ayniymis. Bana Doktorum 19 ekim dogum tarihim olarak hesapladi. Neden agustosta dogum merak ettim. Allah hayirlisini nasip etsin insallah.Simdi bende muhtemel gunu bilemedim..son adet 14 ocak...transfer gunu ise 31 ocak..
Ikimizin son adetimiz 3 gun fark ediyo..biz derken beni kast ediyosun dimi..Benim adet tarihi 17ocak transfer 1subat canım biz doğumu en erken 27eylül ila 1ekim diye konuştuk bebekler kalsın kalabildigi kadar 37.haftayı bulmak gerek muhakkak diyor doktor..bugün 16+1gunluk hamilelik te benim perşembe gittim doktora çünkü bazen takvimfarkli gidebiliyor..
Hayirli olsun..Allah anali babali buyutsun bebislerinizi..Merhaba kızlar persembe saat 12.31-12.32 de epidural sezeryan ile kuzularim doğdu. Bebekler iyi şükür biri 3400 digeri 2200 doğdu. ultrasonda 2500-2700 du bir hafta öncesinde. Epidural sezeryan rahatmis ama sonrasi beni cok zorladı halada zorluyor
Aaa oyle mi...tmm o zaman buradaki takvimin gosterdigi 22 ekim dogruymus...senin 19 ekim 9 ay oluyo degil mi... sen de o zaman tam olarak 16+3 oluyosun suan. Amin hepimiz icin..Aaa senle adet ve transfer tarihlerimiz ayniymis. Bana Doktorum 19 ekim dogum tarihim olarak hesapladi. Neden agustosta dogum merak ettim. Allah hayirlisini nasip etsin insallah.
Hayırlı olsun Güle güle büyüt bebeklerini Darısı bizlere inşallah merak ettiğim neden bu kadarkilo farkı olduaralarindaM erhaba kızlar p aersembe saat 12.31-12.32 de epidural sezeryan ile kuzularim doğdu. Bebekler iyi şükür biri 3400 digeri 2200 doğdu. ultrasonda 2500-2700 du bir hafta öncesinde. Epidural sezeryan rahatmis ama sonrasi beni cok zorladı halada zorluyor
Evet canim 16+3 benimde. Ayni gidicez senle. Istahin ne durumda? Kilo aldin mi?Aaa oyle mi...tmm o zaman buradaki takvimin gosterdigi 22 ekim dogruymus...senin 19 ekim 9 ay oluyo degil mi... sen de o zaman tam olarak 16+3 oluyosun suan. Amin hepimiz icin..
Bir haftadir azaldi bulantilarim Allahima cok sukur..et yemeye basladim, sut...suyu bile icemiyodum..ya senin? Kilomu haftaya dr gidince artisini ogrenicem Insallah..Evet canim 16+3 benimde. Ayni gidicez senle. Istahin ne durumda? Kilo aldin mi?
Merhaba canım 17.haftadayim 2 erkek ben de hissetmiyorum karında sertlik yoruldugumda oluyor.kac kilo aldin merak ettim canım bi de bebekler kaç gram isim dusundunuzmuslm yenı uyeyım 22 .haftamdayım tup bebek ıkızlerım ıkı erkek ama hıssetmıyorum henuz kacıncı haftada hıssettınız bebeklerınızı karında sertlık oluyomu sızınde
Hos geldin...hayirli olsun..burda okudum 20.haftalarda hissediliyomus.slm yenı uyeyım 22 .haftamdayım tup bebek ıkızlerım ıkı erkek ama hıssetmıyorum henuz kacıncı haftada hıssettınız bebeklerınızı karında sertlık oluyomu sızınde
aynı tarıhler benımde 16 09 2015 gozukuyor.ben calısmıyrm bu donem sıkıntılı dıe ayrıldım bebeklerımı beklıyorum amaKızlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sabah işe gelene kadar mahvoldum. Yolda ara ara oturdum. Hiç böyle olmamıştım. Yürüyerek işe gelip gidiyordum ama bugün nerdeyse bayılacaktım. Zor kendimi işe attım. Odama ulaşmadan güvenlik kapısında güvenlikçinin koltuğunda oturup biraz kendime geldikten sonra odama geçtim.
cok sevındım hayrlı ugurlu olsun darısı bızlere masllahAyyy ne guzel cok sevindim canim hayirli olsun saglikla dogurmussun bebeklerin kilosuda cokkk iyi .Nasil di dogum seklin plansiz mi oldu?kacinci haftanda dogurdun 39 mu? sezeryan mi oldu?epidural mi yoksa tam mi bayildin?bebisler emmeye basladi mi? Cokkk soru sordum biliyorum ama sizlerin deneyiminize ihtiyacim var.Allahim guzel evlatlarinla bol saglikli huzur dolu yillar versin.
Ben iki haftadir baya istahliyim. Sanirim 3 Kilo kadar aldim simdiye kadar. Benim bulantilarim 11. hafta sonunda bitti. Bas agrilarim oluyor. Bide yanmasi basladi az az. Kabiz olmaya basladim sanirim.Bir haftadir azaldi bulantilarim Allahima cok sukur..et yemeye basladim, sut...suyu bile icemiyodum..ya senin? Kilomu haftaya dr gidince artisini ogrenicem Insallah..
Canim biz hala ögrenemedik malesef. 10gun sonra randevum var insallah ögrenirdiz artik, cunku cok merak ediyorum. Karnima bakinca erkek olabilirler diyorum, icimden gecen bir kiz bir erkek. Bu arada sen nasil 1 Kilo aldin? Ben baya baya istahliyim son zamanlarda.Benim ikizler kız kesinFairytalepuck canım nasılsın öğrendin mi kuzuların cinsiyetini? Bu arada biz kızlara mualla duru ve şevval doğa ismini koyacak gibiyiz mualla annemin ismi şevval de eşim çok istedi..
Tesekkur ederim amin.Masallah. Allah bebeklerinizi size bagislasin...hem de 39 hafta cok iyi..
Ayyy ne guzel cok sevindim canim hayirli olsun saglikla dogurmussun bebeklerin kilosuda cokkk iyi .Nasil di dogum seklin plansiz mi oldu?kacinci haftanda dogurdun 39 mu? sezeryan mi oldu?epidural mi yoksa tam mi bayildin?bebisler emmeye basladi mi? Cokkk soru sordum biliyorum ama sizlerin deneyiminize ihtiyacim var.Allahim guzel evlatlarinla bol saglikli huzur dolu yillar versin.
Tesekkurler canim.dogumum planliydi.bebeklerimAyyy ne guzel cok sevindim canim hayirli olsun saglikla dogurmussun bebeklerin kilosuda cokkk iyi .Nasil di dogum seklin plansiz mi oldu?kacinci haftanda dogurdun 39 mu? sezeryan mi oldu?epidural mi yoksa tam mi bayildin?bebisler emmeye basladi mi? Cokkk soru sordum biliyorum ama sizlerin deneyiminize ihtiyacim var.Allahim guzel evlatlarinla bol saglikli huzur dolu yillar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?