2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sabah işe gelene kadar mahvoldum. Yolda ara ara oturdum. Hiç böyle olmamıştım. Yürüyerek işe gelip gidiyordum ama bugün nerdeyse bayılacaktım. Zor kendimi işe attım. Odama ulaşmadan güvenlik kapısında güvenlikçinin koltuğunda oturup biraz kendime geldikten sonra odama geçtim.

canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine yalnız kalmamaya çalış. tansiyonuna falan bir baktırtsana.

I
Haklisin...ya benim dr niye kadar erken tarihi verdi..Dogumun Itanbulda mi olacak..

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Benim bebisler üst üste duruyorlar. O jeli halen kullaniyorum Dr kullandiktan sonra yarim saat yat demişti

Mslh bebislere allah ömürlerini uzun eylesin.

Gecmis olsun tansiyon olabilir mi...halsizlik ve basagrisi da yapar..

Kizlar dun aksamki gok gurultusunden korkanlar var mi..hane hamilelikte duygu ve etkilenme farkli oluyo ya..

Merhaba arkadaslar, Carsamba gunu 50 gr seker yuklemesi yapilmisti 140 sinirmis benim sonuc 198 cikmis doktor cok yuksek dedi .Cumartesi pazar ekmek makarna pilav ve tatli yeme pazartesi gunu gel 100 gr seker yukleme testi yapacaz dedi moralim cok bozuldu.Sekeri yuksek cikanlar diyet mi basladiniz?insallah insulin kullanacak kadar ileri bir sonuc cikmaz offff offf. Allah yardimcimiz olsun

O kadar çok bunaltti ki annem beni..lohusa yım büyütüyor muyum acaba diyorum ama yok..benim k.v rahmetli oldu..o kadar iyi ve anlayisliydi ki..ben annenin değil de onun kiziydim sanki..şu donem nasıl geçecek bilmiyorum ;( tüp bebek tedavilerinde yanımda olmadı hic..

Dun bana söylediği sen yaptığım isi begenmiyorsun.sen yap onları ben bakarım çocuklara.nasıl bakacaksın dedim,bana ihtiyaç lari var emzirmek lazim.sallarim ben diyor..sinirden catlicam ya..grciyo bebekleri başına konusuyor.ev temizlik mi istiyor,yemek mi...

Rabbim bana yardim etsin.hastaneden cikmisim ilk gün. Çocuklarım solunum cihazına bağlı hastanede bıraktım.eve geldik ben yarin gidicem burada dışa giremem diyor..ayni şehirde 10 km mesafemiz..düşün gerisini..

Aynı bnmde öyle ya topak topak cikariyom parmagimla sinir oluyom

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin, ne guzel kilolarda dogmuslar, massallah:)

Simdi bende muhtemel gunu bilemedim..son adet 14 ocak...transfer gunu ise 31 ocak..

Benim adet tarihi 17ocak transfer 1subat canım biz doğumu en erken 27eylül ila 1ekim diye konuştuk bebekler kalsın kalabildigi kadar 37.haftayı bulmak gerek muhakkak diyor doktor..bugün 16+1gunluk hamilelik te benim perşembe gittim doktora çünkü bazen takvimfarkli gidebiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…