- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
O kadar çok bunaltti ki annem beni..lohusa yım büyütüyor muyum acaba diyorum ama yok..benim k.v rahmetli oldu..o kadar iyi ve anlayisliydi ki..ben annenin değil de onun kiziydim sanki..şu donem nasıl geçecek bilmiyorum ;( tüp bebek tedavilerinde yanımda olmadı hic..
Dun bana söylediği sen yaptığım isi begenmiyorsun.sen yap onları ben bakarım çocuklara.nasıl bakacaksın dedim,bana ihtiyaç lari var emzirmek lazim.sallarim ben diyor..sinirden catlicam ya..grciyo bebekleri başına konusuyor.ev temizlik mi istiyor,yemek mi...
Rabbim bana yardim etsin.hastaneden cikmisim ilk gün. Çocuklarım solunum cihazına bağlı hastanede bıraktım.eve geldik ben yarin gidicem burada dışa giremem diyor..ayni şehirde 10 km mesafemiz..düşün gerisini..
Merhaba kızlar persembe saat 12.31-12.32 de epidural sezeryan ile kuzularim doğdu. Bebekler iyi şükür biri 3400 digeri 2200 doğdu. ultrasonda 2500-2700 du bir hafta öncesinde. Epidural sezeryan rahatmis ama sonrasi beni cok zorladı halada zorluyor
toparlanamayacam gibi. Sütüm daha yok mama veriyoruz bide ben memi gunde iki uc defa yalanci emzik gibi veriyom agizlarina. Yazmaya calisirim ama dedigim gibi hala toparlayamadim. Herkese bol şans
Benim drum 3. Ayina kadar kullanican demisti. Senin takviminde 17 haftalik olarak goruyorum. Drun demekki senin durumuna gore zamani belirleyecekcanim... acaba jeli ne zaman birakacagiz...
Canim biz hala ögrenemedik malesef. 10gun sonra randevum var insallah ögrenirdiz artik, cunku cok merak ediyorum. Karnima bakinca erkek olabilirler diyorum, icimden gecen bir kiz bir erkek. Bu arada sen nasil 1 Kilo aldin? Ben baya baya istahliyim son zamanlarda.
Basagrilari bulanti azalinca benim siddetlenmisti..zaten migrenim var normalde...olecegim sanmistim dr minoset yazdi bebeklere zarari olur diye almadim bikac gun donra kenfiliginden gecti..Ben iki haftadir baya istahliyim. Sanirim 3 Kilo kadar aldim simdiye kadar. Benim bulantilarim 11. hafta sonunda bitti. Bas agrilarim oluyor. Bide yanmasi basladi az az. Kabiz olmaya basladim sanirim.
Canim ben pilav ve patatesi bayilarak yiyiyorum. Suyu gunde 2.5 Liter civarinda iciyorum Fakat geceleri özellikle kana kana su iciyorum. Yuruyus yapamiyorum ben ya, belime agri giriyor. Napicam bilmiyorum. Biraz yurusem belim kopuyor.Canım yeni yeni istahim açılıyor pilav ve patatesi çıkarttım hayatımdan olabildiğince az yemeye çalışıyor ama aç kalmamaya dikkat ediyorum suyu çok içiyorum yürüyüş yapıyorum benim doktor kilo alma diyor başka bişey demiyor.ondan da korkumdan sanırım
Senin bir kac gunde gectiyse ne mutlu valla. Ben cok uzun sure bas agrisi cektim. Sanki migrenin agrisi gibi gözlerimin icine vuruyordu. Allaha sukur kendiliginden gecti. Kabizlik icin napicaz bilemiyorum. Zaten hemoroit problemim vardi, daha Beter oldum. Ne zamanki burada kabizlikla ilgili soru sordum, o gunden beridir rezillik cekiyorum. Dogumdan sonra amelyat olurum bu gidisleBasagrilari bulanti azalinca benim siddetlenmisti..zaten migrenim var normalde...olecegim sanmistim dr minoset yazdi bebeklere zarari olur diye almadim bikac gun donra kenfiliginden gecti..
Yaaa hic sorma bu kabizlik sorunu bendede basladi...napacagiz bi cozum bulalim...
canim cok klasik olacak ama bana balli limonlu su iyi geliyordu. Mentollu seker yiyordum, olips mesela. Viks varsa suyun icine koy buharini icine cek. Belki burnun acilir biraz. Gecmis olsun.kızlar acil önerilerinizi bekliyorum 2 gündür soğuk algınlığı illetini çekiyorum burnum tıkalı başım çatlıyor
yutkunurken boğazım acıyor doktora gitmedim ne önerirsiniz
Tesekkurleeer..ayy..artik biz de adayiz degil mi...Tüm anne ve adaylarinin anneler günü kutlu olsun.
Ya aslinda benim tup bebek doktorum 3 ayi tamamladigimda ilaclari ve jeli kesebilirsin bi tek coraspirini devam et dediydi..yeni gittigim gebe dr 16 haftadasin devam et dedi hatta proluton igneyede devam et dedi...Benim drum 3. Ayina kadar kullanican demisti. Senin takviminde 17 haftalik olarak goruyorum. Drun demekki senin durumuna gore zamani belirleyecek
Amin..amin..Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.
Bende istahim acildiginda deli gibi patatese saldirmistim...sabah aksam gormemis gibi...Canım yeni yeni istahim açılıyor pilav ve patatesi çıkarttım hayatımdan olabildiğince az yemeye çalışıyor ama aç kalmamaya dikkat ediyorum suyu çok içiyorum yürüyüş yapıyorum benim doktor kilo alma diyor başka bişey demiyor.ondan da korkumdan sanırım
ılık suya limon sık yarım limon bal da ekleyebilirsin ama çok koyma bal bir etkisi yok etkisi olan esas limon. bu bana baya iyi gelmişti. bir de limonu ye. çok ekşi ama çok vitaminli çabuk toparlıyor.kızlar acil önerilerinizi bekliyorum 2 gündür soğuk algınlığı illetini çekiyorum burnum tıkalı başım çatlıyor
Bende de dun hafif basliyodu..nane+ihlamur kaynatip ikinci gundur iciyorum bal koy biraz limon..haa bi de cok az zencefil dogra icine..gunde 200-250 mg.dan fazla hamileye olmaz..acisini hissedecek kadar..kızlar acil önerilerinizi bekliyorum 2 gündür soğuk algınlığı illetini çekiyorum burnum tıkalı başım çatlıyor
Hemoroi hamilelikte ozellikle cikiyomus...hem kabiz olunca cosuyo..kuru erik kayisi diyolar..corba eksik olmamaliymis...meyve sebze...hep arastiriyorum ama uygulamaya gelinca ya canim cekmiyo ya useniyorum..Canim ben pilav ve patatesi bayilarak yiyiyorum. Suyu gunde 2.5 Liter civarinda iciyorum Fakat geceleri özellikle kana kana su iciyorum. Yuruyus yapamiyorum ben ya, belime agri giriyor. Napicam bilmiyorum. Biraz yurusem belim kopuyor.
Senin bir kac gunde gectiyse ne mutlu valla. Ben cok uzun sure bas agrisi cektim. Sanki migrenin agrisi gibi gözlerimin icine vuruyordu. Allaha sukur kendiliginden gecti. Kabizlik icin napicaz bilemiyorum. Zaten hemoroit problemim vardi, daha Beter oldum. Ne zamanki burada kabizlikla ilgili soru sordum, o gunden beridir rezillik cekiyorum. Dogumdan sonra amelyat olurum bu gidisle
canim cok klasik olacak ama bana balli limonlu su iyi geliyordu. Mentollu seker yiyordum, olips mesela. Viks varsa suyun icine koy buharini icine cek. Belki burnun acilir biraz. Gecmis olsun.
hamileler icin bi bilgi buldum: bir tatlı kaşığı tuzun yarım litre suda çözülmesi şeklinde karışımı bir pipet aracılığıyla burna çekmek, burun tıkanıklığını giderebilir.Bende de dun hafif basliyodu..nane+ihlamur kaynatip ikinci gundur iciyorum bal koy biraz limon..haa bi de cok az zencefil dogra icine..gunde 200-250 mg.dan fazla hamileye olmaz..acisini hissedecek kadar..
Aaaa çok sevindim aynı tarihliyiz. Ben de iki hafta sonra kontrolum var o zaman rapor alıp ayrılırım. Çok sıkıntılı geçiriyorum .aynı tarıhler benımde 16 09 2015 gozukuyor.ben calısmıyrm bu donem sıkıntılı dıe ayrıldım bebeklerımı beklıyorum ama
co
cok sevındım hayrlı ugurlu olsun darısı bızlere masllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?