2015 de ikiz annesi olacaklar!!

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. benimki de en ufak bir şey söylediğimde küsüp kapıyı çarpıp gidiyor. hoş artık gelmiyor da. şimdi doğum olunca geleyim diyor. ben istemiyorum kendi başıma kalayım daha iyi insanı bir de strese sokup sütten keserler. her geldiğinde beni ağlatıyor, sinirlerimi altüst ediyor. tüp bebek tedavisinde benim de yanımda olmadı ben söylediğime bile pişmanım. en azından söylemeseydim nasıl olsa bilmiyor neler çektiğimi derdim. şimdi bilmesine rağmen böyle.
biz de aynı şehirdeyiz ve çok yakın otururken de böyleydi. her geldiğinde söylene söylene başımın etini yiyordu. beni o kadar üzdü o kadar ağlattı ki bebeklerimin birinin beyninde su keseleri çıktı. doktor önemli değil zamanla geçer dedi. hala tam geçmedi her kontrolde bakıyoruz. ama şimdi düşünüyorum ben çok üzüldüm de çocuklarımdan mı çıkıyor böyle diye. uzun süre kendimi suçladım. sonra da kendi kendime karar aldım. kimseden yardım istemeyeceğim. hele annemden kesinlikle. kendi kendime doğrusuyla yanlışıyla yapa yapa öğreneceğim bir şekilde...

Allah senin de yardımcın olsun. belki bebekler biraz toparlanınca gönderirsin. kendi kendine yetebildiğini hissettiğin bir zamanda...

Hayırlı olsun, maşallah kiloları da iyi. ultrasondan niye o kadar farklı olmuş ki kiloları özellikle bir tanesinin..
Allah yardımcın olsun, inşallah bir an önce toparlarsın...

Canım yeni yeni istahim açılıyor pilav ve patatesi çıkarttım hayatımdan olabildiğince az yemeye çalışıyor ama aç kalmamaya dikkat ediyorum suyu çok içiyorum yürüyüş yapıyorum benim doktor kilo alma diyor başka bişey demiyor.ondan da korkumdan sanırım

Ben iki haftadir baya istahliyim. Sanirim 3 Kilo kadar aldim simdiye kadar. Benim bulantilarim 11. hafta sonunda bitti. Bas agrilarim oluyor. Bide yanmasi basladi az az. Kabiz olmaya basladim sanirim.
Basagrilari bulanti azalinca benim siddetlenmisti..zaten migrenim var normalde...olecegim sanmistim dr minoset yazdi bebeklere zarari olur diye almadim bikac gun donra kenfiliginden gecti..
Yaaa hic sorma bu kabizlik sorunu bendede basladi...napacagiz bi cozum bulalim...

kızlar acil önerilerinizi bekliyorum 2 gündür soğuk algınlığı illetini çekiyorum burnum tıkalı başım çatlıyor
yutkunurken boğazım acıyor doktora gitmedim ne önerirsiniz

Canim ben pilav ve patatesi bayilarak yiyiyorum. Suyu gunde 2.5 Liter civarinda iciyorum Fakat geceleri özellikle kana kana su iciyorum. Yuruyus yapamiyorum ben ya, belime agri giriyor. Napicam bilmiyorum. Biraz yurusem belim kopuyor.
Senin bir kac gunde gectiyse ne mutlu valla. Ben cok uzun sure bas agrisi cektim. Sanki migrenin agrisi gibi gözlerimin icine vuruyordu. Allaha sukur kendiliginden gecti. Kabizlik icin napicaz bilemiyorum. Zaten hemoroit problemim vardi, daha Beter oldum. Ne zamanki burada kabizlikla ilgili soru sordum, o gunden beridir rezillik cekiyorum. Dogumdan sonra amelyat olurum bu gidisle
kızlar acil önerilerinizi bekliyorum 2 gündür soğuk algınlığı illetini çekiyorum burnum tıkalı başım çatlıyor
canim cok klasik olacak ama bana balli limonlu su iyi geliyordu. Mentollu seker yiyordum, olips mesela. Viks varsa suyun icine koy buharini icine cek. Belki burnun acilir biraz. Gecmis olsun.

Benim drum 3. Ayina kadar kullanican demisti. Senin takviminde 17 haftalik olarak goruyorum. Drun demekki senin durumuna gore zamani belirleyecek
Ya aslinda benim tup bebek doktorum 3 ayi tamamladigimda ilaclari ve jeli kesebilirsin bi tek coraspirini devam et dediydi..yeni gittigim gebe dr 16 haftadasin devam et dedi hatta proluton igneyede devam et dedi...

Bende istahim acildiginda deli gibi patatese saldirmistim...sabah aksam gormemis gibi...
Yaa sizin dr.lar ne kadar ilgililer hersey soyluyolar...benimki ise hizli bakip gonderiyo..

Son düzenleme:
ılık suya limon sık yarım limon bal da ekleyebilirsin ama çok koyma bal bir etkisi yok etkisi olan esas limon. bu bana baya iyi gelmişti. bir de limonu ye. çok ekşi ama çok vitaminli çabuk toparlıyor.

Bende de dun hafif basliyodu..nane+ihlamur kaynatip ikinci gundur iciyorum bal koy biraz limon..haa bi de cok az zencefil dogra icine..gunde 200-250 mg.dan fazla hamileye olmaz..acisini hissedecek kadar..

Hemoroi hamilelikte ozellikle cikiyomus...hem kabiz olunca cosuyo..kuru erik kayisi diyolar..corba eksik olmamaliymis...meyve sebze...hep arastiriyorum ama uygulamaya gelinca ya canim cekmiyo ya useniyorum..

Bende de dun hafif basliyodu..nane+ihlamur kaynatip ikinci gundur iciyorum bal koy biraz limon..haa bi de cok az zencefil dogra icine..gunde 200-250 mg.dan fazla hamileye olmaz..acisini hissedecek kadar..
hamileler icin bi bilgi buldum: bir tatlı kaşığı tuzun yarım litre suda çözülmesi şeklinde karışımı bir pipet aracılığıyla burna çekmek, burun tıkanıklığını giderebilir.

Öksürüğünüzü ise ballı ılık süt ile yatıştırabilirsiniz. Bunun dışında ılık limon ya da elma suyu içerek de öksürüğünüzü azaltabilirsiniz....yani ihlamurunda fazlasi olmuyomus..

Boğaz ağrınız için ada çayi ile gargara..

aynı tarıhler benımde 16 09 2015 gozukuyor.ben calısmıyrm bu donem sıkıntılı dıe ayrıldım bebeklerımı beklıyorum ama
co

cok sevındım hayrlı ugurlu olsun darısı bızlere masllah
Aaaa çok sevindim aynı tarihliyiz. Ben de iki hafta sonra kontrolum var o zaman rapor alıp ayrılırım. Çok sıkıntılı geçiriyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…