yok canım ben 2 hamileliğimdede hiç kabızlık yaşamadım.o acıyı azaltmak için bacak arana yastık yok.sanırım kasların iyice geriliyorya ondan yapıyor.hafif kendine cekerek ve bacaklarının arasına yastık koyarak azaltabiliRSİN.Allah yar ve yardımcınız olsun.gecici günler bebeklerinize sağsağlim kavuşun inşallah.Cok tesekkür ederim. Kendimi ifade edemedigimi düsünmüstüm bi an. Sizin tarifinize uyuyor benim agrim sanirim. Allah korusun bebeklerimi mi düsürüyorum acaba diye korkuyorum herseferinde. Ilk hamileligim ve neyin ne oldugunu bilmiyorum pek. Gece sabaha kadar yatinca geciyor, sabah kalkinca tekrar basliyor. Ayakta kalmaktan miiii nedir bilmiyorum hic.
Benim bir yorum daha olacak. Allaha sükür 3lt su iciyorum en az günlük ve daha kabizlik yasamadim. Kabizlik kacinci haftadan sonra basliyor. Yoksa herkeste farkli mi? Daha dogrusu kabiz olmaktan korkuyorum yani.
ben de 5ten sonra bir şey yememeye çalışıyorumYemek degil de su kismini deneyeyim zaten korkumdan 4 ten 5 ten sonra bisey yiyemiyorum.
Cok tesekkür ederim. Kendimi ifade edemedigimi düsünmüstüm bi an. Sizin tarifinize uyuyor benim agrim sanirim. Allah korusun bebeklerimi mi düsürüyorum acaba diye korkuyorum herseferinde. Ilk hamileligim ve neyin ne oldugunu bilmiyorum pek. Gece sabaha kadar yatinca geciyor, sabah kalkinca tekrar basliyor. Ayakta kalmaktan miiii nedir bilmiyorum hic.
Benim bir yorum daha olacak. Allaha sükür 3lt su iciyorum en az günlük ve daha kabizlik yasamadim. Kabizlik kacinci haftadan sonra basliyor. Yoksa herkeste farkli mi? Daha dogrusu kabiz olmaktan korkuyorum yani.
kramplar için evet muz iyi gelir ama kabız olma eğiliminiz varsa muz feci kabız yapar onu söyleyeyim.Geçmiş olsun cnm kabızlık,mide yanması,burun kanaması herkeste farklıdır çünkü bünye meselesi çok şükür daha bu gibi sorunlar ben yaşamadım kabızlık ve kramplar için her gün muz yiyin diyorlar ben her gün muz yiyorum 1 2 tane ama bazıları fayda etmiyor diyor belli olmuyor yani, illa her belirti sende olacak diye şartlandırma bence kendini doğum bile nasıl şartlanırsan öyle olurmuş pozitif düşün...
selam kizlar dr kntrolu vardi bugun.her şey yolunda nerden nereye geldik.
Haftaya persembe 37.haftaya girdigim gun 7 Mayıs a gün verdi sabahtan gideceğim aç karnına.sezeryana girecek gibi.kontrol edecek bebekler duruyor gibilerse sıkıntı yoksa bekleyecegiz Durmayacak gibilerse alacak.
bende biberonu aventin cam biberon olanindan aldim iki kucuk iki buyuk boy baktigin zaman kucuk boy yeterliydi benimki yaninda hediye geldi.emziklerde avent. Simdi bu kadar yeter canım çünkü bebekler belki o markada rahat edemeyecekler degistirmen gerekecek boşuna mmasraf. Süt pompam lansinoh ikili olandan.zaten onun icindende bi biberon çıkıyor. Uyumlu olmak zorunda değil.http://www.trendyol.com/Yenidogan-Hediye-Seti/UrunDetay/33917/10839005
kızlar bu aventin biberon seti indirimde sizce yeterli olurmu ve butun elektrıklı sut sağma makınelerıyle uyumlu olurmu yoksa sadece aventlemı ona göre almak istıyorum kullanan alan yada öneren var mı..
selam kizlar dr kntrolu vardi bugun.her şey yolunda nerden nereye geldik.
Haftaya persembe 37.haftaya girdigim gun 7 Mayıs a gün verdi sabahtan gideceğim aç karnına.sezeryana girecek gibi.kontrol edecek bebekler duruyor gibilerse sıkıntı yoksa bekleyecegiz Durmayacak gibilerse alacak.
ne güzel haftan cok iyi gözün aydın inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın yavrularınıselam kizlar dr kntrolu vardi bugun.her şey yolunda nerden nereye geldik.
Maşallah zamanında dogum dilerim. Ne guzel günlere ulaşmışsiniz insallah hepimize nasip olur. Maalesef benim lekelenmem yatmama rağmen devam ediyor, birde karın ağrısı var sanki bugun moral sıfır. 3 gunde tatil var stres oldumselam kizlar dr kntrolu vardi bugun.her şey yolunda nerden nereye geldik.
KIZLAR İKİZ GEBELİĞİM 9+1 AMA KARIN AĞRILARIM HİÇ GEÇMİYOR NORMALMİDİR ENDİŞELENİYORUM
İNŞALLAH RABBİM KORUR BEBEKLERİMİZİ ÇARŞAMBA GÜNÜ GİDECEĞİM GÖRMEYE İNŞALLAH İYİDİRLERbende 7. hafta içindeyim her hangi bir ağrım yok ama bilemiyorum..İnşallah endişelenecek bir durum söz konusu değildir.
canım senin bebekler ne kadar şu anda kaç kg?Maşallah zamanında dogum dilerim. Ne guzel günlere ulaşmışsiniz insallah hepimize nasip olur. Maalesef benim lekelenmem yatmama rağmen devam ediyor, birde karın ağrısı var sanki bugun moral sıfır. 3 gunde tatil var stres olduminsallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun.Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.benim dün sabah kanamam oldu hemen doktora gittim ultrasonda iki kesede duruyordu , progesteron iğnesi oldum birtane ,günde üç kez hapına başladık.yanlız doktorum halen kesin olarak kaçıncı haftada olduğumu söylemedi bu Matematiksel bir şey değil diyor kafam karıştı...Benim öyleydi. Ikincisini 5 gün sonra görmustuk. Hersey olabilir hayirlisi olsun hakkinda :)
Cok tesekkür ederim. Kendimi ifade edemedigimi düsünmüstüm bi an. Sizin tarifinize uyuyor benim agrim sanirim. Allah korusun bebeklerimi mi düsürüyorum acaba diye korkuyorum herseferinde. Ilk hamileligim ve neyin ne oldugunu bilmiyorum pek. Gece sabaha kadar yatinca geciyor, sabah kalkinca tekrar basliyor. Ayakta kalmaktan miiii nedir bilmiyorum hic.
Pzt gunu kontrolde 1700-1800 dedi. Insallah oyledirler. Seninkiler nasıl?canım senin bebekler ne kadar şu anda kaç kg?
Canim hiç moralini bozma bak benimde rahim ölçüm 30da 1.2 cmdi dr 34u gecersek iyi diyordu.buraya kadar nasıl olduysa geldik stres yapma Herşey güzel olacak inş. Hepimiz için. Karın ağrın çok mu siddetliMaşallah zamanında dogum dilerim. Ne guzel günlere ulaşmışsiniz insallah hepimize nasip olur. Maalesef benim lekelenmem yatmama rağmen devam ediyor, birde karın ağrısı var sanki bugun moral sıfır. 3 gunde tatil var stres olduminsallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Hic kalkmadan mı yattın? Yemek icin sofraya gidiyorum ben. Birde rahim boyu kisalinca lekelenmem filan oldu mu acaba? 11 gündür bitmedi benim. O da canımı sıkıyor. Doktor akacak sekilde kan olmadıgı sürece sorun yok diyor. Hayırlısı bakalım karin ağrım cok şiddetli degil sanki adet olucakmis gibi ya da bağırsaklarım biraz cok çalışmış gibi. Boyle sona ulaşanları duymak moral oluyor gercekten. Iyiki varsınız :)Canim hiç moralini bozma bak benimde rahim ölçüm 30da 1.2 cmdi dr 34u gecersek iyi diyordu.buraya kadar nasıl olduysa geldik stres yapma Herşey güzel olacak inş. Hepimiz için. Karın ağrın çok mu siddetli
benimkiler de aynı seninki gibi canım. çok hızlı gidiyorlardı artık yerleri dar sanırım yavaşladı büyümeleri. doktor 2-2,5 olsunlar en azından diyor ama bu hızla nasıl olacaklar bilmiyorumPzt gunu kontrolde 1700-1800 dedi. Insallah oyledirler. Seninkiler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?