• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum.Cumartesi öğrendim ikizlerim olacağını kalp atışlarınıda duyduk.6 hafta 5 günlüklermişş :)
Merhaba bende Cumartesi günü ilk kontrolüme gittim iki kese gördük birinde bebek var kalp atışı için henüz küçüktü diğeri boş gözüküyordu doktor geç Döllenme olmuş olabilir ayda gelişmeyebilir bekleyip göreceğiz dedi 15 gün sonra tekrar gideceğiz bu durumu yaşayan oldunu aranızda??

Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz...bebisleriniz hayirli olsun,kolay bir hamilelik ve dogum dilerim size...
Allah hepimize bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin...

Merhaba kızlar haftaya perşembe 36.haftaya girmiş oluyoruz.doktorla o gün doğumu konuşacağız. 4-9 Mayıs arası bir tarih verecek(ben 36+larda olacağım).her şey yolundayken biraz daha beklenmez mi acaba yoksa normal mi bebeklerden biri bas gelis digeri tam tersi duruyor.
Hadi gozun aydin canim az kalmis..doktorun oyle uygun gorduyse korkma bence zaten 36 hafta erken bir tarih degilki?kilolari nasil?

arkadaşlar benim bebişler kaburga kemiğime batmaya başladı baskı sonucu azcık acı hissediyorum sizler nasılsınız var mı ben gibi olan ???
İlerleyen haftalarda dahada artiyor malesef canim..mesela ben bu aralar baya rahatsizim hele bugun mahvoldum :(

Hayırlı olsun,Rabbim saglicskla kucaklarimiz a nasip etsin inş..tüp bebekle mi hamilesin bilmiyorum ama benim + sonuç aldıktan sonra kanamam olunca iğne vurdurmuştu,dinlenmemi istemişti Dr.akintim hic olmadı benimki kanama şeklinde gelmişti.ihmal edilmemeli diye biliyorum ama Dr.uma da çok güveniyorum diyorsun.istersen bi Dr.a daha sor
Canım çok sağol. Allah seni de bebeklerine sağlıcakla kavuştursun.
Evet, benim tüp bebek. Transferden beri progestan iğne kullanıyorum zaten, günde iki ampul. Doktorum transferden bir süre sonra progestan hap verdi, iğneyi de 1 ampule indirdi. Artık rastlantı mı bilmiyorum ama akıntılar da o sırada başladı. Dün konuştum, tekrar iki ampule çıkardık. İki haftadır bitmeyen akıntı, bıçak gibi kesildi iğneden sonra. Bakalım, inşallah böyle devam eder. Hepimizin hakkında hayırlısı...

İlerleyen haftalarda dahada artiyor malesef canim..mesela ben bu aralar baya rahatsizim hele bugun mahvoldum :KK43:

gece yatamadım bi sağ bi sol dahada doğuma çok var hep böyle ilerlerse yandık.gündüzleri yine iyide gece fena .iki tane taşımak hayli zor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..inşş

gece yatamadım bi sağ bi sol dahada doğuma çok var hep böyle ilerlerse yandık.gündüzleri yine iyide gece fena .iki tane taşımak hayli zor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..inşş
aynen canim cok fark var tek hamilelikle...mesela ben oglumda doguma gitmeden bir gun once 39 haftalikken bile gezmeye gitmistim kipir kipirdim...bunda gece uyumak,saga sola donmek,biraz fazla yurumek yada hafif egimli bir yokus veya merdiven cikmak izdirap ....ama asil zorluk 30 lu haftalardan sonra ,hele helede doguma yakin olan son 2-3 hafta....Allah yardimcimiz olsun valla ilkinde ne rahatmisim diyorum bunda omrumden omur gitti resmen :(

Ayrintili ultrasona girdigim de dr erkek bebegin kafasinda kucuk bir kist oldugunu ve yine erkek bebegin bobrek suzgeclerinde 3.5 ve 4.5 mm buyume oldugunu soyledi bunlar korkulacak seyler degil doguma kadar kendiliginden kaybolacagini sık gorulen seyler oldugunu ve kiz bebegin allahin izni ile cok saglikli oldugunu soylemisti.Ve artik alisverise baslayin ilerki haftalarda cok zorlanirsiniz demisti bizde bebek odamizi begendik evimiz 2 odali oldugu icin bebekler ayni odada kalacaklar 2 bebek karyolasi 1 adet etajer ve 1 adet 3 kapili dolap aldik esyalar geldi kuruldu tabi alinacak daha cok sey var perdesi halisi lambasi ve vs. Sizlerde alisverise basladiniz mi?Bu odadan cikmak istemiyorum meleklerimin burda uyudugu zamanlari hayal ediyorum Rabbim kimsenin rahmini ve kucagini bos birakmasin isteyen herkese versin.Boyle bir mutluluk yok.

Benimde 15ince haftaya girmek uzereyim ama bel agrılarım daha çok kuyruk sokumunda ve kasıklarımda oldukca agrı var...sizde de bu durumlar oldu mu? oldu ise nasıl basa cıktınız? bu arada yeni ev tasıdım henuz tam anlamıyla oturamadım:KK43:( cok zorlanıyorum...

Merhaba bende Cumartesi günü ilk kontrolüme gittim iki kese gördük birinde bebek var kalp atışı için henüz küçüktü diğeri boş gözüküyordu doktor geç Döllenme olmuş olabilir ayda gelişmeyebilir bekleyip göreceğiz dedi 15 gün sonra tekrar gideceğiz bu durumu yaşayan oldunu aranızda??
Benim öyleydi. Ikincisini 5 gün sonra görmustuk. Hersey olabilir hayirlisi olsun hakkinda :)

Canım 36 bitmiş olucak içini ferah tut..belki de risk almak istemiyordur..sen normal doğum mu istiyorsun?

Hayırlı olsun,Rabbim saglicskla kucaklarimiz a nasip etsin inş..tüp bebekle mi hamilesin bilmiyorum ama benim + sonuç aldıktan sonra kanamam olunca iğne vurdurmuştu,dinlenmemi istemişti Dr.akintim hic olmadı benimki kanama şeklinde gelmişti.ihmal edilmemeli diye biliyorum ama Dr.uma da çok güveniyorum diyorsun.istersen bi Dr.a daha sor

Ne yatma ne kalkma..gerçekten 30 dan sonrası epey zorluyor . reflu den uyuyamuyorum zaten..eşim yanimdaysa lav.için ondan destek alıyorum..bi de çok kilo almadim sözde. 12.5 kilo..millet 20 kg nasıl taşıyor bimem..

Kızlar 8 mayısa beni çağırdı Dr.o gün 35. Hafta bitecek Allah un izni ile..risk almak istemiyor,bakalım kismetimiz ne zaman..kuzucuklarim 2 kg geçmişler..heyecan sardı beni..

Rabbim kimseyi yatırmasın.2 aydır vakit geçmiyor..
Olabilir canım perşembe soracağım dr a benden korkuyor musun diye;) ben normali çok isterdim aslinda ya da en azından su gelmesi vs bu şekilde bebeklerin çıkmaya karar verdikleri gün doğumum olsun istiyordum.histiyordum.hayirlisi sağ salim girip çıkalım da.

Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..

İnş herşey daha da iyi olucak..

Doğum belirtisi gece çok cok az ama bir kez sümüksü akıntı geldi..bi de daha yatarken alnimda nasıl bir ağrı..tun gece kolonya ile ovaladik..sabah ta akıntıyı görünce yatış yaptım..

Kuvezde bebisi olan ark.lar mutlaka haberleselim..

Vakit buldukça yazicam..

Herkese merhaba. Kısmetse ben de Aralık'ta ikizlerimi kucağıma alacağım. Allah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik sonucunda, hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah.

Benim sizlere sormak istediğim bir şey var; yaklaşık 2 haftadır devam eden, kimi zaman kahverengi, kimi zaman pembe, kimi zaman da kırmızılaşan bir akıntım var. Öyle kanıyorum diyecek kadar çok miktarda bir durum yok, ancak her tuvalete gittiğimde kağıda gelecek kadar bir miktar söz konusu. Kendi tabirimle, sanki sürekli bir sızıntı var. Rutin kontrollere gidiyorum. Keseler ve rahim gayet temiz ve sorunsuz görünüyor, miniklerimin gelişimi de gayet güzel, doktorum bir sorun yok, yerleştikleri yerden kaynaklı bir kanama, bebeklere zarar vermeyecek diyor, Progestan iğnelerime, artı haplarıma devam ediyorum. Lakin bu akıntı bir türlü bitmiyor. Ve doktorum sorun yok dese de, içimdeki korku geçmiyor.

Aranızda böyle sürekli akıntı yaşayan var mı? Doktoruma çok güveniyorum, onunla konuşunca rahatlıyorum ama 7 gün 24 saat beni motive edecek değil elbette. Kendi kendime kaldığımda da korkularım yeniden başlıyor. Böyle bir şeyi yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mı acaba?
Hayırlı olsun bebişleriniz. Bende bu lekelenmeler 20. Haftaya kadar sürmüştü. Bana söylenen kırmızı lekelenmeler haricinde iyidir. Kahverengi olup bitmesi gerekir ama tekrarlıyorsa progestanın dozunu arttırmak gerekir. Tabiki doktor onayı ile.

Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..

Doğum belirtisi gece çok cok az ama bir kez sümüksü akıntı geldi..bi de daha yatarken alnimda nasıl bir ağrı..tun gece kolonya ile ovaladik..sabah ta akıntıyı görünce yatış yaptım..

Vakit buldukça yazicam..
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün benimkiler hala küvezdeler. 3. Haftadayız bizde. Hayırlısıyla çıkarlar inşallah. Gönlünü ferah tut...

Vakit buldukça yazicam..
canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alıp çıktığın günler olsun inşallah.
ameliyatın nasıl geçti? sen nasılsın? bir de kasılmalar nasıl oluyor tarif edebilir misin?

Back