Hayırlı olsun. Onları alıp eve götüreceğiniz gün çabuk gelecek merak etmeyin. Allah bebeklerinize ve size sağlık sıhhat versin.Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
İnş herşey daha da iyi olucak..
Doğum belirtisi gece çok cok az ama bir kez sümüksü akıntı geldi..bi de daha yatarken alnimda nasıl bir ağrı..tun gece kolonya ile ovaladik..sabah ta akıntıyı görünce yatış yaptım..
Kuvezde bebisi olan ark.lar mutlaka haberleselim..
Vakit buldukça yazicam..
Çok sağolun. Benim kırmızı da geliyordu. Doktorum progestan iğnemi 1 yerine 2 ampul yaptı, akıntı kesildi çok şükür. Bu Cumartesi kontrolüm var.Hayırlı olsun bebişleriniz. Bende bu lekelenmeler 20. Haftaya kadar sürmüştü. Bana söylenen kırmızı lekelenmeler haricinde iyidir. Kahverengi olup bitmesi gerekir ama tekrarlıyorsa progestanın dozunu arttırmak gerekir. Tabiki doktor onayı ile.
Hayirli olsun insallah daha kisa surede evlatlarini kucagina alir evinize gecersin.Kacinci haftada dogum gerceklesti?Sezeryan mi oldunuz? Allah saglikla huzur icinde buyutmeyi nasip etsin.Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Doğum belirtisi gece çok cok az ama bir kez sümüksü akıntı geldi..bi de daha yatarken alnimda nasıl bir ağrı..tun gece kolonya ile ovaladik..sabah ta akıntıyı görünce yatış yaptım..
Vakit buldukça yazicam..
Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Vakit buldukça yazicam..
gözün aydın canım çok sevindim senin adına. İnşallah yavrularında toparlanır biran önce evinize dönersiniz.Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Vakit buldukça yazicam..
Canım gözünüz aydın anneli babalı büyür inşallah kuzuların :) dayanamadılar 33te dayandılar demek kapıya. Inşallah kuvezden de sağ salim çıkacaklar sende bu boşluğu süt sağma ve eksikleri tamamlama ile giderirsinKızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Vakit buldukça yazicam..
Canım bu arada bu sümüksü akıntı dediğin nasıl bir şey?Normal akıntıdan ayırt ediliyor mu? Hamileligin başından beri akıntım var çünkü.Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Vakit buldukça yazicam..
Hayırlı olsun bebeklerin. Insallah tez zamanda sikintisizca kavuşursunuz. Iki kg gecmis olmaları guzel çabuk taburcu olurlar diye tahmin ediyorum. Allah kolaylıklar versin.Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
Vakit buldukça yazicam..
Çok şükür iyiler. Yavaş yavaş kilo alıyorlar. Emme reflekslerinin gelişmesini bekliyoruz bizdetwinrose Canım senin bebekler ne durumda kuvozdeler diye anımsıyorum icmedim zaten parol aldım 2 tane 4gündür başka ilaç icmedim geçti fena değilim çok şükür
benim ikiz deildi.ama ben o acıyı neredeyse 3 ay çektim.hemde öyle bi acıki bilirim.kiminin rahim arka tarafa yatarmış.söylemesi ayıp teyzemin kızının makatta çok sıkıntıları olmuştu.bağırsağının dışarı çıkmaması için tedavi oluyordu.benimde yine söylemesi ayıp bacaklarımız açıp bi sopayla vurulmuş gibi acıyordu ağrı deil resmen acıydı.benim rahimde ön tarafa doğru baskı yapıyordu.olacak canım benim olacak.aaaah anne oluyoruz....Meraba arkadaslar.
Yine Prof. olmus anne adaylarina bir sorum olacakti. Bisiklet sürmüs olan anneler bilirler, uzun bir süre sürmüs iseniz bacak aranizda koltuga oturmaktan agri olusur. Iste ben üc dört gündür o tarz bir agri cekiyorum. Alt tarafimda. Yatsamda kalksamda hep öyle bir agri var. Normal mi bu?
akşam yemeğini çok geçe bırakma canım. bir de belli bir saatten sonra su içmeyi kes. beni bu ikisi bir nebze de olsun rahatlatıyor.Offf bütün etkiler gece basliyor simdi de kursagim kayniyor
Yemek degil de su kismini deneyeyim zaten korkumdan 4 ten 5 ten sonra bisey yiyemiyorum.akşam yemeğini çok geçe bırakma canım. bir de belli bir saatten sonra su içmeyi kes. beni bu ikisi bir nebze de olsun rahatlatıyor.
aynen canim cok fark var tek hamilelikle...mesela ben oglumda doguma gitmeden bir gun once 39 haftalikken bile gezmeye gitmistim kipir kipirdim...bunda gece uyumak,saga sola donmek,biraz fazla yurumek yada hafif egimli bir yokus veya merdiven cikmak izdirap ....ama asil zorluk 30 lu haftalardan sonra ,hele helede doguma yakin olan son 2-3 hafta....Allah yardimcimiz olsun valla ilkinde ne rahatmisim diyorum bunda omrumden omur gitti resmen
Aynen cnm benimde ilk ne yapıcam bilmiyorum,bir diyorum ikisi birden çıkıyor aradan birde diyorum hazır mıyım ben bu kadar büyük sorumluluğa tek başına hayatta bakılmaz zaten annem gelecek Allahtan yoksa napardım gurbettehiç sorma benim ilk bebeğim bide teki taşımayı tatmadan ikisini birden taşıyorum çok mutluyum evt çok şükür ama mesela karnım 5 buçuk aylık gibi durmuyo daha büyük .ve bebekler hakında pek bilgim yok ilk bebek genelde acemilik oluyo diyolar benm bide ikiz. herşey karışık en basit beşiği bile ne yapsam diye düşünür oldum karar veremiyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun ne diyelimm artık
Cok tesekkür ederim. Kendimi ifade edemedigimi düsünmüstüm bi an. Sizin tarifinize uyuyor benim agrim sanirim. Allah korusun bebeklerimi mi düsürüyorum acaba diye korkuyorum herseferinde. Ilk hamileligim ve neyin ne oldugunu bilmiyorum pek. Gece sabaha kadar yatinca geciyor, sabah kalkinca tekrar basliyor. Ayakta kalmaktan miiii nedir bilmiyorum hic.benim ikiz deildi.ama ben o acıyı neredeyse 3 ay çektim.hemde öyle bi acıki bilirim.kiminin rahim arka tarafa yatarmış.söylemesi ayıp teyzemin kızının makatta çok sıkıntıları olmuştu.bağırsağının dışarı çıkmaması için tedavi oluyordu.benimde yine söylemesi ayıp bacaklarımız açıp bi sopayla vurulmuş gibi acıyordu ağrı deil resmen acıydı.benim rahimde ön tarafa doğru baskı yapıyordu.olacak canım benim olacak.aaaah anne oluyoruz....
Geçmiş olsun cnm kabızlık,mide yanması,burun kanaması herkeste farklıdır çünkü bünye meselesi çok şükür daha bu gibi sorunlar ben yaşamadım kabızlık ve kramplar için her gün muz yiyin diyorlar ben her gün muz yiyorum 1 2 tane ama bazıları fayda etmiyor diyor belli olmuyor yani, illa her belirti sende olacak diye şartlandırma bence kendini doğum bile nasıl şartlanırsan öyle olurmuş pozitif düşün...Cok tesekkür ederim. Kendimi ifade edemedigimi düsünmüstüm bi an. Sizin tarifinize uyuyor benim agrim sanirim. Allah korusun bebeklerimi mi düsürüyorum acaba diye korkuyorum herseferinde. Ilk hamileligim ve neyin ne oldugunu bilmiyorum pek. Gece sabaha kadar yatinca geciyor, sabah kalkinca tekrar basliyor. Ayakta kalmaktan miiii nedir bilmiyorum hic.
Benim bir yorum daha olacak. Allaha sükür 3lt su iciyorum en az günlük ve daha kabizlik yasamadim. Kabizlik kacinci haftadan sonra basliyor. Yoksa herkeste farkli mi? Daha dogrusu kabiz olmaktan korkuyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?